vineri, 19 august 2011

DOMNUL DOGARU O COMITE DIN NOU

Un document apărut pe blogul Filialei Dolj a SCMD m-a făcut să tresar.Este vorba de o Directivă a Comandantului Suprem al SCMD prin care şefilor de filiala li se ordonă să ia măsuri drastice împotriva celor ce sunt restanţi la plata cotizaţiilor . Iată ce spune Directiva :




Anunţ cu tristeţe în suflet că această decizie este lovită de nulitate din mai multe motive pe care le voi expune mai jos:

1. Documentul postat nu poartă nici semnătura, nici ştampila emitentului;

2. Din titlu te loveşte o aberaţie: Decizia Nr 5 din 08.08.2011, a fost votată -conform celor spuse de cel ce a publicat-o,- pe data de 09.08.2011. Cum …pm ar spune un vechi banc . Păi domnilor, un document devine oficial şi poartă data în care a fost aprobat de către organul emitent, în cazul de faţă, data în care a avut loc şedinţa CD , nu data în care a fost visat sau conceput în mintea tătucului, aşa cum şi copii sunt declaraţi născuţi la data la care au văzut lumina zilei, nu la data la care părinţii săi transpirau cu sârg. Ce spuneţi domnule Dogaru ? Sau sunteţi atât de pătruns de cultul personalităţii încât dataţi documentele cu data în care gândirea dumneavoastră mă(t)reaţă a avut sclipirea de geniu?

3. Temeiul deciziei dumneavoastră este ZERO. Invocaţi două articole dintr-un regulament care nu există. Vă atrag atenţia că :

- Nu aţi specificat care ROF, cel discutat la Alba Iulia sau cel al cărui proiect a fost  trimis spre studiu şi completare către filiale spre a fi aprobat la viitorul CNR?

- INDIFERENT LA CARE FACEŢI REFERIRE TOT NUL ESTE , PENTRU CĂ NU A FOST ÎNCĂ APROBAT DE CĂTRE CNR deci nu vă puteţi întemeia deciziile pe un document care nu Există.

Ce faceţi domnule Dogaru iarăşi puneţi căruţa înaintea calului? Iarăşi înscrieţi documentul cu o dată anterioară datei în care documentul vede lumina zilei? Asta deja e boală, nu mai e greşeală.

4. La articolul 1 cereţi BO să someze membrii de sindicat să îşi plătească cotizaţiile restante sub ameninţarea că dacă nu se conformează somaţiei, vor pierde drepturile şi facilităţile acordate de statut.

Pe cuvântul dumneavoastră de pionier ? Conform cărui articol din care lege ? ESTE UN ABUZ DOMNULE DOGARU!

5. La articolul 2 al deciziei dumneavoastră ii daţi ordin preşedintelui de filială să comită o ILEGALITATE. Adică să vă ceară  în scris (deşteaptă mişcare şi fraierii pun botul ?)să notificati avocatul să nu îl mai reprezinte pe inculpat. Domnule Dogaru, dumneavoastră când gândiţi vă doare ceva ? Dacă răspunsul este negativ vă recomand să exersaţi. Dacă răspunsul este pozitiv vă recomand să lăsaţi pe alţii să facă aceasta operaţiune , iar dumneavoastră să luaţi o pauză lungăăăăăăăă şi să vă refaceţi neuronii. Păi uitaţi domnule Dogaru că renumitele procese din Ianuarie ( la fel ca renumitele teze ale nu spun cui ) sunt pornite INDIVIDUAL , şi este o afecere între sindicalist şi avocat. Orice amestec al dumneavoastră sau preşedintelui de filială sunt ILEGALE şi se pedepsesc de lege domnule Dogaru. Pentru ce ţineţi pe lângă dumneavoastră pe şefa masoneriei feminine ( altă aberaţie a naturii cunoscut fiind faptul că spiritul masonic exclude prezenţa femeilor în această breaslă, dar nu mă priveşte este doar o paranteză)dacă nu este în stare să vă consilieze juridic şi să vă spună ca nimeni nu poate interveni în relaţia avocat- client?

