miercuri, 3 decembrie 2014

O dată’n viaţă!


fratia puloverelor
Marile adevăruri se spun la nervi sau la beţie. Este un fapt dovedit, dacă vrei să faci pe cineva să spună ceea ce nu vrea să spună dă-i de băut până nu mai ştie de el, sau enervează-l şi va începe să spună despre tine, despre alţii sau despre el ce nu a spus niciodată.

Ghiţă ne(o)comunistul
Aşa s-a întâmplat la chestia aia, consiliul de conducere al PSD, sau cum i-o spune. S-au spus multe pe acolo, unele s-au aflat în presă, altele nu, dar una ştiu că s-a spus şi totuşi presa a trecut prea repede peste ea sau a tratat-o ca pe o… replică puţin exagerată a celui care a spus-o. În goana lor după vinovaţi, nemaiavând pe cine să dea vina pentru cafteala pe care au luat-o la alegeri, Ponta- Dragnea-Ghiţă au atacat lumina partidului, făcătorul de istorie, tatăl tuturor fripturiştilor îmbuibaţi şi corupţi din ziua de zi, indiferent din ce partid fac parte. Ghiţă, acest Johannis al PSD care iată, şi-a dat şi el demisia ca şi Johannis cu Antonescu, forţându-l pe Ponta să spună că dacă primeşte asigurări că va fi numit un alt premier din coaliţia lui, el e gata să demisioneze, domnul Ghiţă Undercover, l-a atacat pe marele Iliescovici, spunând că partidul a pierdut alegerile din cauza etichetei de partid al comuniştilor lui Iliescu.
Ghiţă uitucul
Acum nu că nu ar fi PSD un partid al comuniştilor, dar sunt trei aspecte pe care Ghiţă le-a omis:
1. Toate partidele din România sunt formate de şi din foştii comunişti –securişti, care au provenit sau provin din PCR-FSN-FDSN din care au derivat apoi PD, PDL, PC, PSM, PNL,PNŢ si alte partide şi partiduţe care indiferent de istoria sau denumirea pe care şi-au arogat-o au fost formate tot din oamenii Republicii Socialiste România, cu atât mai mult cu cât apoi cei mai mulţi dintre ei au început o leapşă cu schimb de locuri şi partide de nu mai ştii cine, unde s-a născut ca politician. Iteresant mod de a ascunde originile;
2. PSD a fost partidul comuniştilor lui Iliescu, dacă vrea Ghiţă, şi când a câştigat aşegerile prezieenţiale tocmai prin Iliescu, ceea ce altcineva din partid nu a mai reuşit, şi când a câştigat alegerile parlamentare în 2012, că doar aşa se lăuda domnul Ponta, că PSD a câştigat alegerile, sau minţea? Deci să vii acuma şi să spui că atunci când câştigă partidul este pentru că e Ponta bun, iar când pierde pentru că e Iliescu comunist mi se pare nu doar o mare minciună ci şi dovada unui caracter infect, dar la Ghiţă nu poţi avea pretenţii. De ce nu a spus Copilu în Decembrie 2012 că au câştigat alegerile iar el poziţia de deputat din vina lui Iliescu, comunistul, sau atunci a câştigat tot aşa pentru că a fost el bun, nu pentru că a candidat pe listele PSD? Charles!
3. Alegerile din Noiembrie 2014 au fost pierdute de PONTA, în primul rând că au fost prezidenţiale şi nu parlamentare şi lumea a votat omul, nu partidul şi în al doilea rând pentru că tot ce s-a făcut, toată strategia, sunt convins că toate sloganele au trecut prin filtrul gândirii lui Ponta şi nimic nu s-a făcut fără să dea el verde.

