luni, 5 decembrie 2011

OPRIŢI UNPR izarea ARMATEI



Domnul Oprea, fostul şef al mafiei personale a lui Adrian Năstase, fostul prieten al lui Cozma, reevaluat şi ajuns veselar al lui Băsescu, a trecut la ofensivă de Ziua Naţională. A lustruit cazanele, a încărcat aruncătoarele de fasole cu muniţie, a mobilizat rezerva, a sunat mobilizarea generală, a scos din remiză propaganda găunoasă, a scos tehnica de la ştoc şi .. pe ei !

Auzind el că filialele Timiş ale UNPR dezertează în masă, s-a gândit să contrabalanseze deficitul de imagine şi a scos geniştii cu petardele fumigene pe strasse, aburind cititorii cu preluarea - înghiţirea PPPS, un partid minuscul de care nu au auzit decât cei care l-au înfiinţat şi judecătoria care l-a înregistrat. Nu conta cât de mare sau de necunoscut este partidul, cu cât mai mic, cu atât mai mici şansele să afle cineva că e o cacealma. Uite însă că preşedintele PPPS încă mai trăieşte, mai citeşte presa şi s-a sesizat că domnul Oprea anunţă din burtă, adică falsează. Ba mai mult, persoana cu care spune domnul Oprea că a semnat neşte acte de preluare a partidului, domnul Popescu, nu numai că nu mai este membru al partidului respectiv, dar mai este şi un om cam certat cu legea şi morala, fiind element cam controversat puţin, după cum spune domnul Petre Răcănel cel care spune că este preşedintele partidului: "Doru Nicolae Popescu . Fost ofiter de securitate. Dupa evenimentele din decembrie 1989 a disparut in strainatate. La inceputul lui 1999 a fost expulzat din Canada, fiind identificat ca “membru al Securitatii romane, complice la mai multe atrocitati” Mai ceva ca în Caragiale. Cu ce l-o fi momit domnul Oprea pe domnul Popescu Nicolae să semneze actele ? Face cumva colectie de dosare şi vrea să îl aibe şi pe al lui Popescu lângă cel al lui Solomon ?

Cine este PPPS. Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale, a apărut în 2005. În 2009, aşa ca fapt divers avea ca primvicepreşedinte pe Nati Meir. În lunia Iulie 2011 a avut loc Congresul Extraordinat al partidului, ocazie cu care au avut loc noi alegeri şi a fost ales preşedinte domnul Răcănel Petre. Ca titlu informativ, domnul Popescu Nicolae nu figurează nici măcar în Biroul Permanent, deci se pune întrebarea pe cine a supt, pardon, absorbit domnul Oprea şi cu cine a semnat documentele? Dacă domnul Popescu nu face pate din PPPS ce şi cu cine a semnat domnul Oprea?

Interesant este şi modul în care acest partid îşi ”alege” preşedinţii de filială. Aflăm din Ziua de Cluj din data de 10 martie 2011 că “PPPS îşi caută şef de filială, la Cluj, pe bestjobs“ .http://ziuadecj.realitatea.net/politica/ppps-isi-cauta-sef-de-filiala-la-cluj-pe-bestjobs--62507.html. Citind articolul veţi afla că PPPS “ angajează consilier politic/preşedinte de filială. Se oferă un singur post, iar salariul se stabileşte în urma interviului.”Condţiile sunt anunţate în continuare. Interesant nu ? Cel puţin oamenii spun pe faţă cum au loc alegeri sau racolări. Pe bani. Se numeşte –peiorativ- salariu. De acuma probabil se va numi soldă. La alte partide, funcţiile de partid şi locurile eligibile pe listele de candidaţi se plătesc de către candidaţi, şi li se spune sponsorizare. “Câte bordeie obiceie!.”

Spune-mi cu cine te aduni, ca să spun cine eşti, spune o vorbă la români. Domnul Oprea o cunoaşte ? Socoteala nu era proastă, lumea nu caută să vadă cine e PPPS ce vrea, din câţi oameni e compus, vede doar că un partid a fuzionat cu UNPR sau aşa cum declară veselarul, că “UNPR este un partid care se consolidează şi care câştigă atât simpatia alegătorilor, cât şi încrederea unor noi parteneri din spaţiul politic sau social'' Curat murdar coane Oprică.