6. Articolul 3 este singurul valabil din tot ce aţi debitat în acest document ilegal.

7. Decizia este luată în ilegalitate deoarece o parte din cei ce o semnează nu au calitatea de a participa la luarea acestor decizii şi mă refer la cei pe care vi i-aţi anexat după plecarea doamnelor Winzer şi Cobuz. Nu vă mai citez acum articolele din statut care stipulează cine are dreptul să schimbe doar vă trimit la cap V, art. 15 pct b şi k. Deci cam tot ce aţi mâzgălit dumneavoastră până acum de la momentul plecării celor două doamne este ILEGAL Domnule Dogaru , şi NESTATUTAR IAR DUMNEVAOSTRĂ ATI COMIS ŞI INSTIGAŢI LA COMITEREA UNOR ABUZURI.

După ce am văzut cum stăm cu articolele din ROF să vedem ce spun articolele din statut , menţionate de dumneavoastră în sprijinul Deciziei :


Art 8.
(6)fiecare membru al sindicatului va depune lunar în contul sindicatului o cotizație a cărui cuantum va fi fixat de către Consiliul Național al Reprezentanților;
(7) fiecare membru care nu achită cotizația anuală către sindicat se consideră autoexclus din sindicat, situația definitivându-se prin hotărârea Consiliului Național al Reprezentanților;


Art. 13.
f) să achite cotizația lunară la termenul prevăzut.

Ei bine, după cum reiese din articolele menţionate de dvs, sindicalistul este obligat să achite LUNAR NU INTEGRAL LA ÎNCEPUTUL ANULUI cotizaţia, deci, care e problema?



ŞI NU UITAŢI, MĂSURA PENTRU CEI CE NU ACHITĂ COTIZAŢIA ESTE AUTOEXCLUDEREA , NU REFUZUL DE A FI APĂRAT DE CĂTRE AVOCAT, IAR DECIZIA FINALĂ O IA CNR, NU COMANDANTUL SUPREM. DECI DOMNULE DOGARU CEEA CE CEREŢI DUMNEAVOASTRĂ ESTE UN ABUZ GROSOLAN, ANTISTATUTAR ŞI ILEGAL.


Cam asta ar fi situaţia în care se găseşte decretul dumneavoastră prezidenţial. Nu pot să nu remarc asemănarea deciziilor dumneavoastră cu Hotărârile guvernului Boc , expert în legi anticonstituţionale. Fiecare cu realizările sale măreţe: Boc cu legi anticonstituţionale, dumneavoastră cu decizii nestatutare. Sper din inimă să nu candidaţi la preşedinţie sau ca parlamentar.

În final aş veni cu o întrebare : La adunarea de la Craiova , cea cu Protocolul USL-SCMD Dolj, la întrebarea mea aţi afirmat că sunteţi în discuţii şi şi la nivel central se va semna acest protocol. Sunt martori toţi membrii de sindicat prezenţi în sală. Acum văd cu stupoare într-un comunicat semnat de dumneavoastră că spuneţi „In mod firesc, filialele si doar filialele, individual ca filiale si nu pe grupuri de filiale, incheie protocoale de colaborare in alegerile locale, dar… conditionat;”


Iar apoi „Misiunea Centrului este de a incheia protocoale de colaborare pe actiune sindicala, doar cu sindicatele care mai functioneaza real si de a sustine in fata liderilor USL, toate conditionarile (revendicarile) punctuale ale fiecarei filiale din fiecare localitate (colegiu), in schimbul sprijinului.”


Pot întreba cu timiditate, când aţi minţit domnule Dogaru ?

Urez şi eu la mulţi ani sindicatului, dar cu dumneavoastră la cârmă conducând în stilul acesta, nu are şanse mari. Pe bune !





25 de comentarii:

