marți, 17 mai 2011

De ce .. e de plans ?

Citesc si ma crucesc. Citesc si nu stiu daca trebuie sa rad sau sa plang . Citesc si rad, rad si plang . Unde esti tu Labis ?

Cam de mult tacut in ceea ce priveste actiunile SCMD, din motive obiective, mi-am tot propus sa revin pe linia de plutire si imi tot faceam curaj. Am mai intrat pe blogul SCMD dar era si acolo o acalmie de te durea bulbul rahidian.Vechile procese, „fara numar” , Victorii peste victorii, 14 procese in care deocamdata instanta s-a pronuntat in favoarea pensionarilor din cele peste 6000 cate erau trambitate ca au „blocat” activitatea instantelor, sunt fluturate de parca ar am fi invins armatele lui Alexandru Macedon. Este absolut incredibil cum pot face unii din tantar, elefant. Cum sa te lauzi ca ai castigat 14 batalii, cand in alte cel putin 4000 de cazuri ai infrangeri ? La Craiova de exemplu toate dosarele au fost recuzate si trimise la Bucuresti . De atunci nu mai stie nimeni nimic de ele Si sunt 800 de procese. 800, NU 14. 800 de oameni trebuie sa plateasca acuma bani in plus , sa se deplaseze la Bucuresti, acolo sa fie amanati sau trimisi inapoi . Aceste "victorii", nu le trambiteaza nimeni.Si in situatia asta sunt si alte filiale.

Este incredibil cat de jos au putut sa cada cei din conducerea SCMD daca dintr-un total de 6000 de procese se lauda ca au castigat in prima instanta la 14-15.E jalnic.

Dar de inteles. Cand nu ai cu ce te lauda , te lauzi cu ce ai , pe undeva e de inteles . Ultima postare insa , depaseste orice imaginatie si ne arata fara dubiu in ce situatie grava ne aflam. O afirmatie mai paranoica si mai nerealista,. O supozitie mai aberanta, o idee mai bolnava nu putea sa mai apara . Si stau si ma intreb, oare cel care a scos aceasta vorba , a vorbit serios, chiar crede in ceea ce a spus , sau e numai o figura de stil ? Am recitit postarea si nu incape indoiala, omul-oricare ar fi el-chiar crede ce spune acolo . E grav, e foarte grav, este pur si simplu incredibil Sa fii tatar si sa te crezi elefant, dovedeste nu numai o rupere de realitate , dar si o boala evoluata care din pacate nu mai are sanse de scapare . Si ce este mai tragic este ca un asemenea om , se afla intr-o pozitie de conducere intr-un sindicat care se numeste al militarilor, al oamenilor in care natiunea si-a pus si poate isi mai pune sperantele si increderea ca o va apara la nevoie. Sper din inima ca acest mesaj postat pe blogul SCMD sa fie citit de vat mai putini oameni.

Il postez aici ca sa ramana o dovada a inconstientei, laudei de sine impinse pana peste limitele credibilului, propagandei de prost gust, orbirii totale si manipularii grosolane.
„17.05.2011
De ce a plans Presedintele?
Venit im personam la lucrarile celui de-al XV-lea Congres al Partidului Stat, la care tovarasul Emil Boc trebuia, mort-copt reales, tovarasul “”gradu”” si Presedinte al Romaniei si-a sustinut vehement, printr-o democratica alocutiune-ordin “”catindatul””. Spre sfarsitul acesteia a izbucnit in lacrimi si nimeni nu stie de ce a plans crocodilul.
V-o spunem noi. Afara se desfasura mitingul SCMD care a facut un bilant real al binefacerilor guvernarii Boc-Basescu, raspunzand fara echivoc la cinica declaratie prezidentiala: “”Voi sunteti partidul (adica PDL – n.n.) care a facut cel mai mult bine Romaniei“”. Pe faza, dupa ce au vazut brigazile de agitatie UASCR in favoarea lui Boc si au inteles ca partida era jucata, sindicalistii militari au avut o idee de geniu: au anuntat ca presedintele are o gaura in babord, ca “”revolutionarii”” care picheteaza de un an de zile Monumentul Leul au uitat sa-si prelungeasca aprobarea si pentru perioada 24-31 mai a.c., drept pentru care SCMD si ASOCIATIA OFITERILOR DE GENIU, IN REZERVA SI RETRAGERE “”CONSTANTIN N.HARJEU”” vor amana pentru 31 mai mitingul prevazurt pentru 15 mai. Ca vor organiza cu aprobarea Primariei (pentru o actiune de protest) sau fara aprobarea Primariei (care nu este necesara la o actiune comemorativa) pe 31 mai, Ziua Armei Geniu, o ampla manifestatie la Monumentul Leu. Cu vuvuzele daca Primaria aproba, cu flori daca Primaria nu aproba. Avertizat astfel ca este in galeata si ca slugile l-au lasat descoperit, tovarasul presedinte a izbucnit in lacrimi, dupa care a strigat “”Aport!”” si generalul de popota Oprea s-a prezentat la raport. Prea tarziu insa, deoarece luni dimineata 16 mai a.c., SCMD si PMB au semnat protocolul privind actiunea din 31 mai a.c.