Totuşi, prevăzător, domnul Oprea mai declară şi că : ''Astăzi nu răspunsul la întrebarea 'câţi' este relevant pentru noi, ci răspunsul la întrebarea 'de ce'” Aici trebuie să îi dau dreptate domnului Oprea şi să admit că a pus degetul pe rană. DE CE DOMNULE OPREA, a intrat în partidul dumneavoastră domnul Solomon, de ce ati semnat un document fără nici o valoare cu un alt client al sălilor de judecată, expulzat din Canada pentru complicitate la înfăptuirea mai multor atrocităţi? De ce domnule Oprea?

Vorbeşte lumea prin târg că aţi fi " recomandat"cadrelor militare active să vină la manifestările dedicate Zilei Naţionale în număr cât mai mare şi să îşi mobilizeze şi  familiile. De ce, ca să fie câţi mai mulţi susţinători ai puterii care să contrabalanseze eventualii fluieraşi ? Aţi devenit dintr-o dată stăpân şi pe programul familiilor cadrelor militare, nu vă mai ajunge viaţa lor, acuma vă introduceţi cu partidul dumneavoastră şi în familiile cadrelor active ? Unde aţi învaţat asta? Nu e de ajuns că folosiţi tehnica militară în deplasările şi activitâţile de partid mimând câte o vizită la unităţi de care nu aţi auzit decât din presă, acuma folosiţi şi familiile cadrelor militare în interes de partid pentru a arăta lumii cât de iubită este conducerea de partid şi de stat şi cît de iubit este conducătorul hulit pe toate meleagurile patriei?

Nu vă mai săturaţi de ilegalităţi? Cine vă dă dreptul acesta domnule Oprea?

Sau o să spuneţi acuma că faceţi ce vreţi cu familiile şi programul cadrelor militare ca ministru al apărării aşa cum faceţi şi cu tehnica militară? Aţi avea tupeul să daţi un asemenea răspuns. Nu îi plimbaţi şi pe ei cu tancul, cu fregata sau avionul în vizitele dumneavoastră ? Sau vă păstraţi pentru alegeri. Parcă văd că atunci agenda dumneavoastră ca ministru se va umple de vizite pe la câte o companie prin Cucuieţii din Deal pe unde filialele UNPR nu au nici un sprijin.

Pe 1 Decembrie, am văzut în rândurile delegaţiei UNPR în momentul depunerii coroanei un fost coleg care se spune că era pensionar începând chiar cu ziua de 1 Decembrie. Cel puţin aşa susţinea el. Nu pot să nu mă întreb şi eu, ca în bancul acela de pe timpul lui Dej: ”Aşa tânăr şi Gheorghe”? Adică nici nu trecuse bine în rezervă şi deja era înscris în partid. Pe 1 Decembrie prima zi de rezervist şi el deja era inclus în delegaţia UNPR care depunea coroane. Asta zic şi eu viteză de acţiune. Doamne ce repede se mişcă partidul acesta. Când s-o fi semnat adeziunea ? În week-end sau odată cu semnarea cererii de pensionare?Şi cât de dornici sunt tinerii pensionari militari să se înscrie în rândurile partidului păstorit de domnul ministru. Îţi vine să plângi nu altceva. Alţii se laudă deja că după ce ies la pensie au asigurat un loc pe la cate o primărie din partea UNPR. Nu ştiu cât e adevăr şi cât fanfaronadă, dar dacă e să mă iau după tânărul pensionar din delegaţia UNPR de la Craiova, parcă aş zice că e ceva adevărat. Şi atunci, ce facem cu art. 28 din LEGEA 80, sau cu art. 40 punctul 3 din Constituţie ?

