marți, 24 septembrie 2019

Campanie electorala pentru militari


Victor Ponta Ora 9.54 – public pozitia ProRomania fata de impozitarea pensiilor militarilor:
„Anunț important pentru toți militarii din România – slugile și demagogii din Echipa Viorica Dancila au decis să va taie pensiile – exact invers decât au promis în 2016 – exact cum a făcut Băsescu în 2010 / proiectul pe care l-au depus la Senat și pe care fac atâta tărăboi se referă la PENSIILE MILITARE alături de cele ale magistratilor ( fiind însă scutite pensiile parlamentarilor) !
ProRomania a promis că va proteja tot timpul pensiile militare ( introduse încă de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza și existente în toate țările NATO) reglementate prin Legea 223/2015 / așa vom face și acum în față ticăloșiei câtorva lideri PSD absolut trecători!
ProRomania susține renunțarea la cota unică și trecerea la un sistem de impozitare diferențiată / dar pentru toate categoriile de venituri și toate categoriile profesionale! Ceea ce propune acum PSD este un act neconstituțional , demagogic și nefuncțional!

Militari români – azi trădătorii voștri se numesc Dancila, Teodorovici și Fifor! Să nu uitați acest lucru!“

Viorica Dăncilă ora 12:
„Partidul Social Democrat susține ferm ca impozitarea pensiilor speciale să nu se aplice pensiilor militare. Pensiile militare de stat trebuie să beneficieze de sistemul de impozitare aflat acum în vigoare. Vom promova acest amendament în Camera Deputaților, care este cameră decizională.
Ca țară membră a NATO, avem o datorie morală față de cadrele militare în activitate, în rezervă și în retragere. Prin exceptarea cadrelor militare de la supraimpozitare, ne aliniem legislației europene. În majoritatea statelor UE și NATO, regimul pensiilor militare este reglementat prin legi speciale.”

Victor Ponta , ora 16.38
„Viorica Dancila intelege prostiile la care o indeamna Fifor si Teodorovici si schimba pozitia PSD in concordanta cu pozitia ProRomania!
Iata ca Viorica Dancila urmareste contulmeu de Facebook- si pune imediat in practica ideile mele! Bravo Viorica – asculta de mine ( nu de baroni, de Fifor si Orlando) si o sa faci lucruri bune!”

Pe pagina de FB a Uniunii Militarilor si Politistilor „Mihai Viteazul”structura proaspat infiintata de Oprea, suntem informati ca
„În cursul zilei de astăzi, dl.Gl. Gabriel Oprea, președintele UNPR și al UMPMV, a a avut o întrevedere cu d-na prim ministru Viorica Dancila, unde au discutat despre suprataxarea pensiilor militare.În urma acestei întâlniri, d-na prim ministru a ieșit cu un comunicat, prin care NU susține supraimpozitarea pensiilor militare.Să fie primit!”
Dar pe pagina UNPR , la actualitati, ultima stire prezentata este din 13 septembrie si se refera la „Consultări între ministrul Ştefan-Radu Oprea şi delegația Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR)”.
Concluzia: SUNTEM IN CAMPANIE ELECTORALA. Nu puneti botul, ca va frigeti!

Campanie electorala pentru militari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.