  1. Stelian P.
    Din saloanele Spitalului 9:
    18.08.2011
    ".....misiunea noastra, constitutional, este aceea de a proteja, pe de o parte interesele noastre socioprofesionale, pe de alta, interesele natiunii intregi, in sensul apararii existentei unitare statale romanesti si al reinstaurarii democratiei constitutionale.....
    Filialele au crescut datorita disperarii din ianuarie a.c.,...
    ...un sindicat este mai aproape de activitatea unui partid si ca, in calitate de coloana vertebrala a societatii civile, SCMD va reusi sa se impuna in fruntea acesteia, tocmai pentru ca va aplica, in lupta social-politica, principiile gandirii si artei militare....
    ....suntem tara ocupata, razboiul caruia trebuie sa-i facem fata fiind atipic....
    ....Avem profesionisti exceptionali in toate domeniile, unii atat de plini de entuziasm incat cad in extremismul romanesc al omului de tip nou priceput la toate;...
    ....Toate maririle de pensii, de la 1 leu la sute de milioane, se datoreaza exclusiv fricii fata de noi. Astazi insa, cu ocazia “”plafonarii”” tuturor pensiilor la 2487 lei sau … 1500 lei, am redevenit “”nesimtiti””, tradatori, spioni, masoni, etc;....
    Atragem atentia ca, la ora actuala suntem supusi tirului actiunii diversionistilor profesionisti, multi veniti din afara,...
    ....masa dezorientata de civili, in contextul distrugerii sindicatelor, s-a intors insa, astazi, spre noi, percepandu-ne ca pe ultima speranta. Sa n-o dezamagim!...
    ....Toate partidele ne curteaza....
    ....noi suntem segmentul organizat si constient al societatii civile....
    Suntem singura forta, dincolo de spectrul politic, de care se teme actuala Putere,....
    Dumnezeu sa-i pazeasca pe oprimatorii nostri, pentru ca timpul marilor noastre infaptuiri se apropie.
    LA MULTI ANI! MULTUMIM!
    HONOR ET PATRIA! VAE VICTIS!
    Presedintele SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU"

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , paranoia in toata splendoarea ei.Megalomania in floare.Un singur mare adevar ...."Filialele au crescut datorita disperarii din ianuarie a.c.,..." Aici gura mincinosului a spus adevarul.
    In ianuarie, Oonor CD se lauda ca inscrierile masive se datoreaza increderii oamenilor in SCMD si activitatii febrile a filialelor. Frectii. Au dat si prime pe acest subiect, filialelor care au fost fruntase in intrecerea socialista. Cand eu spuneam ca cresterea numarului de sindicalisti se datoreaza activitatii guvernului si nu SCMD, spuneau ca sunt vandut. Acuma uite ca arecunoscut ca disperarea i-a adus pe oameni in sindicat, nu increderea in sindicat. Mai bine mai tarziu decat niciodata
    Acuma tot disperarea, de data a sta a cd ii face sa dea astfel de comunicate, pentru ca avocatii cer banii si ameninta cu judecata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stelian P.
    Da-i Doamne romanului mintea de pe urma !

    "Vă propunem ca aceste cereri să fie transmise IMEDIAT, prin posta, cu confirmare de primire, având în vedere că actuala guvernare se grăbește să caute soluții să ne păcălească din nou.

    marți, 9 august 2011
    Model de cerere catre unitatile militare in care ne-am desfasurat activitatea


    Către,

    Unităţile din cadrul MAI, MApN, SRI în care ne-am desfăşurat activitatea


    Subsemnatul .............................................. domiciliat în ............., str..., nr. ..., bl. ..., sc...., et. ..., ap. ... sector ..., CNP........................., vă rog, ca în temeiul LEGII nr. 16 din 02. 04. 1996 a ARHIVELOR NAŢIONALE, art. 21 care prevede că, ,,Creatorii de documente sau, după caz, persoanele juridice succesoare ale acestora sunt obligaţi să elibereze, potrivit legii, la cererea persoanelor fizice şi a persoanelor juridice, certificate, copii şi extrase de pe documentele pe care le creează...”, să-mi eliberaţi o adeverinţă cu veniturile brute lunare (respectiv: retribuţia tarifară lunară/salariul de bază lunar/solda lunară/salariul de bază de încadrare lunar, inclusiv indexări, compensaţii, indemnizaţii de conducere/comandă, salarii/solde de merit şi alte drepturi similare prevăzute de legislaţia în vigoare la acea dată; sporurile şi indemnizaţiile acordate în sume fixe sau sub formă de procent ......."

    Dupa ce si-a instruit supusii sa nu ceara nici morti adeverintele de venituri fuhrer-ul s-a trezit din betia victoriilor fara numar, fara numar si acum da alte ordine.
    Oare e intreg la minte ?