Eu zic să mai temperaţi „zelul” tinerilor pensionari militari dornici de afirmare cu orice preţ, ca nu cumva să creadă lumea că desfăşoară activităţi contrare articolelor mai sus enumerate. Spuneţi-le să aştepte şi ei măcar o săptămână, să nu creadă lumea că erau înscrişi în partid dinainte de a avea acest drept. Parol !

42 de comentarii:

  1. Nea Marine
    Un fost coleg de-al meu racoleaza pensionari MI pt UNPR promitandu-le ca, daca la asa-zisa revizuire a pensiilor le vor rezulta pensii mai mici, branconierul, pe baza listelor de la partid, le va da pensii mai mari, invocandu-se o presupusa eroare a celor de la Casa de pensii. Pensionarilor MI inca nu li s-au trimis deciziile de revizuire, aflandu-se in ceata totala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi prin Vestul ţării umblă unul, Claudiu Ţaga, fost deputat PNL, actualmente mare uneperist şi racolează ofiteri in rezerva pentru a-i face mari membri de partid, la unpr, desigur.
    Iata cv-ul lui:
    -1975-1977 - ofiţer topogeodez, Bg.37 Rachete Operativ Tactice
    -1977-1980 - ofiţer în statul major al armatei a 4-a Transilvania
    1980-1983 - ofiţer în statul major al armatei a 3-a Craiova
    -1983-1994 - şef serviciu topografic al Diviziei 18 Mc. "Decebal"
    -1994-1998 - şef serviciu topografic al Corpului 5 Armată "General Ion Dragalina"
    -1998-2008 - director general la S.C. Gauss S.R.L. - Timişoara
    -2007-prezent - Preşedinte al Comisiei Naţionale al Ordinului Geodezilor din România.
    Se pare ca o muşca destul de mulţi mai ales în Bihor, Arad şi Timiş.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da pe mata ce te intereseaza don Neacsu ! Vezi de SScmd cu care te razboiesti de 2 ani!!

    RăspundețiȘtergere
  4. UNPR = Uniunea Nationala a Pupincuristilor din Romania. Fara complicitatea lor, portocalii nu ar fi putut recalcula pensiile militarilor, cu incalcarea flagranta a unor principii consacrate de drept, principiul nerectroactivitatii legii si principiul drepturilor castigate,

    RăspundețiȘtergere
  5. Treaba cu UNPRizarea e generalizată. Ca să nu repet ce scriam prin septembrie, vă recomand, dacă aveţi timp, să citiţi: http://batcailie.blogspot.com/2011/09/eu-nu-pun-umarul-la-asa-ceva.html

    Să aveţi o seară minunată!

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut Marine!Mi-a placut juramantul tinerilor romani basarabeni. Bravo lor!
    Cat despre unpr-izare, imi lipsesc date.
    Nu cred ca sunt multi militari in rezerva care s-au inscris in acest partid. Cat despre activi, nici atat. Ca doar nu s-o fi modificat articolul din Statut, care interzice politica si propaganda politica in armata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Partea proasta este ca nu atat rezervistii, cat activii se arunca la cascaval. Care cum se apropie de pensionare, cum se inregimenteaza la UNPR si se cere prin consilii locale pe la primarii. Si li se promite ca vor primi ceea ce cer.

