sâmbătă, 6 decembrie 2014

Şopârliţe


statuia libertatiiDau o banană pentru o torță!

O şopârlă umblă prin târg şi muşcă cititorii. Nu ştiu cine i-a dat drumul din cuşcă, dar unde prinde rupe.
Ce spune şopârla asta între două muşcături?
Ghiță schimbă barca?
1. Zice ea, şoptârla, că România tv a devenit “televiziunea ştirilor bine făcute”. De când oare? Păi de când şi-a dat Ghiţă demisia din PSD. Zice ea şopârla, că cică Ghiţă, când s-a luat de Iliescu a făcut-o deliberat, ca să îşi forţeze demisia din PSD şi să sară în barca Johannului. De urmărit activitatea televiziunii cu ” ştiri bine făcute” de acum încolo. Tot şopârla spune că de manevră nu ar fi străin iubitul Ponta care ştiind că îi pleacă pământul de sub picioare nu vrea să piardă şi sursa financiară aşa că i-a dat drumul lui Ghiţă în barca PNL ca să nu îl salte DNA-ul şi să vadă ce afaceri au făcut ei doi. Şşşşşşşşşşşşo pe ei!

Putin frate cu românul
2. Tot şopârla spune că Putin este moldovean, deci român. Stră-stră-stră -stră bunicul lui, Vladimir Putină a fost ostaş sau bodyguard ceva în garda lui Dimitrie Cantemir şi a plecat la Petru Cel mare odată cu domnitorul român, după bătalia de la Stănilesti. Doamneeeee, cât mă bucur, cât mă bucur că şi ruşii sunt conduşi de un alogen. Aşa le trebuie, mama lor de comunişti. Cică Putin ar fi recunoscut că e moldovean, dar zice că el simte ruseşte. Bine aşa, că dacă simţea la fel ca noi, era membru PSD sau îl intrebam unde e flota Mării Negre.

Cum te cheamă pui de dac? Attila…
3. Tot şopârla spune că Vereştoi Atilla a descoperit că Decebal îi este strămoş. Nu aş fi crezut aşa ceva în vecii vecilor, dacă nu aş fi văzut duminică seara filmul Dacii. Am constatat cu stupoare că Attila pare să aibă dreptate. Am văzut clar în film că atunci când au atacat romanii, Decebal a taiat pădurile, Doamne asa jaf nu am văzut decât în zilele noastre de când udemeriştii au fost păstori.. la mediu . Ruşine Decebal, de trei ori ruşine! Nu ştiu cine i-a retrocedat lui pădurile lăsate de Burebista poate tot Oltean si miss Bistriţa, Crinuţa Dumitrean dar ştiu că acuma Vadim va fi mai vesel aflând că în urma revoluţiei din 105-106 nu s-a sinucis un dac, ci un ungur. Tot acuma am constatat că Winnetou a învăţat să călărească aici în Bucegi şi după aia a emigrat în SUA, că l-am vazut pe Pierre Brice în film. Deci până la urmă apaşii se trag din daci. Stiaaaam euuu…Motiv pentru Vadim să se bucure din nou, acum avem un alt erou luptător împotriva oprimării românilor şi în SUA, altul decât Pacepa.

Strategia lui Ponta
4. Dar cea mai mare şopârliltă este alta. Spune şopârla că cică Ponta ar fi fost înştiinţat din timp, de mult timp, de consilierul său special, înstelat din ţara lui Winnetou, că nu era îndrăgit de marele şef de trib aşa că să nu spere la tronul cotrocean. Micul Pontilescu cică s-ar fi acomodat cu idea, dar şi-a spus că dacă tot e bal, bal să fie şi atunci a lăsat campania să meargă aşa cum au plănuit consilierii, i-a lăsat să se certe între ei, a dat liber DNA-ului pretinzând că este vorba de lupta electorală care cere sacrificii şi a pregătit din timp lista celor de care voia să scape, fie cu dosare fie găsiţi vinovaţi de eşec după alegeri. Ba, mai mult, şi demisia lui este disponibilă la guvern, dar după ce scapă definitiv de pericolul intern din burta PSD. Îi va propune lui Johannis un “act de coabitare” prin care el se sacrifică dar PSD-ul să rămână la guvernare. Maior sau Tăriceanu sunt variantele pe care le va propune lui Klauss sperând ca acesta să accepte una din ele pentru că sunt de fapt oameni “din afara PSD”. Varianta ar fi susţinută şi de Winnetou care nu mai vrea să lase toată puterea în mâinile unui singur om sau partid. Dacă Johannis va accepta varianta Maior, căruia îi e şi el dator şi ştie de ce, atunci îl rezolvă şi pe Oprea la SRI şi astfel s-a rezolvat şi poziţia UNPR. Doar aşa Ponta mai poate spera să rămână şef la PSD. Dacă nu îi iese, este şo…pârlit!