    RăspundețiȘtergere
  4. In mod cert nu e . E doar obsedat de a se face .. util sau mai bine spus , de a crea impresia ca SCMD face ceva si a-i tine pe oameni legati de el. Vise.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am ras de "m-am stricat"!!
    Bun articol,superba analiza!!Chiar nu pot comenta nimic in plus!
    ...dar am o nelamurire?
    I-ai recomandat fuhrerului diliu sa ia o pauza lungaaaaaa pt. refacerea neuronilor?!
    Care neuroni????aia din caocioacele lu' UniQ-ul sau aia de la protocoale,ca altii nu are!!
    P.S.Dar ia vezi decizia nr 4(ca la atat a putut ajunge)in doi ani de "gandire"asidua.Acum dupa doi ani s-a "gandit" la un fel de CFI.
    Orice amarat de SRL nou infiintat are evidenta contabila inca din prima zi de functionare,dar la scmd SRL aceasta firma plina de economisti(colonei si generali) de marca,juristi cu grade mari si studii peste studii,basca avocati de renume,i-au trebuit "doar" 2(doi)ani ca sa se screama de un amarat de CFI.Intre timp banii au avut suficient timp ca sa fie sifonati.Acum daca nu mai sunt bani e bun si un CFI ca oricum nu mai au ce "controla"
    mai jos e "link-ul minune"

    http://scmdeconomicofinanciar.blogspot.com/2011/08/decizia-nr-422072011-presedintelui-scmd.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Si apropos
    La decizia nr 5 se vorbeste despre toate cele(pe puncte)ROIFURI,COIFURI si alte abureli dar.....
    Nu se vorbeste deloc despre LEGE!!??

    RăspundețiȘtergere
  7. Don Corleone ,
    Despte controlul financiar, rapoarte financiare, necesitatea intrarii in legalitate, despre faptul ca pe anul 2009 nu ezista un raport financiar, despre faptul ca cel pe 2010 nici acuma nu a fost vazut si aprobat de CNR am scris de si degetele refuza sa mai tasteze . Acest Decret prezidential a fost acceptat dupa 9 luni de tergiversari si incercari de a il evita, avand pisolul comisiei de audit in spate si specrtul CNRdin toamna asta in fata. Altfel nici acuma nu il vedeai pe Dogaru dand liber ca control.Eu am mai scris despre ce prevede legea sindicatelor si ce spun legile in ceea ce priveste rapoartele financiare interne ale sindicatelor. Sub acest aspect unii oameni sunt pasibili de puscarie. NU S-A RESPECTAT LEGEA si o spune chiar domnul Dogaru in una din sedintele CD cand recunoaste ca nu s-a tinut evidenta asa cum trebuia, dand vina pe ”inceputuri” dar ..acest inceput, dupa cum ai remarcat a tinut doi ani si in plus, necunoasterea sau nepriceperea nu te absolva , nici nu te scuteste de (ne)respectarea legii.
    Nu e necesara decat o mica sesizare procuratura. Imi e teama insa ca rezultatele ar fi mult mai grave si mult mai adanci, si nu s-ar opri la cei din conducere, ar duce la desfiintarea sindicatului. Motivele le stie si domnul Dogaru si le aminteste(dar sub o interpretare) proprie, cand spune ca nu doreste sa ajunga cu sindicatul la judecatorie, pentru ca i s-ar retrage dreptul de functionare. Asa este, dar nu pentru ca are cineva ceva cu sindicatul ci pentru ca A FOST CONSTITUIT ILEGAL. Acesta este motivul pentru care nu se doreste modificarea statutului si nu este trecuta in ordinea de zi a CNR, desi s-au cerut propuneri de modificare a acestuia, la cererea presedintilor de filiale inca de acuma un an de zile. Propunerile exista , au fost trimise de un nr de filiale, dar nu le-a luat nimeni in seama si mai ales, nu se doreste a fi modificat.Sunt multe de spus , printre care si faptul ca actualul ROF nu poate fi aprobat decat printr-o alta ilegalitate, pentru ca are articole care incalca prevederile statutare. Dar pentru ca nu vor sa modifice statutul s-au gandit sa largeasca un pic continutul ROF, ca sa acopere si sa modifice ceea ce nu prevede sau este gresit in staut. Si uite asa, acoperim o greseala cu una si mai mare. A LA BOC!
    Acest lucru ne dovedeste ca conducerile fie ele de guvern, partid sau sindicat , urmeaza aceleasi reguli si aceleasi interese, ale celor ce sunt in conducere si atat.
    Mai nou, acuma vor sa faca un CAR al sindicatului, alti bani, alta distractie, alte cotizatii, dar nu au facut inca un regulament. Il vor face si pe ala dupa doi ani de dat bani pe barbi si fara control financiar. Ca asa e in SCMD.

