miercuri, 20 aprilie 2011

A douasprezecea victorie a SCMD-Pamfletul rotilor de schimb

CD AL SCMD DA IARASI CU BATUL IN BALTA

De parca nu ar fi fost suficient cate incalcari ale statutului a promovat, inalta conducere a SCMD da in continuare cu batul in balta, ca sa nu folosesc o alta expresie consacrata, legata de fasole.

Comitetul Director isi schimba componenta mai ceva ca Steaua antrenorii, ajungand la nu mai putin 3 sefi ai departamentului juridic in o jumatate de an. In mod cert am intra in topul Formulei 1, ca nici echipa Ferrari nu schimba asa de repede si de des cauciucurile in timpul unei curse.

Si in timp ce se tot schimba echipa de „mecanici juridici,” se inmultesc si raportarile de victorii rasunatoare. Suntem deja la a 11-a victorie din nu stiu cate mii de dosare (cate spunea domnul Dogaru ca s-au depus, parca vre-o cateva camioane de dosare. Ei bine , din doua camioane de dosare, un numar de 11 au fost admise de instanta, ceea ce normal reprezinta o victorie zdorbitoare. Felicitari SCMD pentru procentajul covarsitor al succesurilor.

Pe undeva insa, prin comunicatul nr 19 din 20.04 2011, suntem anuntati ca mai avem si eşece. Pe dosarul 6965/2/2010 avand ca obiect : tratamentul discriminatoriu dintre militari/poliţişti şi magistraţi prevăzut de Legea nr.119/2010, pe data de 25.03.2011, instanța respinge excepția inadmisibilității. Respinge acțiunea ca neintemeiată.

Iata deci ca din 5 dosare ale introduse de CD acesta e al doilea pe care il pierdem pe mana Gratielei Barla. Din eşece in eşece, puii mei, armata trece. Unul pe procedura, al doilea ca neintemeiat si uite ca vine si al treilea , al aceleiasi prietene din copilarie a doamnului Pricina:

In DOSARUL nr. 49780/3/2009 având ca obiect acțiunea în constatarea caracterului discriminatoriu al Cap. IV/Legea nr. 329/2009 privind restricția cumulului pensiei cu salariul în sistemul bugetar,avem un alt success rasunator al celebrei deja Gratiela.
Ia cititi si va cruciti :” În urma unor discuții contradictorii între avocat și președintele de instanță, acesta din urmă a respins cererea, cauza rămânând în pronunțare.
Se așteaptă pronunțarea și motivarea din partea instanței.”

Ei, ce spuneti, nu e asa ca e plina de tact ? Nu ma indoiesc ca a urmat indicatiile tactice ale domnului Dogaru, altfel nu ar fi rezistat atat de mult ca avocat al SCMD. Culmea culmilor, se pare ca doamna avocat incurca borcanele. Ca avocat ar trebui sa isi sustina punctul de vedere ca profesionist in fata clientului, recte SCMD si sa dea dovada de tact in relatiile cu judecatorii. Pentru ca altfel pericliteaza interesele clientului. Numai ca doamna Barla tace cand trebuie sa vorbeasca si vorbeste cand trebuie sa taca. Asa reiese din datele oferite de compartimentul juridic. Cat de lipsit de tact si de profesionalism in apararea intereselor clientului trebuie sa fii ca sa te certi cu presedintele de instanta pana la a-l determina sa iti respinga cererea ?

Domnilor din CD, daca mai avem procese pe care vrem sa le pierdem dati-le doamnei Barla. E specialista in eşece. Si mariti-ii onorariul, ca merita din plin. Astept sa fiu contrazis si sa fiu informat cu victoriile repurtate de distansa doamna Gratiela in sustinerea cauzelor SCMD.

Nu pot sa nu remarc totusi ca au mai aparut date cu privire dosarele SCMD, asa cum ii cerusem in urma cam cu o luna domnului Abraham. Sa fie oare aceste informatii urmarea mailului prin care il rugam sa ne mai informeze si pe noi cu situatia proceselor SCMD ? Daca da, ii multumesc pe aceasta cale. Si poate spune si sindicalistilor motivul divortului, sa stie si prostimea de ce tot pleaca oamenii cu coloana din Comitetul Director. A mai ramas unul.