Cine a făcut revoluţia
Dar nu despre asta vrea să vorbesc, ci despre răspunsul lui Iliescu. Acesta a spus cam tot ce am spus eu la punctul 1, dar sub o altă formă, mult mai presonalizată: “Dacă nu eram eu să fac Revoluţia, nici acum nu vă puteaţi exprima liber!” Această replică trebuie trecută cu roşu şi analizată adânc. Aparent s-ar spune că Iliescu a exagerat, că şi-a arogar un merit necuvenit, a împins lucrurile prea departe. Toată lumea îşi aminteşte vremea când însuşi el, marele Iliescovici spunea că este un umil rezultat al Revoluţiei române, al reacţiei “spontane” a românilor, că el nu a ştiut nimic, că el a fost luat de nişte tovarăşi şi adus la CC pentru că “lumea” ştia că este un oponent al lui Ceauşescu, devenit apoi la cererea mulţimii oponent al comunismului. Vă amintiţi cum a trecut brusc de la comunismul cu faţă umană la anticommunism? Pe vremea aia aşa cereau oamenii şi el nu se putea opune oamenilor, decât din când în când, cu minerii.
Deci unde e adevărul domnule Iliescu, când spuneaţi că sunteţi un emanat, un rezultat al ieşirii “spontane” a oamenilor în stradă, “târât, împins, forţat” să preluaţi conducerea Revoluţiei a partidului şi a statului sau acuma când spuneţi că domnia voastră a iniţiat, organizat şi condus Revoluţia Română din Decembrrie?

Cine e la rând?
Răspunsul, pentru cine a prins vremurile, a mai discutat cu participanţi şi a mai şi citit ce au scris alţii, este că Iliescu la supărare a spus marele adevăr, el este cel care alături de serviciile secrete din armată şi securitate, de cele ruseşti, ungureşti, sârbeşti, evreieşti, americane, au pus la cale cu mult timp înainte Revoluţia română, şi nu a venit la CC tras de revoluţionari, ci planificat, Vă amintiţi, pe atunci era la modă “Frăţia Puloverelor” Petre Roman ştie la ce mă refer. Mai sunt încă în viaţă oameni care pot confirma cele spuse de mine şi de alţii mai iniţiaţi, Gelu Voian este încă în viaţă, Caramitru la fel, şi mulţi alţii. Au murit Dan Iosif, Nicolaescu, Bărlădeanu, Brucan  dar mai trăiesc mulţi oameni din echipa de aur. Revoluţia română a fost planificată, organizată din timp, momentul Laszlo Tokeş a făcut parte din scenariu, securitatea care” l-a forţat să părăsească casa” era la curent cu ce avea să se întâmple, primii “susţinători” ai lui Tokes erau colegi din serviciile secrete ungare, apoi au apărut şi cei din Timişoara şi apoi şi cei furaţi de peisaj, ca cei din “revoluţia” Facebook din 16 Noiembrie 2014, bieţi fluturi atraşi de lumină. Dacă Ghiţă ar fi fost mai isteţ, sau nu, dacă ar fi fost isteţ l-ar fi provocat pe Iliescu să spună mai mult, contrazicându-l şi spunându-i că minte, pentru că revoluţia au făcut-o românii, el a fost un produs al revoluţiei, dar Ghiţă nu a profitat, în primul rând că nu l-a dus capul şi în al doilea rând pentru că ştia şi el că Iliescu are dreptate, doar nu este străin de serviciile secrete.

Adevăruri care aşteaptă să fie recunoscute
Iată deci cum apar marile adevăruri ale istoriei la iveală, la nervi. Acuma dacă cineva ar avea interes să scoată adevărul adevărat la suprafaţă l-ar lua pe domnul Iliescu de-o parte, tovărăşeşte, să explice el cu probe, cum a făcut el revoluţia, cum a organizat, planificat, executat totul, cum erau “ pregătite cadavrele celor 600000 de morţi la Timişoara, cum este cu cadavrele de la crematoriul din Bucureşti şi multe altele. Nicolaescu nu mai trăieşte să spună şi el cum a fost cu scena din balconul CC, cine a aruncat grenadele în mulţime şi a provocat haosul, cine a asigurat simulatoarele din preajma unităţilor militare, cum de s-a tras atât de mult în clădirea unde au activat cei care se făceau că lucrează, dar nu s-au găsit gloanţe şi nu s-au spart geamuri şi multe altele. Dar cine e interesat de adevăr? Păi dacă ar ieşi adevărul gol-goluţ la iveală, românii ar avea o erecţie mai mare decât cea din 89 pentru că ar realiza că cineva le-a furat 25 de ani din viaţă şi acel sau acei cineva formează astăţi partidele comuniste care umplu Casa Poporului, oportunişti, mincinoşi şi corupţi. Asta a spus Iliescu la supărare, dar nu l-a băgat nimeni în seamă, toţi preferă să spună că s-a lăudat el. Nu s-a lăudat,a spus şi el o dată în viaţă adevărul şi nimeni nu îl credeO dată’n viaţă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.