duminică, 21 decembrie 2014

Should I trust the Government?


Should I trust the Government
De la ruşi vine ploaia?
Duminică 15.12. 2014  două posturi de televiziune au băgat spaima în români. Poate subiectul a fost preluat sau dezbătut şi de altele , dar eu l-am văzut dezbătut cu mai mult sau mai puţin success la România tv şi la B1 tv. Subiectul, ameninţatea, catastrofa se referee la faptul că lipsa soarelui şi prezenţa ploilor din ultimele 3-4 săptămâni nu ar fi chiar de origine Dumnezeiască ci ar avea băgată coadă rusească. Vorba cântecului, “de la ruşi vine ploaia”. Toată lumea ştie că şi crivăţul tot din est vine, dar să afirmăm chiar aşa că ruşii ni-l trimite pe cap aşa ca să ne pedepsească mi se pare chiar culmea manipulării.
La România tv, o moderatoare, căreia nu îi mai dau numele, e lipsit de importanţă, nici nu l-am reţinut, ne povestea de parcă ar fi descoperit apa caldă, că există posibilitatea provocării  de ploi şi fenomene meteorologice articifiale şi că Rusia ar fi folosit această armă geofizică pentru a ne pedepsi şi iată, déjà România este în război cu ruşii care  ne-au atacat déjà. Nu ştiu dacă ruşii chiar ne-au atacat dar dacă ne uităm la bazele militare, de ocupat ne-au ocupat americanii, aşa că nu ştiu unde ar mai avea loc şi ruşii. Lăsând gluma la o parte, o informez pe această cale pe distinsa ştiristă că de exemplu în România, prima ploaie artificială a fost obţinută de cercetătoarea Ştefania Mărăcineanu în 1931, e adevărat cu un sistem departe de cel folosit acuma dar mai evoluat decât binecunoscutele paparude, deci când încă nu începuse războiul din Ucraina şi Donald Cook nu ne vizitase litoralul. A avut doamna moderatoare invitaţi în studio două persoane, un rezervist, mă refer la domnul Dogaru Mircea şi o doamnă cu expertiză în meteorologie şi spera ca aceştia să îi întărească ipoteza, îngrijorarea şi să fie destul de convingători încât să ia şi ea premiul Pulitzer sau Putzifer ceva pentru această ştire remarcabilă. Din păcate domnul Dogaru a trimis-o să numere copacii doborâţi de Vereştoi iar doamna meteorolog i-a amintit de inundaţiile din 2005, 2009, când nu începuse conflictul din Ucraina, deci ruşii nu aveau de ce să ne trimită ploaia pe cap. Ba, prin 2006, Parlamentul României, alertat probabil tot de cineva care voia să înceapă războiul cu ruşii mai devreme, a investigat cauza inundaţiilor din 2005 dar nu a făcut cunoscute rezultatele investigaţiei, pentru că oricum “nu era de interes naţional”. Sau or fi aflat ceva ce nu trebuiau să afle  şi li s-a recomandat să meargă pe burtă?
Mâna lui Dumnezeu sau a celui mai distrugător animal, omul?
Ca să nu rămânem nelămuriţi, e bine de ştiut că da, există această posibilitate de a crea nu doar ploaia, ci chiar fenomene meteo extreme, ploi, inundaţii, catastrofe, cutremure, furtuni, fulgere, grindină . De altfel sistemul HAARP, merge dincolo de a avea simple efecte meteo, el merge până acolo încât poate fi folosit ca armă psihotronică, în masă. Se speculează că inclusiv revoltele arabe au fost induse cu ajutorul sistemelor HAARP. Revenind la cazul nostru, da, am trecut prin cea mai lungă perioadă de plafon acoperit, dar au fost şi alte cazuri,  în alţi ani, care au depăşit 20 de zile, meteorologii au evidenţa perioadelor, deci ceea ce s-a întâmplat acuma nu este un caz singular, dar, cel mai important, nu este nici dovedit şi nici măcar probabil că ar fi vorba de amestec rusesc aşa cum insinuau distinsele televiziuni. Ele au luat un fenomen mai deosebit, apoi au lipit de el informaţia – de atfel corectă- că există posibilitatea tehnică de a provoca fenomene meteo extreme(dar, atenţie, nu au pronunţat cuvântul HAARP, pentru că nu ar fi sunat ruseşte şi ar fi alertat pe unii mai curioşi), apoi au pus eticheta “made în USSR” şi gata, iată ştirea bombă. Nu ştiu câţi or fi crezut ce au însăilat aceste televiziuni dornice de senzaţional, sau poate montate să manipuleze, intoxice,  dar acestea au uitat să spună un lucru foarte important.