In ceea ce o priveste pe doamna Caloianu, nu ii cunosc activitatea, netul este plin de lipsuri in ceea ce priveste informatiile si datele sau succesurile profesionale. Din doua referiri ale lui Gogu, vizavi de doamna avocat, doua  se refera la calitatea sa de membru al Sindicatului, deci putem spune ca pana la ora asta, a facut mai multe sindicatul pentru dansa ca jurist, decat dansa ca jurist pentru sindicat. Chiar asa, nu are nici o activitate care sa fie mentionata de Goagale? In doua adrese de pe Goagale este mentionata pe Blogul lui Burcu, iar acuma , uite ca va mai aparea si pe blogul meu. Putem spune ca a ajuns o celebritate. Noroc cu SCMD, acesta tribuna de lansat anonimi. Am urmarit-o insa pe ilustra necunoscuta(in domeniul juridic in sfera netului) Caloianu in doua aparitii TV(vorbind tot in numele SCMD ) in care am vazut-o acum ceva timp si am remarcat o oarecare asemanare in exprimare cu celebra deja doamna Lupu. Poate tocmai de asta a fost nominalizata, ca sa lupte cu aceleasi arme, de la egal la egal. Succesuri !


Apropo, mai spunea cineva nu spun cine, persoana importanta, ca „unii se impauneaza cu succesurile altora,”arogandu-si merite pe care nu le au. Nu spui la cine facea referire, dar se vorbea de niste preturi Pipereate . Rusine sa le fie celor ce se lauda cu succesurile altora si incearca sa isi traga spuza pe turta. Asa ceva , SCMD nu a facut si nu va face niciodata. Cine nu crede, il rog sa citeasca comunicatul nr 16. din 14.04.2011 al Departamentului Juridic din care aflam textual ca:
VESTE BUNĂ
În data de 12.04.2011 în cauza care face obiectul Dosarului nr. 6500/108/2010, Curtea de Apel Timișoara a statuat definitiv și irevocabil, anularea deciziei de recalculare a pensiei emise în temeiul Legii nr.119/2010 și Legii nr. 263/2010, fiind astfel prima hotărâre judecătorească din țară, definitivă și irevocabilă, care dă câștig de cauză reclamantului.
Obiectul cauzei este similar cu acțiunile membrilor SCMD.
Avocatul care l-a reprezentat pe reclamant în instanță este d-l av. Balaș Petrică, acesta fiind totodată și avocatul care reprezintă interesele membrilor SCMD Arad în procesele de anulare a deciziilor de recalculare a pensiilor militare.”

Iata deci ca ne putem lauda cu inca o victorie a SCMD pentru ca nu e asa ,” Obiectul cauzei este similar cu acțiunile membrilor SCMD” ceea ce face din noi adevaratii eroi ai acestui success. Si unde mai pui ca “ Avocatul care l-a reprezentat pe reclamant în instanță este d-l av. Balaș Petrică, acesta fiind totodată și avocatul care reprezintă interesele membrilor SCMD Arad”

Si inca o mostra :
"A douasprezecea victorie a SCMD
SUCCES REMARCABIL AL SCMD. Ieri, la Strassburg s-a judecat cauza unui cetetean austriac, care a degerat pe timpul unei furtuni de zapada. El a dat in judecata si a castigat in fata instantei pentru ca postul local de televiziune anuntatse vreme frumoasa. Acuma postul de televiziune ii va plati 5 milioane de euro despagubiri. Actiunea reclamantului este similara cu aceea a SCMD care a crezut in promisiunile lui Traian Basescu ca vom trai bine.
Avocatul care l-a reprezentat pe cetatean, a locuit la acelasi hotel si in aceeasi camera cu cel la care va locui si avocatul nostru, locul fiind deja rezervat, si este posibil ca in viitorul apropiat acesta sa mai dea pe la acest hotel. "

Bineinteles, este doar o victorie ipotetica, dar e buna nu ?

Noroc cu alti avocati care mai castiga cate un proces pentru unii militari, ca daca nu era domnul Iepure, in baza avocatilor SCMD platiti de CD, azi primeam pensia injumatatita.


Ca incurajare, dedic actualului sef al departamentului juridic o melodie spre ridicarea moralului !

Fara Pietre Pretioase

Asculta mai multe audio diverse

4 comentarii:

  1. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra ta si celor dragi sanatate, belsug sufletesc si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in VOI/NOI caci toti UNUL suntem ! Vasile Burcu

    RăspundețiȘtergere
  2. Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi, bucurii şi numai realizări!
    Hristos a Înviat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lipseste si incarcatorul(telefonului).O fi plecat la tzara,la vie.
    Sanatos sa fie.

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.