duminică, 8 februarie 2015

Propunerile sindicatelor privind legea pensiilor militare -1


Motto
La spitalul de nebuni, directorul adună pacienţii şi li se comunică că li s-a aprobat cererea de a avea o piscină în care să facă sărituri de la trambulină.
-Ştrandul a fost dechis si poate fi folosit începând din acest moment. Dacă veţi fi cuminţi peste câteva luni vă punem şi apă!
strand fara apa
În data de 03.02.2015, a avut loc o nouă întâlnire palmată a reprezentanţilor MApN, MAI SRI , cu reprezentanţii unor sindicate şi asociaţii ale militarilor şi lucrătorilor din ministerele şi structurile sus menţionate. Scopul întîlnirii l-a constituit discutarea sau mai bine spus anunţarea deciziei luate de şefii structurilor şi ministerelor respective, pe propunerile înaintate de sindicatele participante. După cum veţi constata din materialul postat, participanţii au primit documentele cu propunerile care le-au fost acceptate. Priviţi şi analizaţi ce propuneri au făcut  şi sub ce formă au fost aprobate, dar mai ales în ce condiţii. Este foarte interesant de văzut în special la punctele 3 si 4 care par a fi favorabile, ce scrie la motivaţie. ” SE SUSŢINE, ESTE NECESARĂ PROMOVAREA UNUI ALT ACT NORMNATIV”.
Dacă suntem cuminţi! :-P
Iată propunerile,  cu cine le-a iniţiat şi rezoluţia. Comentariile şi analiza vă aparţin dumneavoastră deocamdată, eu o voi face în alt material.
propuneri admise 1propuneri admise 2propuneri admise 3propuneri admisae 4propuneri admise 5propuneri admise6propuneri admise 7propuneri admise 8propuneri admise 9propuneri admise 10
Propunerile sindicatelor privind legea pensiilor militare -1

Un comentariu:

  1. BUNA SEARA .

    VA ADRESEZ RUGAMINTEA DE A AVEA IN VEDERE CA IN MATERIALUL PE CARE INTENTIONATI SA-L PUBLICATI REFERITOAR LA LEGEA PENSIILOR MILITARE SA MENTIONATI :
    -CE BENEFICII ADUCE PENTRU REZERVISTII CU PENSII DIMINUATE ;
    -CE BENEFICII VOR PRIMI ACESTIA ULTERIOR PRIN EMITEREA UNOR NOI ACTE NORMATIVE
    SOLICIT ACEST LUCRU PT. CA MA NUMAR PRINTRE CEI CU PENSII DIMINUATE .
    SOLICIT , DACA SE POATE , SA NE INDICATI CE TREBUIE SA FACEM CU CEI CARE AR TREBUI SA NE REPREZINTE SI NU AU FACUT NIMIC DZR NOI PLATIM COTIZATII .

    MULTUMESC ANTICIPAT .
    CU DEOSEBITA STIMA .

    (TO)*2

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.