    RăspundețiȘtergere
  8. PS
    Legea nu mai conteaza, fiecare pre3sedinte face legea in organizatia sa. Nu asa se intampla in toata tara ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincer, acest individ este bolnav, paranoic ... Culmea este că în teritoriu mulţi îl cred. Am mai spus-o: man-ul Dogaru urmăreşte doar o poziţie politică şi nimic mai mult. La fel au procedat şi alţi sindicalişti mioritici, ca de exemplu: Sărbu, Mitrea, Ciorbea, Brătianu, cel de la metrou ...şi alţii

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnul Neacsu,
    Aveti dreptate, dar tragedia este alta. Nu faptul ca domnul Dogaru, un civil imbracat in haine militare din considerente politice, ca atatia altii acuma sub Oprea, gandeste si face ceea ce face jucandu-se de-a armata. Asa ceva este normal la el, are si el ocazia sa se creada mare strateg, mare comandant de osti,mare scula pe bascula. Este caracteristic oamenilor fara caracter, personalitatilor frustrate, handicapatilor. Tragedia consta in faptul ca atatia oameni, milșitari de profesie, trecuti prin scoala militara se lasa condusi de un om fara nici o calitate sau veleitate de conducere, fara caracter, pus pe capatuiala. Tragedia consta in faptul ca nici un presedinte de filiala nu a sesizat si nu a luat atitudine impotriva acetui ordin tampit, ca si cel ce la emis.Aici e durerea. Si ar trebui sa ne intrebam cat de profesionista a fost armata care a fost compusa din astfel de oameni, cat de verticali au fost daca acuma, in rezerva, cand nu risca nimic, se lasa imbroboditi de o nulitate miitara, un om plin de ifose si vise paranoice, acceptand cu seninatate niste directive jenante din punct de vedere juridic si moral, doar pentru a-si pastra functiile de presedinti de filșiala. Asta este ori prostie , ori lasitate si atunci, daca acestia sunt fostii comandanti din armata, este bine ca au fost fortati sau impinsi sub o forma sau alta sa treaca in rezerva. Ce spuneti, asta nu va da de gandit domnul Neacsu ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim 5.02
    Ai dreptate. Fara comoditatea si lasitatea unora, acest lucru nu ar fi posibil. Si eu am mai atins acest subiect al inertiei sefilor de filiala.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai...fiti voi primii care sa porniti "levolutzia"!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ca de obicei,cand am ocazia te salut D-le Neacsu.Cazi intr-un pacat de neiertat, si nu e prima oara,cand crezi ca tot ce spui seamana a adevar.Chiar crezi ca toti presedintii de filiale nu mai au minte si actioneaza haotic?A nu fi de acord si numai partial cu anumite bloguri,chiar e un pacat capital?
    Nu sunt omul nimanui-si eu te-am crezut cand ai spus-nu sunt premiantul clasei nici eu si nici colegii mei.Si sunt convins ca si alti colegi gandesc la fel.Eu te-as crede daca nu de fiecare data l-ai aduce in discutie uneori chiar nepoliticos pe presedintele Dogaru.
    Habar nu am cum voi semna,caci dreptul de semnatura s-a dus.
    stramb