    RăspundețiȘtergere
  8. Victore
    Nimeni nu spune ca s-a abrogat articolul. Dar arata-mi o lege din tara asta care nu poate fi sau nu este incalcata si daca este incalcata de cei de la putere, e ca si cum nu ar fi. Cunosti expresia, "ciocu mic, acuma noi suntem la putere" Asta este singura lege pe care nu o poate incalca nimeni. In rest, vorbe goale. Cum iti explici ca unul care a iesit la pensie, pe data de 1 Decembrie este deja in delegatia unui partid la depunerea de coroane ? Asa ca exemplu. Nu e asa ca .... se misca repede UNRP-ul ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Nene Iancule,
    sincer vorbind, atata cvreme cat nu comite o ilegalitate, fiecare aprtid are dreptul sa racoleze membri cum vrea si de unde vrea. Nu trebuie blamat colegul care ii cauta si le promite marea cu sarea. Daca insa promisiunile se si traduc in fapte , este grav, dar din pacate nu ai cum dovedi, si daca s-ar dovedi, ar fi " o greseala a unor contabili" sau " o reoare de calcul " sau ' o defectiune sau eroare in softt" . Asa se va intampla si la alegerile on line , care vor fi la mana unor operatori si unor programe care pot " avea virusi " Va fi atat de simplu sa se gaseasca un raspuns care sa nu incrimineze pe nimeni si totodata asa de greu de dovedit intentia, incat toate eforturile de a introduce acest sisetm de vot merita atentia puterii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Marius,
    Eu cred ca PDL (o parte din el)va fuziona cu UNPR, sau vor intra amandoua intr-o noua structura care va cuprinde si niste " floricele " cum le spuneam mai de mult, toate populare sau ale poporului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iliuta, deci nenea Albu te-a ajutat sa te maturizezi politic. Bun baiat. Pe mine era sa ma trimita acasa pentru ca am intarziat 5 minute la studiu. Abia am scapat. Eu m-am "maturizat" tarziu, dupa ani de serviciu. Eram un element bun constiincios, m-au chemat la o sedinta si m-au maturizat fara sa fac nici o cerere.

    RăspundețiȘtergere
  12. UNPR va atrage mulți pensionari militari în rândurile sale, mai ales acum după recalcularea pensiilor militare. Majoritatea filialelor ANCMRR se vor înregimenta în partidul ministrului Oprea. Pe 2 decembrie a avut loc conferința județeană a UNPR Constanța. In fotografia de mai jos se văd în prim plan șeful filialei Constanța a ANCMRR generalul Zeca flancat de doi amirali. Probabil cuvântarea președintelui organizației județene a UNPR, fostul mm.pr. Lipoveanu George, de anul trecut colonel în rezervă, a fost destul de interesantă. http://www.editiadesud.ro/wp-content/uploads/2011/12/DSC_9414.jpg
    După 1990 armata a fost târâtă și ea în troaca partidelor politice. Politizarea armatei a fost, cred, răul cel mai mare care putea să i se întâmple. Ploaia de grade și funcții din ultimii 22 de ani a făcut ca bastonul de general din ranița oricărui soldat să devină la fel de desuet ca pachetul de tampax din poșeta doamnelor. Dacă de-a lungul istoriei moderne armata română a compensat dotarea precară cu armament și tehnică prin eroismul, patriotismul și profesionalismul militarilor, cancerul politic a ucis și acest ultim atu al armatei. Principii și regii României au avansat, în 82 de ani, doar 6 militari la gradul de general de armată, regimul comunist în 42 de ani a avansat 5 iar în 22 de ani de anarhie democratică au fost avansați 55. Cei mai mulți dintre ei au primit acest grad de la Traian Băsescu, fiu de colonel, militar în termen și apoi elev al unei instituții militare de învățământ, ajuns la gradul de colonel in rezervă.

    RăspundețiȘtergere
  13. Viitorul UNPR? Am făcut o paralelă cu destinul Batalioanelor de asalt SA din Germania interbelică in "Avem furher! Scurtul drum de la nazism la băsism" pe http://mirceahamza.com/?p=1687.

    RăspundețiȘtergere
  14. KARADENIZ,
    Dureros, trist, dar real. Armata, gradele militare, functiile, decoratiile au ajuns pe mainile unor oameni care isi bat joc de ele, le calca in picioare principiile , onoarea demnitatea , ii pervertesc pe cei ce poarta sau au purtat haina militara ducand Armata in derizoriu. Rusine celor ce se complac si pateaza haina militara cu grade sau beneficii primite nemeritat, dispret celor ce conduc destinele armatei la aceasta ora si nu iau atitudine.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Anonim luni, decembrie 05, 2011 4:06:00 PM Esti ori uneperist ori un dobitoc. Probabil mintea ta nu poate concepe ca omul trebuie sa se uite si in laturi, nu doar inainte. Si care-i treaba ta ca eu citesc blogul lui Neacsu? O sa vina cateii izmenarului sa ne dea accept ce bloguri sa citim? Citesc si alte bloguri. Citesc ce bloguri vreau EU. Cel putin Neacsu a scris deasupra "CEL CARE GANDESTE ALTFEL DECAT MINE , NU MA JIGNESTE , MA COMPLETEAZA!". Eu spun altceva - cel ce ma jigneste il traznesc de nu se vede.
    PS Scuze cititorilor pentru ca te-am facut uneperist. Si daca tot te mananca, nu sunt membru de sindicat. Si nu ma razboiesc cu nimeni, doar cu tine, pentru ca te mananca limba...

