sâmbătă, 22 ianuarie 2022

Răspunsul Avocatului Poporului

 

Doamna Renate Weber  a răspuns prompt la solicitările asociaţiilor AORR, ANCMRR şi SCMD care criticau măsurile cu efecte asupra pensionarilor militari introduse prin OUG 130/2021.

De fapt Avocatul Poporului a ținut cont de rugămintea doamnei Renate Weber și și-a aruncat ochii asupra sesizărilor ANCMRR, AORR, ANCMRR MAI, AP din ANP, SCMD și altele care or mai fi trimis aceeași prostie. Era de așteptat ca ăsta va fi răspunsul, indubitabil, dar nu pentru că doamna Renate Weber ar fi rău intenționată și nici pentru că nu ar exista un motiv de sesizare a CCR, ci pentru că la ceea ce au trimis onoratele asociații, atât ca formă cât și privind conținutul, nu se putea răspunde altfel. Am mai scris, nu insist. Așa cum am mai spus, partea cea mai proastă este că există posibilitatea ca de acum orice sesizare pe OUG 130 sa fie respinsă în baza faptului că atinge același obiect ca și acestea, chiar dacă poate ar fi formulată sau argumentată și va reclama aspecte reale de neconstituționalitate. Așa se întamplă când te faci că faci ceva, ca să vadă lunmea că nu stai. Iar faptul că au primit toți același răspuns este nu doar dovada că și-au luat toți ”doctoratul” cu copy paste ci și o dovadă a faptului că Avocatul poporului a sesizat faptul că s-au luat unul după altul și au trimis practic aceeași sesizare prost întocmită și nesustenabilă. Să ne fie de bic!

Răspunsul Avocatului Poporului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.