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnule Stramb.
    In primul rand va salut cu aceeasi prietenie.
    In al doilea rand, putem avea opinii diferite si sa ramanem in continuare prieteni
    Si acuma, sa vedem cu ce v-am suparat.
    1. Unde am spus eu ca toti presedintii de filiala nu au minte si actioneaza haotic ? V-as ruga sa ma citati.
    2. Unde am fost eu nepoliticos fata de domnul Dogaru ? Va rog sa ma citati . Ironic, da am fost. Critic, am fost si voi mai fi, dar nu sustineti ceva ce nu puteti proba. Eu pot proba si am probat toate acuzele cu chiar cuvinte si fapte ale celui pe care l-am criticat. V-as ruga sa faceti la fel atunci cand aduceti acuze.
    Eu ma asteptam sa ma contraziceti spunandu-mi : "Domnule Neacsu, nu aveti dreptate.Aceasta directiva nu exista, sau este prezentata gresit, sau uite, la mine la filiala nu i-am dat curs". Sau sa spuneti, "nu aveti dreptate, este un lucru bun si corect ceea ce ne cere tovarasul Dogaru". De la dumnevaoastra , tocmai pentru ca va cunosc, asta asteptam. Ca asa, sa spuneti ca eu il jignesc pe domnul Dogaru si ca ma leg de sefii de filiala ( eu nu m-am legat de ei, am spus doar "Fara comoditatea si lasitatea unora, acest lucru nu ar fi posibil) Si eu am mai atins acest subiect al inertiei sefilor de filiala"poate spune oricine, dar de la dumnevoastra am pretentii. De aici pana la a generaliza este mult. Iar ceea ce am spus ati recunoscut chiar si dumnevaostra , cand dupa intalnirea de la Alba Iulia, dezamagit v-ati inaintat prima oara demisia.
    Deci, daca aveti a-mi reprosa ceva sau considerati ca am gresit, va rog cu tot respectul sa imi spuneti unde si eventual sa aduceti argumente. Eu am adus in tot ceea ce am sustinut.
    Nu sustin ca am dreptate intotdeauna, oricine p[oate gresi, dovediti-mi ca am gresit si ridic mana sportiv. Deocamdata insa nu ati dovedit decat ca sunteti suparat pe mine ca l-am criticat pe domnul Dogaru, sau ca m-am legat de unii sefi de filiala car dau dovada de comoditate sau lasitate.Iar cei care pun in aplicare aceasta directiva nestatutara, am taria sa afirm ca sunt ori lasi, ori obedienti, ori indiferenti si nu au ce cauta in fruntea filialelor.

    RăspundețiȘtergere
  15. PS,
    Despre care drept de semnatura vorbiti? Aici puteti semna cum doriti, si chiar daca semnati Stramb , este ok .Sunt multi care semneaza stramb fara sa ii cheme asa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule Stramb
    Inca mai astept raspunsul dumnevoastra. Sincer, speram la un dialog constructiv. Daca tot ce puteti este sa intpati si sa priviti, ma dezamagiti.

    RăspundețiȘtergere
  17. Domnule Neacsu,
    nu va dezamagiti asa de usor.De obicei nu citesc parerile dupa un amarat de comentariu,si nici nu sunt atat de implicat in lupta antiDogaru pe cat ar vrea unii.Am dreptate cand afirm ca ati amestecat toti presedintii de filiale intr-un razboi care nu e al lor.La postarea d-vs s-a spus ce va scriam si eu,ati tacut si ati mai apasat-poate nu cititi decat comentariul personal!
    Spre deplina liniste a iubitorilor de sindicat,in Satu Mare nu am pus in aplicare acea cerinta .Am parerea ca ori suntem membri ori nu.
    Nu sunt presedintele care chiar inghite ce-au mestecat altii,dar cred ca nu este treaba blogurilor s-o dezbata.Ma deranjeaza si de aceea nu intervin,nivelul suburban al acuzatiilor,moda ridicarii in cap a pindileului.
    Din fericire nici d-voastra nici eu nu stabilim cine sa fie presedinte intr-o filiala,si asta e bine,iar daca intelegeti ca toti presedintii conduc si hotarasc cum s-a vrut la Craiova din nou gresit.
    Dupa parerea mea cei care accepta sindicatul asa cum este sunt constienti de rele si bune,si cred ca merita condamnati numai pentru ca nu interpreteaza o anumita partitura stabilita de unele pareri.
    Din pacate si am mai spus-o genul acesta de discutii uneori-si vreau sa fiu iertat-golanesti,a facut ca o intreaga casta sa fie condamnata si apreciata total pe nedrept.
    Un sutinator al acestui tip de afirmatii,afirma satisfacut ca asa cum se manifesta presedintii:parerea lui,s-ar fi manifestat in activitate toti ce care au avut pe anumite trepte comanda.Vi s-a parut corect din moment ce nu ati avut o alta atitudine,daca gresesc,iertare.
    Cat despre semnatura imi pare bine ca nu ati retras aceasta posibilitate cum a facut-o altcineva-persoana importanta de neghicit.
    Stramb

    RăspundețiȘtergere
  18. habar n-am ce s-a intamplat cu raspunsul meu ,dar a fost trimis.
    Stramb