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 09.20
    Dupa cum ai vazut, eu nici nu am raspuns anonimului de la 4.06, pentru ca nu a spus nimic deosebit. Adica nimic care sa merite atentia sau care sa deranjeze. Asa ca lasa-l sa se exprime, a respectat rugamintea, a vorbit civilizat, este parerea lui, poti sa tii cont de ea sau nu, nu trebuie blamat nici jignit. Vezi tu, de-a lungul timpului am avut comentatori care au cerut sa las sindicatul in pace si sa scriu despre ce face Basescu, nu despre ce face Dogaru. Probabil ca dumneata ai fi de acord cu acea parere. Uite ca sunt si din cei care considera ca trebuie sa ma ocup de prostiile pe care le face conducerea sindicatului. Adevarul e ca si unii si altii aveti dreptate si va promit ca nu o sa va dezamagesc nici pe unii nici pe altii. Subiecte exsita, sus numitii sunt surse inepuizabile.

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu nu cred ca tanarul pensionar era deja membru UNPR. Ar fi bine de vazut data exacta de adeziune a acestuia la partidul respectiv. Carnetul de membru, de exemplu, poate demonstra sau infirma fara tagada.

    RăspundețiȘtergere
  18. N-ar trebui dupa pensionare oamenii sa aiba o oarecare libertate de alegere? Ma gandesc ca daca nu sunt unpr-istii care sa incerce sa-i atraga, vor fi altii care o vor face. Si apoi, cu un singur exemplu nu se poate vorbi de o regula.

    RăspundețiȘtergere
  19. Asta va framanta asa de tare ? Poate omul nici ca-i membru da a mers impreuna cu un coleg!Care-i problema? Prostia doare tare!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. @Neacsu Domnule Neacsu, nici eu , dupa cum am mai spus, nu port ochelari de cal. Dar natiunea e in primejdie. Si, va intreb, nu tendentios - ce mai cautati in SCMD daca il atacati pe Dogaru? Va spun eu, si cred ca am dreptate - dv. credeti in organizatie dar nu sunteti de acord cu anumite puncte de vedere si, desigur, credeti in ele. Dar idiotii aia care papa din palma unpr sperante iluzorii...

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim 3.59
    Va intreb si eu, tot netendentios, ce mai cautati in Romania daca il atacati pe Basescu ? Sindicatul nu apartine lui Dogaru asa cum nici Romania nu apartine lui Basescu. Sau nu ar trebui. Uitati-va de exemplu cum este atacat Geoana ( nu ii iau apararea, doar exemplific o situatie) de cand a iesit din partid si a inceput sa critice USL. Acuma se spune ca au avut dreptate sa il dea afara, pentru ca uite, era un tradator, ia uite ce spune despre partid. Daca as pleca din SCMD s-ar spune la fel si despre mine. Eu prefer sa spun ceea ce gandesc fara sa fiu catalogat tradator, fara sa se spuna ca lovesc miseleste. Spun lucrurilor pe nume nu cu rautate ci cu dorinta de a le indrepta. Nu mi-ati spus de ex. ce parare aveti despre cele expuse despte conducerea sindicatului in ultimele articole de exemplu, dar ma intrebati de ce il critic pe Dogaru. Pentru ca a facut si face greseli. Dumneavoastra il aplaudati ?