Haarp -harta
HAARP, cea mai parşivă armă
Nu doar ruşii au această armă, după cum se poate vedea şi din hartă, iar specialişţii militari şi oamenii de ştiinţă sunt de acord că acest proces sau această “cucerire a ştiinţei” care se bazează pe cercetările lui Tesla poate fi folosită ca o periculoasă armă nu doar economic, ci chiar ca o armă de nimicire în masă, pentru că un cutremur devastator pentru o ţară poate duce la scoaterea acesteia dintr-un eventual conflict militar, ca să nu mai vobesc de distrugerile economice. Această armă este în posesia mai multor ţări iar SUA se pare că ar fi fost prima care a instalat şi pus în funcţiune sistemul HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) care s-a vrut- cel puţin la nivel declarativ- un sistem de supraveghere, cercetare, apărare, etc. Aşa fac toate ţările, fără excepţie, când dau de o chichiţă tehnologică, oricât de distructivă ar fi, spun că este vorba de cercetări de apărare, protecţie, pentru salvarea nu ştiu câtor vieţi. Să nu uităm că şi bombele atomice de la Hiroşima şi Nagasaki au fost dăruite japonezilor din dorinţa americanilor de a scurta râzboiul şi de a salva vieţi ..americane, bineînţeles. Practic toată lumea ştie că nu este nici un medicament, nici un virus, nici o invenţie în orice domeniu ar fi care să nu fie verificat şi să nu i se caute aplicabilităţi militare. Ba, mai mult, dacă o invenţie nu are aplicaţii militare, de cele mai multe ori este abandonată ca nefiind rentabilă, pentru că nimic nu aduce mai mult profit decât războiul, drogurile şi sexul. Inclusiv războiul stelelor, marea găselniţă de supravehere a spaţiului extraterestru a fost aruncată în ochii omenirii ca o măsură de protecţie împotriva unei eventuale invazii din afara Terei când de fapt era clar că era îndreptată împotriva inamicilor SUA. Ce este totuşi HAARP? “HAARP este, în realitate, un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afectează diverse zone ale planetei. Undele electromagnetice revin pe pământ din ionosferă şi penetrează totul pe scoarţă – viu sau mort – generând fenomene absolut devastatoare.” Practic, din 1992, prin programul HAARP, Statele Unite experimentează manipularea acoperită a schimbărilor climatice, uriaşe explozii în scoarţa terestră declanşatoare de mişcări tectonice, utilizarea sistemelor de comunicaţii şi de energie electrică drept arme strategice. Nu Întâmplător administraţia Bush a refuzat să semneze “Acordul de la Kyoto privind combaterea încălzirii generale a temperaturii pe Terra.”
haarp constanta 1
Ce avem noi aici?
Acuma să revenim la ploile noastre. Ceea ce nu au mai spus televiziunile este că un astfel de sistem HAARP este posibil să fie instalat chiar la noi în ţară şi atunci ce rost mai are să vorbim despre ruşi? Nu cumva vrem să acoperim nişte experimente scăpate de sub control prin Dobrogea şi atunci dăm vina pe ruşi? Bineînţeles că autorităţile româneşti civile sau militare nu vor recunoaşte sau nu vor spune nici că au nici că nu au acest sistem instalat la Corbu în judeţul Constanţa, dar există fotografii, există atâtea materiale şi semi-recunoaşteri ale existenţei unui sistem de antene asemnănătoare cu cele din Gakona Alaska, despre care nu s-a spus încă ce ar reprezenta. Unii spun că ar fi un sistem radar de supraveghere a Mării Negre, dar nu înţeleg de ce nu s-ar recunoaşte că este aşa, de vreme ce oricum locaţia şi existenţa sistemelor de antene nu mai sunt un secret pentru nimeni. Interesant este că imediat după ce a apărut pe net informaţia vizavi de existenţa acestor antene lângă Capul Midia, prin 6 August 2010, a izbucnit scandalul cu diplomatul român Gabriel Grecu, expulzat din Rusia, apoi cu un alt diplomat rus expulzat din România, la schimb. Să fie o simplă coincidenţă? În fine case closed.