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnule Stramb
    Am gasit comentariul dumneavoastra la spam.Nu stiu de ce a fost bagat acolo dar l-am readus unde ii e locul
    Deci, v-am rugat sa ma citati unde am fost neopiticos in exprimare, unde am jignit pe cineva, oricine ar fi sau unde am fost suburban, cum spuneti dumneavoastra. Insist sa o faceti, pentru ca altfel cuvintele dumneavoastra sunt exact ceea ce spuneti ca nu suportati.
    V-am mai rugat sa ma citati pe punctele unde considerati ca gresesc, sa discutam si sa vedem care e greseala. Iarasi generalizati, concluzionati fara temei si iarasi faceti ceea ce nu va place sa faca altii. Eu cand am afirmat ceva, -repet- am venit cu argumente, citate, fapte, articole de regulament, statut, lege.Daca aveti cu ce le combate va rog sa o faceti. Daca va deranjeaza doar faptul ca este criticat seful de la centru, asta nu mi-o reprosati mie , ci celui care comite astfel de prostii, pe care am inteles asa aluziv ca nici dumneavaostra nu le agreati si nu le -ati pus in practica.
    Spuneti ca nu e bine ca aceste probleme sa fie discutate pe bloguri ? Dar unde domnule Stramb ? Am trimis mailuri , materiale, puncte de vedere, sesizari, propuneri, catre CD si nu am primit decat injuraturi, acuzatii, insinuari scarboase, ( iar termenii folosioti de domnii Dogaru, Pricina si Rinciog, depasesc cu mult marginile mahalalei). Ce alte solutii vedeti dumneavaostra ? Acum un an si va rugam pe dumneavaostra si am trimis mail la toate filialele care pareau mai active sa desemneze un om cu care sa lucrez la statut si ROF . Mai tineti minte ? Mai tineti minte care a fost raspunsul ?Care e rezultatul ? Va spun eu , o sa va intalniti din nou la Alba Iulia si cu aceeasi scarba o sa votati un proiect de ROF care are articole care

    RăspundețiȘtergere
  20. scuse, revin
    .un ROF care are articole contrare statutului si care da puteri nelimitate presedintelui, pentru ca nu vrea nimeni sa se oboseasca sa faca un lucru bun, se accepta ceea ce spun altii, pentru ca oricum nu conteaza.
    Ma invinuiti ca nu am luat atitudine impotriva celui ce a bagat in aceeasi oala toti sefii de filiale? Nu l-am contrazis, pentru ca nu stiu daca are dreptate sau nu.Din cate am vazut eu, sefii de filiala iau atitudine numai cand sunt invinuiti ei de ceva, nu si atunci cand li se impune ceva si atunci, nu am cum sa il contrazic pe cel ce a facut aceste aprecieri. Din pacate Realitatea confirma aprecierile. Eu totusi cred ca mai sunt si exceptii.De aceea am specificat si am punctat ca nu sunt toti la fel, mentionand ca doar o parte sunt comozi, Altii lasi, altii pur si simplu merg pe linaia pe care au mers toata viata, iau pozitia ghiocel si basta.Alba Iulia de anul asta iti va reconfirma si dumitale.
    Iar daca pe altii nu ii intereseaza cine sta in fruntea lor, pe mine ma intereseaza
    Sa auzim de bine !

    RăspundețiȘtergere
  21. Bre NeaCîşu ce-o tot învîrţi ca la Ploieşti? Acu un an era bun statutul, acum nu e bun rof-ul şi aşa mai departe...Dacă nu-ţi convine fă-ţi sindicat sau "dă lovitură de palat" şi schimbă ce dracu vrei să schimbi! Eşti penibil...ai început să mă plictiseşti deja. Dacă vrei să faci ceva, fă şi nu mai cîrcoti toată ziua. Neacşule "e uşor a scrie versuri"...Hai ieşi în faţă că doar vorba aia: "puterea exemplului contează"! Hai fii exemplu!
    Sosia