    RăspundețiȘtergere
  22. @anonim 2.20
    Cine crezi ca iti va pune la dispozitie documentele reale ? Cine crezi ca ar recunoaste ca s-a manifestat pupincurist inainte de a trece in rezerva? Nici chiar asa de prosti nu sunt. treziti-va la realitate dragilr si lasati visele. Toti cei promovati in rezerva sunt membri UNPR sau ai partidelor de la putere. Ontanu a fost caporal la tecerea in rezerva habar nu are ce e ala porthart nu a purtat cizme toata viata lui, nu stie ce e aia scoala militara, iar acuma d general cu doua stele. Toate gradele de la caporal la General maior sunt obtinute in rezerva. Pentru care fapte ? Oprea promoveaza ofiterii activi pe aceleasi principii ca si pe cei activi. Simpatii, recomandari, PCR.

    RăspundețiȘtergere
  23. @Neacsu
    1. Romania nu-i a lui basescu. basescu ocupa temporar un post, asa cum altii sunt primari sau parlamentari. Deci, a fost ales. Eu unul nu l-am ales, am fost impotriva si mi-am avizat toti prietenii despre ce va urma. Din pacate am avut dreptate. ASADAR, SUNT ROMAN, LOCUL MEU E IN ROMANIA SI AM DREPTUL SA-L CRITIC PE basescu. Ceea ce nu inseamna ca nu am ce cauta in tara. Ba , dimpotriva, basescu ar trebui sa plece de la Cotroceni.
    2. M-ati inteles gresit. Eu am dat raspunsul in locul dv. pentru ca STIAM ca aveti loc in SCMD. Deci luati intrebarea ca fiind retorica. Si apoi, cuvantul poate sa zideasca dar si sa darame, depinde cand si in ce context il folosim.

    RăspundețiȘtergere
  24. anonim6.33
    De acord cu dumneavoastra. Asta am spus si eu. Sa iasa cei ce nu merita sa stea acolo unde s-au cocotat.
    Din acelasi motiv nici eu nu voi iesi din sindicat.Lipitori, rame si alte specimente fara coloana vertebrala, sunt peste tot. Mii de scuze ca nu am sesizat sensul cuvintelor dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  25. TOP GUN
    PETER PAN,
    Sper ca n-ai de gand sa dezertezi din SCMD,mai bine esti sincer si spui ce gandesti ,decat sa umbli si sa plimbi vorba!!!! Convingerea mea e ca mai devreme sau mai tarziu ,va percuta si Mirciulica,totul e o chestiune de timp!!!!!Astea doua alocutiuni,inainte si atunci ,nu au timp!!!!!Totul e sa avem rabdare ,numai asa vom invinge!!!!Sa nu ne lasam amagiti de poleieli si sclipiciuri kitsch-oase,cu care se inconjoara unii!!!!POLEIALA DE EDUCATIE,de morala,de bun simt!!!!!Continua ce-ai inceput ,ca oamenii au nevoie si de eroi pozitivi!!!!!Bafta ,PETER PAN!!!!!A,si ai grija de tine,noi te vrem sanatos si stabil emotional!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA TUTUROR!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Top Gun
    Stai linistit si nu te ingrijora de starea mea emotionalaNu ma sperii asa usor. Apropourile si grija ta parinteasca nu storc lacrimi.