Haarp antenecorbuimg_2402
România sub steag fals?
Deci, nu doar Ruşii deţin această armă, se pare că şi România, chiar dacă oficial nu se admite, dar să nu uităm că nici închisorile CIA în România nu au fost admise şi recunoscute, şi asupra lor s-a făcut o investigaţie Parlamentară care a dat NUP, adică nu a găsit nimic, dar uite că americanii înşişi, oficiali ai CIA spun altceva. Iată de ce îmi vin în minte fără să vreau profeticele versuri ale celebrilor “Pink Floyd”: “Mother, should I trust the Government?” La modul în care este condusă ţara de 25 de ani eu nu mai cred în nici un guvern, Parlament sau preşedinte, mai ales când aceştia înainte de a se sui pe fotoliul de preşedinte se “biciuiesc cu palmele” cu oficiali ai CIA prin Washington ca persoane private. Un zvon, o informaţie care a apărut pe unele ziare on line- care or putea fi inspirate de propaganda rusă sau pot fi de bună credinţă- ne informează că întâlnirea recentă care a avut loc între Putin şi Hollande, întâlnire neplanificată şi mai mult decât curioasă, ar fi avut ca subiect un plan diabolic de genul Pearl Harbour sau 11 Septembrie 2001, adică un atac “sub steag fals”, care ar urma să fie pus pe seama Rusiei.
false flag
Nu ştiu cât e adevăr şi cât e propagandă aici, aşa cum spuneam eu nu mai cred nici în propriul guvern, parlament sau preşedinte aşa că de ce aş crede în ce spun Putin sau Obama, dar nici nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva déjà a început războiul mediatic, informativ şi marea manipulare, prin învinuirea ruşilor de ploile care au avut loc, de cutremurele -poate şi cele din Izvoarele despre care OMV nu este străină- care au avut loc sau cine ştie, care vor sau va avea loc? Nu cumva încet- încet ni se pregăteşte moralul pentru o lovitură mai mare de care “bineînţeles” tot ruşii “vor fi de vină”?
Când istoria se repetă şi nimeni nu învaţă
Poate unii or să spună că aşa ceva nu este posibil, că nici un conducător nu ar face aşa ceva propriului popor, dar istoria lumii este plină de exemple. Într-un articol postat în Aprilie 2013 arătam cum au fost manipulaţi americanii şi întreaga lume de către guvernul American pentru declanşarea a 10 conflicte. Recent am aflat -şi există o anchetă a Senatului în acest sens,-că declanşarea războiului în Irak a fost declanşat ca urmare a două minciuni ale CIA, aceea a prezenţei armelor chimice în Irak, fapt nedovedit şi neconfirmat ulterior şi a legăturii dintre Sadam şi un membru Al Qaeda legătură imposibilă deci minciună dovedită. Şi atunci de ce nu aş crede mai degrabă ce aflu pe surse decât ce mint guvernele? Dar iată de exemplu ce a făcut guvernul American în cazul unui tsunami care pare să fi fost provocat, de un cutremur.. indus. Vă amintiţi cutremurul de 9 Grade din Sumatra din 26 Decembrie 2004? Nu ştiu câţi oameni cunosc, dar Departamentul de Stat American a fost înştiinţat cu două ore înainte de producerea imensului tsunami de 15 metri despre formarea acestuia, dar au informat numai Australia şi Indonezia despre acest pericol. Ţările “lumii a treia” de pe coasta Oceanului Indian, respectiv India, Sri Lanka şi Thailanda nu au fost înştiinţate fiind lovite în plin de tsunami, ceea ce a dus la producerea a 227.000 de victime, fără a mai pomeni de pagubele materiale. Se pun următoarele întrebări: de ce nu au fost informate guvernele statelor din regiunea Oceanului Indian despre iminenţa dezastrului? A existat o evidentă “selectivitate” în alegerea ţărilor avertizate de SUA? De ce SUA au trimis unităţi militare în zona calamitată, şi nu au solicitat numeroasele organizaţii umanitare americane pentru a organiza ajutorul?Aşa acţionează ţara cu “cea mai dezvoltată democraţie”, de la care noi luăm lumina.