In aceste imprejurari, MAN a desfasurat artileria grea si PMB, dupa numai 3 ore, a rechemat SCMD la discutii pe motivul ca Monumentul leul a fost arondat pe intreaga durata a zilei de 31 mai, ministrului Oprea. Numai ca legea prevede: primul venit, primul servit! Drept pentru care vom merge la domnul primar Oprescu sa ne aparam punctul de vedere.
Apelam la toti membrii si simpatizantii din Bucuresti sa fie prezenti pe 31 mai la orele 10 dimineata, alaturi de genisti, la monumentul Eroilor Geniului, cu flori. Dar, pentru orice eventualitate, sa-si verifice si corzile vocale pentru o eventuala intalnire de gradul trei.
Vom reveni!
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

„””. Spre sfarsitul acesteia a izbucnit in lacrimi si nimeni nu stie de ce a plans crocodilul.
V-o spunem noi. Afara se desfasura mitingul SCMD care a facut un bilant real al binefacerilor guvernarii Boc-Basescu, raspunzand fara echivoc la cinica declaratie prezidentiala: “”Voi sunteti partidul (adica PDL – n.n.) care a facut cel mai mult bine Romaniei“”.

Va vine sa credeti ? Este cineva in tara asta care sa creada asa ceva ? este cineva in tara asta , chiar si sindicalist militar care sa creada o asemenea gogomanie ? Este cineva care sa creada ca Domnul presedinte , cameleonul Romaniei, a plans cu gandul la “marea adunare “ a domnului Dogaru ? Imi pare rau pentru o parte din cei ce au fost acolo din spirit civic si cu buna credinta. Imi pare rau ca au fost atat de putini, dar trebuie sa inteleaga si ei ca domnul Dogaru la aceasta ora NU MAI ARE CREDIBILITATE. Daca faceti un calcul al actiunilor veti vedea ca prezenta sindicalistilor la apelurile din ce in ce mai disparate si mai fantasmagorice ale distinsului domn, este din ce in ce mai mica. Isi faureste vise, in care ii oblige pe altii sa creada, stabileste actiuni fara sorti de izbanda, care ridiculizeaza si discrediteaza ideea de lupta sindicala si de militar totodata . Am ajuns de rasul lumii. Initiem actiuni la care invitam alte sindicate sau civilii sa participe ba jignindu-i ba milogindu-le prezenta intr-un dispret si lipsa de respect inconstiente. Fluturam cifre de participare de ordinul miilor , pentru ca apoi dupa activitate sa dam vina ba pe faptul ca a fost frig, ba ca cei mai batrani nu au tinut pasul si au renuntat pe parcurs, ba ca au participat pee tape la ca steafeta, ba ca “civilii trebuiau sa vina “ si nu s-au achitat de datorie . Scuze si justificari care nu fac atlceva decat sa arate neputinta si lipsa totala de realism. Iar cand primesc scrisori, mailuri, de la oameni cu capul pe umeri, in loc sa analizeze sis a traga concluziile necesare , ataca si scufunda de cele mai multe ori jignind, aducand invinuiri, aruncand cu noroi. Asta este singura actiune la care CD se pricepe si are “scoala”.

Articolul de mai sus este semnat de domnul Presedinte Mircea Dogaru si promite ca va reveni. Domnule Dogaru, faceti-a un serviciu, nu mai reveniti si scoateti si ineptia aia de pe blog. NE FACETI DE RAS.

Ca este  total rupt de realitate si dornic de impaunare cu merite autoacordate in mod gratuit, trambitand succesuri extraordinare fara nici o baza reala , se poate vedea si din marea actiune de la Brasov, trambitata ca o mare victorie cand de fapt a fost un esec . Cititi, spre documentare :
Ce spune domnul Dogaru :

“….la Brasov, filiala SCMD, impreuna cu 9 (noua) sindicate si ONG-uri locale, au intemeiat un nou ONG, cu personalitate juridica, ceea ce inseamna ridicarea capacitatii de actiune de la circa 600 la 10.000 de persoane.”
11.04.2011
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

Ce spune filiala din Brasov:

„3. Efortul depus pentru unitatea forţelor societăţii civile în Asociaţia “BV.SOLID”s-a soldat cu un eşec. În viitor, ne vom uni eforturile de cooperare cu acei oameni şi acele structuri care iubesc cu adevărat România şi iubesc mai puţin puterea şi privilegiile.”
12.05.2011
Preşedintele SCMD, Filiala 1 Braşov
Gl. Mr. (r). Prof.univ.dr. Petrişor Mandu

Orice comentariu este inutil . Desteptarea sindicalisti militari !

Un comentariu:

  1. Of, Marine!... Tu chiar ii crezi prosti pe fostii tai colegi?
    Nu vezi ca nu te mai crede si nu te mai citeste nimeni?
    Nu-ti este niciodata jena sa-ti privesti in ochi pe fostii tai colegi, dupa ce scrii mizeriile astea pe Internet?
    Este pacat sa-ti irosesti talentul la scris in acest fel.
    Eu tot te mai astept sa slujesti SCMD-ul. Iti recomand un articol scris, recent, de un fost coleg de scoala militara. Un pic exagerat, dar omului i s-a facut lehamite de astfel de atitudini duplicitare: http://ziarulscmd.blogspot.com/2011/05/recente-ganduri-de-la-un-camarad.html
    PS 1: Observ ca ai eliminat postarile anonime. Sa inteleg ca nici tu nu mai esti pentru libertatea de exprimare pe bloguri?!...
    PS 2: Chiar vorbesc serios cand spun ca te astept in SCMD. Impreuna cu toti prietenii tai virtuali, aprig incrancenati impotriva raului de Dogaru, raului de CD, relelor de BO nepasatoare, si a altor rele produse de actualul SCMD rezervistilor militari! Poate voi veti aduce pe calea cea dreapta acest SCMD. Eu sunt gata sa va ajut.
    Toate cele bune!
    Lt Col Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.