    RăspundețiȘtergere
  27. TOP GUN
    PETER PAN,
    Nu era nici un apropo,intentia nu era sa storc lacrimi,uneori luptele astea la scena deschisa,te macina,te consuma,te pun pe ganduri,poate se fac si alegeri, sau se iau si decizii gresite!!!!!Totul e ,sa stim sa pastram proportiile si sa judecam cu moneda care trebuie!!!!Sper ca esti de acord cu mine?????Am si eu dreptul la replica,si am voie sa te consider printre simpatiile mele!!!!!Nu crezi?????,eu nu scot sabia din orice si din nimic,ma enerveaza genul drama queen,si stilul apocaliptic,dar nu e cazul tau nu-i asa??????Daca ,nu-ti convine,tu in calitate de amfitrion,poti sa ma bannezi,sa-mi blochezi IP-ul,sa-mi stergi commenturile,daca ti se par prea 'strong' ptr.tine si cititorii tai!!!!Alegerea -ti apartine,decizia e a ta!!!!!!
    O SEARA EXCEPTIONALA TUTUROR!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Top Gun
    Nu am de ce sa te banez, sa te cert, sa te sterg de pe blog sau sa iti interzic ceva, atata vreme cat respecti rugamintea de a comenta civilizat. Chiar daca nu mi-ar conveni ce spui, e dretul tau. Deci nu se pune problema . Referitor la lacrimi eu voiam sa spun ca nu imi dau lacrimile asa usodeci sa nu iti faci griji privind starea mea emotiva. Slava domnului nu m-am nascut in Era Emo. In ceea ce priveste luptele mele cu unii sau cu altii, incerc sa aplic principiul" mai bine sa faca el ulcer decat sa fac eu " Nu sunt masochist deci nu scriu ca sa ma enervez singur. Dar nici nu astept pana cand ceea ce scriu nu mai are nici o valoare. Marile avalanse pot pleca de la un ciripit de pitigoi si sa stii ca nu pitigoiul isi va baga unghia in gat ci cei care nu au tinut cont de pericol.O seara normala iti doresc ! Prea mult exceptional devine banal .

    RăspundețiȘtergere
  29. TOP GUN
    PETER PAN,
    Noroc ca facusi precizarile,credeam ca te-am necajit eu,ca sunt mai trendy flendy!!!!!!De-aia imi place mie de tine si-mi place tenacitatea cu care lupti si perseverenta de care dai dovada!!!!!Imi place amicitia cu tine,chiar daca e doar virtuala,apreciez faptul ca -mi ofereai un lup,chiar daca eu nu obisnuiesc sa cer ceva material cuiva,am bine,nu astept pana cand imi pot lua lucrul respectiv,nu sunt prieten cu cineva doar din interes!!!!!Iti multumesc ptr.urare,si apoi Peter Pan,crezi ca mai e ceva normal in tarisoara noastra?????Totul e sa credem ,sau macar sa sperem la exceptional!!!!!Nu-mi place neobisnuitul,mi se pare butaforie!!!!!Habar n-am cum sa inchei,ca sincer ,nu vreau sa intru in conflicte ,sau sa supar,sau sa te plictisesc!!!!!!!Sa ne fie bine si sa fim iubiti(sper s-o fi nimerit , daca nu,salveaza-ma tu,esti oricum si erou si vedeta zilei,mai glumesc si eu,tie nu-ti place sa razi,sau sa zambesti la vreo prostioara?????

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest individ, inaltat la rang de ministru, nu mai are nici un fel limite un ceea ce priveste bunul simt si respectarea legii.Si-a batut joc de armata cum nimeni nu a mai facut-o pana acum.Sper sa vina cat mai curand momentul in care va raspunde pentru aceste faradelegi.

    RăspundețiȘtergere
  31. Top Gun ,
    Nu vad de ce am vorbi atat despre mine ,nu sunt nici eroul nimanui nici nici vedeta. Eu cred ca esuficient sa ne salutam sa ne uram sanatate si ... normalitate, adica ceea ce nu avem si ne trebuie. Nu am glumit cu cainele, cand vei avea posibilitatea sa il tii, spune si am sa vorbesc cu Donna Si Tano sa se mai joace un pic.Nu dau caini pe bani, am dat pana acuma numai la prieteni, la cei care stiu ca ii vor trata cum trebuie.
    Vizavi de glume, esti departe rau de tot in aprecieri. Cu mine nu se plictiiseste nimeni. Pe cand eram instructor la CRP, aveam o regula in timpul orelor ( de engleza): indiferent despre ce discutam, daca cineva avea un banc bun, legat de subiectul discutat, spunea JOKE si bancul prima. O facem de dragul.. conversatiei, pentru a elimina teama de a vorbi a celor cu experienta mai putina dar si pentru ca imi plac glumele mai ales cele bune. Asa ca aparenta rigiditate apare doar cand gluma este nereusita , rautacioasa sau ... nelalocul ei.