Mother do you think…?
Ce ar fi mai dramatic pentru români ar fi dacă conducerea României, s-ar preta la astfel de dezinformări, manipulări, intoxicări, manevre, care ar fi efectiv îndreptate împotriva propriilor cetăţeni. Păi dacă Bush, Reagan, Nixon, Clinton, Obama marii guru ai democraţiei occidentale,  cei care dau lumina şi la care se închină şi la propriu şi la figurat conducerea României, au făcut aşa ceva,  ce m-ar convinge că ai noştri nu ar accepta aceeaşi politică când este clar ca lumina zilei că nici unul nu se suie pe tron fără a lua lumină din Washington,  indiferent când sărbătoresc paştele??
Voiam să dezvolt mai mult subiectul fenomenului HAARP, dar este inutil, sunt destule articole despre această armă şi mai ales despre posibila existenţă a acestui sistem la Corbu. Cei care sunt interesaţi pot să caute pe linkurile trecute în josul articolului, dacă vor mai fi accesibile, pentru că am constatat că un film care arăta efectele HAARP în România nu mai poate fi văzut, ar fi fost retras, sau şters, bănuiesc că de cei interesaţi să nu se ştie prea multe. De ce aş crede în vorbele şi informaţiile guvernanţilor şi presei aservite lor şi celor care le conduc din umbră, când spre exemplu în cazul cutremurelor din Izvoarele-Galaţi au dat vina pe ploile care căzuseră şi vezi doamne provocaseră cutremure -cea mai tâmpită explicaţie pe care o putea găsi cineva, ca şi când apa ar fi ajuns la 5000 m adâncime în fluvii puternice care să mişte faliile tectonice, dar au demis din funcţie pe inginerul Ştefan Marincea pentru că a fost singurul care a luat în calcul extragerea petrolului prin metoda fracturării hidraulice în zonă, de către Petrom OMV  ca posibilitate a apariţiei cutremurelor. De ce aş avea încredere în ei?
Cine îmi garantează mie că guvernele României, Parlamentarii, preşedinţii, urmăresc interesul naţional, când în 25 de ani am rămas fără industrie, fără Insula Şerpilor, fără flotă, fără aurul de sub Sarmisegetuza, fără aviaţie militară, fără industrie de apărare, fără armată, fără pământ, fără muzee, fără păduri, fără educaţie, fără spitale, fără doctori, fără medicamente, fără vaccinuri, fără copii, fără părinţi, fără cultură, fără locuri de muncă, fără locuri în cimitir, fără valori, fără istorie, fără eroi, fără pensii, fără salarii, şi -ce e mai rău – fără curaj, fără glas, fără mândrie, fără demnitate, fără reacţie?
Mother, do you think they’ll drop The Bomb?



http://www.lumeasublupa.ro/?p=651
http://www.rumaniamilitary.ro/razboiul-atipic-radarele-aesa-hfswr-ale-romaniei
http://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/11/23/haarp-acum-si-in-romania/
http://manipularea.blogspot.ro/2008/03/dezinformare-i-manipularehaarp.html
https://deveghepatriei.wordpress.com/2014/04/02/documentar-care-trebuie-vizionat-de-urgenta-sinistrul-proiect-haarp-romania-nu-odata-a-fost-atacata-cu-acest-gen-de-arme/
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/2487-Programul-HAARP-in-Romania
http://www.in-cuiul-catarii.info/2013/10/21/scrisoare-deschisa-domnului-prim-ministru-vvp-5474
http://hotinfo.ro/ipoteza-incredibila-de-la-rusi-venit-ploaia/
http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/obama-pregateste-un-nou-9-11-actiune-terorista-de-amploare-in-carca-rusiei-136252
http://www.in-cuiul-catarii.info/2013/10/07/concluziile-specialistilor-privind-cutremurele-de-la-izvoarele-5361
http://www.in-cuiul-catarii.info/2013/04/11/istoria-asa-cum-nu-3732
Should I trust the Government?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.