joi, 23 iunie 2011

A SUNAT ADUNAREA

ACUMA SE VA VEDEA CINE E ROMAN


12 comentarii:

  1. Lovitura impotriva lui basescu nu va porni de la har-cov.
    Sa vedeti ce inseamna numai sa incerce Base si portocaliii sa desfinteze judetele Valcea si Gorj, Galati sau Braila, Alba, Arad etc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Plano10,
    Nimeni nu va face scandal pentru celelalte zone, stai linistit. Oltenii poate se vor bucura vor fi din nou toti la un loc toate judetele oltene. La fel si cu celelalte zone. Ei oricum nu vor dori niciodata sa devina autonomi si nici sa se rupa de restul tarii.Cu totul alta este situatia cu regiunea pe care vor maghiarii sa o trasbsforme in Nagorno Karabach, sau Kosovo -ul romanesc.Romanii ar trebui sa se adune la Sf Gheorghe sa isi ajute prietenii sa nu comita acte de nesupunere civica. Ar avea de suferit si e pacat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Marine e timpul pentru o lamurire!
    Uite ce scrie un prieten:
    "Nu e nimic la Sfântu Gheorghe. A fost o diversiune. De ieri, de când a apărut ştirea pe MEDIAFAX, şi până astăzi, toate asociaţiile şi organizaţiile nominalizate că ar patrona evenimentul amintit au dat dezminţiri. Ar fi fost prea frumos ca să fie adevărat..."

    RăspundețiȘtergere
  4. Ică, mai e timp pină duminică.Daca e ceva eu ma duc. Pana atunci imi intind antenele. Oricum mercic pentru aviz.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim spunea...

    Comunicat SCMD:
    "Manipulare la Sfantu Gheorghe
    La Sfantu Gheorghe este liniste si pace. Pe romani, unguri si alte nationalitati conlocuitoare ii doare drept in cot de aiurelile basesciene privind reorganizarea administrativa, drept pentru care cineva a incercat sa tulbure apele, lansand o chemare a romanilor in Piata Mihai Viteazul, in acest weekend.
    Manifestul a fost lansat ca din partea Forumului Civic. Conducerea acestuia a dezmintit insa hotarat organizarea unor astfel de manifestari.
    Rugam filialele SCMD din Harghita, Covasna si Mures, ca si pe simpatizantii SCMD din aceste judete, sa nu dea curs nici unei invitatii la vreo manifestare stiintifica sau nestiintifica, daca nu vine direct de la IPS Ioan Selejan, arhiepiscopul Harghitei si Covasnei sau de la domnul profesor dr. Ioan Lacatusu."

    RăspundețiȘtergere
  6. @Neacsu
    Daca asa se vede de la Craiova, te inseli.
    Valcenii nu vor sa se desfiinteze judetul lor.Se va organiza si un referendum local, daca e nevoie.
    S-au saturat ca au stat aproape 20 de ani, pana in 1968,in subdezvoltare, la cheremul celor de la Pitesti, si nu vor acum sa schimbe Rm Valcea, nici macar cu Craiova.o

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine Domnule Plano. Daca dumneata stii deja rezultatul referendumului, e ok . Nu te contrazic. Dar daca nu faci diferenta intre oltenia si Covasna , sau compromisul pe care il incearca Basescu, inseamna ca discutam discutii. Nu se compara una cu alta. Daca pe dumneata nu te intereseaza soarta romanilor si a pamantului romanesc care e vandut din cauza valcenilor care nu vor sa fie condusi de argeseni, atunci am gasit explicatia situatiei in care ne aflam .

    RăspundețiȘtergere
  8. Erata,
    Dupa vandut , am uitat sa pun virgula. Sper sa fi sesizat domnule Plano 10 si sa nu interpretezi gresit sensul frazei.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Neacsu
    Sa lase d-le judetele asa cum sunt!
    Cu maghiarii este dispus sa discute basescu... cica sa-i consulte cum le convine. Pe romani i-a intrebat daca vor sa se desfiinteze actualele judete?
    De ce deplasati discutia doar pe Tinutul Secuiesc cand se creeaza o problema de nemultumire in toate judetele care ar urma sa fie desfiintate.

    RăspundețiȘtergere
  10. De acord. dar el este chitit sa schimbe .
    Asta o va face sigur, iar tragedia nu e oltenia .

    RăspundețiȘtergere
  11. @neacsu
    N-ai aflat ca nu mai face centralizarea judetelor?
    Crezi ca risca el spargerea coalitiei, acum, pentru o prezumtibila crestere in simpatiile electorale, la anu?

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.