vineri, 14 septembrie 2012

Subiecte îngropate – Istorie călcată în picioare

Subiecte îngropate – Istorie călcată în picioare

3 comentarii:

 1. Salut, Marine! Interesant subiectul abordat. Poate ca noul ministru al Clturii si Patrimoniului National, Puiu Hasotti, va raspunde "pe subiect" la interpelarea adresata lui Hunor.
  Apropo de acest minister: Azi am trecut pe la Biblioteca Nationala si mare mi-a fost mirarea cand am aflat ca aici s-a instalat si acest minister. Pe site-ul guvernului a ramas vechea adresa. Si inca ceva ciudat, pe usa de la intrare in biblioteca; am vazut o sageata care indica accesul catre Ministerul Culturii si Cultelor! sa-si fi schimbat si denumirea?

  RăspundețiȘtergere
 2. Victor,
  Crezi ca degeaba A denumit Papa Romania ca fiind Gradina Maicii Domnului? Si ince ce gradina maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare mare.De cand am vazut tiganii protestand in fata oficialilor francezi si a lui Basescu si cerand locuri de munca, nu ma mai mira nimic in Romania. Numai ca o piranda sia depasit rolul si dupa ce a cerut sa munceasca a spus ca ”in Franta” ceea ce l-a facut pe cumatrul Basescu protectorul Mondialilor, sa strambe din nas si sa il intoarca pe ministrul francez catre alta directie. Doamne, multe am vazut la viata mea si nu mai am timp sa scriu tot.

  RăspundețiȘtergere
 3. muntii nostrii aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta !.ioann.

  RăspundețiȘtergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care posteaza comentarii sunt raspunzatori pentru comentariile pe care le fac.