Ungurii în doliu
5. Cică în Covasna pe 1 Decembrie au fost arborate steaguri negre care aveau în vârfi panglici în culorile Ungariei. Unele televiziuni se întreabă supărate ce vrea să însemne asta. Alţii vor anchetă şi pedepsirea celor care le-au pus. Mi se pare o aberaţie, mi se pare inuman şi lipsit de condescendenţă. Colegii din Covasna au toată dreptatea, dacă nu dreptul să poarte drapele în doliu pe lângă culorile Ungariei şi ale UDMR ului, în primul rând pentru că tocmai au ieşit de la guvernare şi în al doilea rând pentru că Ungaria, cam trage săraca, … că prea s-au pus de-a curmezişul UE. Aşa că fraţi români, fiţi toleranţi, fiţi înţelegători, lasaţi-i în durerea lor!

Santo Klauss face o privată în America
6. Tot șopârla mai spune că domnul Johannis, președintele ales al românilor, acești veșnic păcăliți,  a fost sfătuit telefonic de un om de biden să nu cumva să facă greșeala să se suie pe tronul palatului Cotroceni fără să se dea cu cercul de prieteni prin SUA, că mai cad odată turnurile gemene. Cică umblă  o superstiție prin Casa Albă că dacă se înscăunează un președinte român și nu calcă înainte pe Hole Of Shame adică nu face ceva sluj be de venerație la diverse eșaloane ale administrației SUA, se scufundă falia Saint Andre. Acesta este motivul pentru care, din dragoste pentru  măreața nație transatlantică, domnul Santa Klauss Johannis a decis ca în ultimele zile de concediu să facă o vizită în privată la SUA, fără a preciza unde anume, dar e simplu, cum intri acolo, prima pe stânga. Știrea poate mira pe oricine, numai pe cei care știu cum a fost ales și cum se aleg președinții în România, nu e de mirare. Ce este ciudat este că toată lumea se aștepta să plece în Germania să se bucure cu părinții de victorie, cum a fost Ponta să se bucure cu familia în Dubai, dar nu, mama Merkel nu e vizitată, e vizitat în schimb Unchiul Sam.Știe cineva la cine se duce Klauss acolo, pe cine are din familie sau din  cercul intim de sponsorinvestitori  prin zonă? Până acuma nu s-a auzit nimic. Când a fost în Moldova, s-a înțeles, a fost trimis de mama Merkel să pună o vorbă bună la românii moldoveni să se uite spre Europa la vot și să îl liniștească pe cumnatul lui Schmit, dar în SUA la alde cine merge în casă? Eu știu  că dacă merge la privată și  nu ca președinte are nevoie de chemare că doar asta e legea pentru sclavii cu statut de partener strategic, să nu se ducă acolo nechemați. Ai nene Klauss, la ale cine te duci maică că am și eu de trimis nește gem de durere la un neam  pe ulița dă dăladeal ? Unii se mai întreabă și de ce stă așa mult, dar răspunsul e simplu: lui îi place lucrul bine făcut.În plus, el are nevoie de un timp dublu de discuții cu oricine și orice ar vorbi.  Se mai aude că își va lua cu el și ceasul de la bunicu, dar nu ca  să îl scoale dimineața, că are cine, ci ca să îl potrivească! Așa că ora exactă la București  se va da după ceasul lui bunicu, dar potrivit după al lui  George Washington. În plus,  de când cu relațiile nepotrivite prin Casa Albă, Johannis își ia toate măsurile să fie pas în  pas cu lumea bună. Unii oameni răutăcioși spun că l-ar avea strămoș pe fratele de cruce al lui Winnetou, Oldsasthehand, alții că merge să îi ajute  pe copii ăia de au plecat în Canada, care  cică s-au dus  la  studii în SUA și au nevoie de translator. Așa o fi.
Şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşi-am încălecat pe o şa şi v-am spus la toți pa pa !
Şopârliţe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.