    RăspundețiȘtergere
  32. TOP GUN
    PETER PAN,
    Eu stiu ca tu esti un tip haios,ideea era sa nu te plictisesc eu,stiu ca esti open minded,in definitiv eu sunt un optimist incurabil,imi place sa gasesc o alternativa in gluma,ras,ma enerveaza monotonia si rigiditatea unora!!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Top Gun
    Nu ma plictisesti.Gluma , nu e alternativa. Gluma este o filozofie de viata. Feng Shui.

    RăspundețiȘtergere
  34. Gluma poate fi o iesire dintr-o situatie neplacuta, o terapie, filozofie , arma, scut, un mod de a incepe o relatie, sau de a o termina.

    RăspundețiȘtergere
  35. TOP GUN
    PETER PAN,
    Iti raspundeam aseara,dar cand ti-e lumea mai draga pica cablu'!!!!Perfect adevarat, ce spui tu!!!!!Feng shui,interesant,am cochetat si eu la un moment dat cu chestia asta,sa ne aranjam apartamentul stil feng-shui,dar am citit eu pe undeva ca ,daca noi suntem crestini ortodocsi,ar trebui sa avem doar icoane,(si cum noi avem f. multe icoane si mai ales primite)la fel si daca pleci in alte tari,organismul fiind obisnuit cu mancarea de aici ,se va adapta mai greu!!!!!Depinde si de gluma,aici sunt de acord cu tine!!!!Dar,asa de amuzament merge,cica face bine la corazon si mai uitam de nebuniile celor care ne conduc!!!!!!
    Sa ai o zi buna si sa fii iubit!!!!!'Exceptionalul',poate fi banal,dar iubirea,cred ca-i eterna,nu-i asa??????

    RăspundețiȘtergere
  36. Nimic nu e etern, nici timpul, ca de timpuri ce sa mai zic ? dar ca sa nu zici ca sunt cusurgiu, merge si asa.

    RăspundețiȘtergere
  37. @Neacsu
    Am citit cu interes SEMINIFICATIA UNUI GEST postata pe blogul SCMD Craiova care explica un gest al vostru. Am si eu o intrebare:
    - aliatii din USL v-au lansat invitatia sa depuneti coroana alaturi de ei ?

    RăspundețiȘtergere
  38. Stelian P
    Nu stiu si nici nu ma intereseaza acest lucru.Ce m-a interesat pe mine este ca Prefectul nu ne-a considerat demni si tu ii impartasesti convingerile.

    RăspundețiȘtergere
  39. TOP GUN
    PETER PAN.
    Nu ti-ai dat seama ca Stelica al nostru are remuscari si ca-i macinat de procese de constiinta???????Ca un 'criminal',se intoarce la locul faptei,nu se da batut never,iata o dovada de iubire 'ETERNA'!!!!!Nici eterna iubire nu e prozaica si nu sarjeaza in penibil!!!!Ce Romeo,ce Julieta.are Stelica,'interese',de dragoste,normal,e TENACE si lupta si da-i ,doar,doar ne-o convinge ce buni sunt portocaliiiiiii ,diliiiiii astia si stau prost si cu mansarda!!!!!!!Stelica,lasa-ne cu viziunile date sf.asimoviene(Asimov) si fa-ti un bine:Mananca gogosi sau treci la clatite!!!! Nu ne mai innebuni cu teze si antiteze la Paris!!!!!
    SA FITI IUBITI!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  40. @Neacsu
    M-ar fi interesat de ce nu v-au invitat aliatii dar daca pe voi nu va intereseaza cu cine va afisati iti respect dezinteresul. In fond primii care s-au aratat nedumeriti au fost chiar colegii tai, eu am raspunsul meu.

    RăspundețiȘtergere
  41. Daca tot ai raspunsul tau, la ce bun sa mai starnesti nori de praf pe blog. Baga-ti raspunsul in... buzunar si pe noi lasa-ne in pace. Te dai leu dar esti... mistret.

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.