    RăspundețiȘtergere
  22. Sosia
    Cu cine am onoarea ? Banuiesc ca esti craiovean. Si atunci daca vrei sa conlucram, de ce nu spui cine esti, sa stiu si eu cui ma alatur. Faci confuzii, ori din necunoastere, iori din rea vointa. Rederitor la statut, daca nu stii, eu de cand l-am citit, de la constituirea filialei am inaintat domnului Dogaru obiectiile si propuneri de modificare. Uite ca sunt doi ani de cand am spus ca trebuie modificat si degeaba . Domnul Dogaru se fereste sa il modifice ,de teama ca nu va mai fi acceptat si din cauza asta vrea sa aprope la noua CNR doar ROF-ul. Din necunoastere insa face o greseala mai mare si nu realizeaza ca e inutil sa se fereasca. Dupa ce va fi adoptat ROF-ul am sa ii spun si unde a gresit. Si va vedea ca de ce iti e frica nu scapi. Deocamdata ma abtin, am mai spus odata ceea ce o sa afle dupa ce isi da cu stangul in dreptul, dar nu a dat atentie. Culmea este ca la atatia consilieri si ajutoare, nu sesizeaza nimeni, sau poate i s-a spus, dar nu vrea sa tina cont.
    In fine , revenind la dumneata, care e propunerea ? Ce exemplu sa fiu eu ? Ce ai dori sa fac , pentru ca nu inteleg. Eu nu carcotesc , au am spus doar cum vad lucrurile, nu e vina mea ca se fac atatea fgreseli.
    Si acuma ,. la sfarsit te intreb si pe dumneata ca si pe domnul Stramb, spune-mi unde am gresit in acest articol. Pe puncte, cu citate , sau sp[une-mi macar daca esti de acord cu acea directiva a domnului Fogaru. Sau nu ai curajul raspundetii si faci doar aprecieri generale ?
    Hai, da dumneata exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  23. Neacşu las-o dracului de onoare că nu cred că-i cazul să apelezi la ea...Onoarea e o "noţiune" sfîntă care nu trebuie puse pe buzele oricui şi care nu trebuie terfelită de oricine, aşa doar de dragul de a spune că avem onoare. Uite "par exemple" eu nu mă consider un om cu onoare...dumneata te consideri?
    Dar să revenim la subiect...
    Dacă "în particular" Dogaru nu "te-a ascultat", trebuia ca prin filiala dumitale să-ţi înaintezi doleanţele "forurilor superioare de partid şi de stat".
    Intenţia de a avea un sindicat a fost bună, păcat de cei care-l conduc şi de unii membri ai acestora care aplică "politica testicolului", adică "participă dar nu se bagă".
    Dumneata afirmi "că nu am curajul răspunderii"...dar dumneata îl ai? Care este diferenţa dintre dumneata şi mine eşti amabil să-mi răspunzi? Argumentul pe care eventual l-ai aduce la întrebarea mea cu privire la criticile aduse pe blogul dumitale acestui sindicat sunt "vax albina". Vorbe, vorbe, vorbe cît cuprinde, fapte "canci"!
    Ca "formator de opinie" şi apropritar de blog fă nişte propuneri pertinente şi constructive nu comentarii tipic româneşti...Că deh, la politică şi fotbal ne pricepem cu tonţii.
    Sosia

    RăspundețiȘtergere
  24. scuze "unii membri ai acestuia"...
    Sos ia

    RăspundețiȘtergere
  25. Am observat ca la politica si fotbal se pricep toti.
    In ceea ce priveste aspectele respective, acestea au fost inaintate domnului Dogaru din partea filialei, pentru ca fusesera discutate inainte. Si rezultatul a fost acelasi. Deci varianta propusa de dumneata a fost incercata. Si ca sa nu mai incerci marea cu degetul iti pot spune ca am incercat toate variantele. Vizavi de onoare, daca dumneata consideri ca nu ai, te priveste. Deci vorbeste pentru dumneata.
    In ceea ce priveste curajul raspunderii, este simplu. Eu imi asum riscul de a spune ceea ce spun semnand cu numele meu. Dumneata nici macar criticile "generale" aluziile nu ai curaj sa le semnezi. Nu ca as tine neaparat, e optiunea dumitale cum semnezi, dar daca vrei sa imi dai mie lectii de corectitudine, simtul raspunderii, verticalitate si implicare, iesi pe strada, nu sta dupa colt. Imi cer sa ma implic? Dar dumneata in ce esti implicat ? In dat cu batul dupa col ? Asta poate sa faca oricinE. Te-am rugat sa faci aprecieri vizavi de cele scrise in acest materia, pe puncte eventual. Care e raspunsul? Asa cum spuneai, vax albina. Asa ca ... pana la un raspuns concret, nu prea avem ce schimba. NICI MACAR VORBE pentru ca asa cum raspunzi dumneata este pierdere de timp.

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.