miercuri, 4 februarie 2015

Udrea serviciile şi războiul

udrea kovesi
Elena se dezlănţuie
Nu ştiu când o să se dezveţe românii să mai caşte gura şi să belească ochii la toate scenele de circ prezentate cu “înalt profesionalism” de televiziunile de scandal care însă îşi spun “de ştiri”, unele chiar bine făcute din ţara asta. Mie mi s-a cam acrit.
Ultima ştire, ultima bombă a făcut fâs zilele astea şi se referă la cine altcineva decât la cea mai mediatizată “politiciană” a ţării fosta doamnă de fier a guvernelor Boc, blonda de la Cotroceni, candidata de aur cu slip de leopard, cea care credea că nu va muşca niciodată ţărâna pentru că i se promisese iubire veşnică. Ei aş, trebuie să fii un mare inconştient să crezi că este ceva veşnic. Dar asta este, doamna se vedea şi primă doamnă şi premier şi preşedinte şi de toate. A divorţat săraca crezând că iubitul ei preşedinte va intra în partidul şi probabil şi casa ei după mandat, a lansat zvonuri privind divorţul lui Traian din care spunea că se trage acum doi ani parcă. Auzisem şi eu ceva de tras şi Traian dar parcă suna altfel.
În fine, după ce a pierdut încrederea alegătorilor, preşedinţia, pe Cocoş, pe Traian acuma lumea zice că ar fi gata să îşi piardă şi libertatea. Spuneam încă de acum câţiva ani că Traian, marele timonier nu are mamă, nu are tată, pe el îl interesează doar fetele lui. Pe vremea aia să fiu sincer credeam că şi pleşcoianca ar putea fi inclusă în fetele lui, dar era aprea mult pentru el. Aşa că după ce a realizat că nu îl mai ajută cu nimic şi va trebui să stea acasă cu nevasta, nu prin birou cu SPP-ist la uşă şi , a renunţat la ea. Aşa se face că a început să se dărâme zidul, cărămidă cu cărămidă, de la Cocoş, la Bica. Când a ajuns la DNA a realizat că singura ei şansă este să contraatace şi a trecut la fapte. Şi ca să se vadă că nu glumeşte a ţintit direct la cap. Ea nu se joacă cu primari, miniştri peştişori de mâna a doua:
“În spatele unui plan pe care eu îl vad foarte bine aşezat şi care este pus în practică de ceva timp, pas cu pas, …se află un om care deţine în acest moment toate aceste secrete, pentru caă le are de la mii de oameni, de ofiţeri care le aduna. Este şeful actual al Serviciului Român de Informaţii, este dl Florin Coldea. Deci dl Coldea este cel care, în acest moment, deţine aceasta putere, pentru ca pe de o parte deţine toate secretele, este depozitarul tuturor secretelor tuturor, pe de altă parte are o foarte buna relaţie cu dna Kovesi. Şi vă spun eu, care am intervenit În numirea dnei Kovesi În functia de procuror DNA…”
KOCO
O legătură instituţională
Lovitura Elenei, chiar dacă este un pic voalată este foarte directă. Lumea toată, de la cea politică, la cea din media se dă de ceasul morţii, “este luată prin surprindere”. Aiurea! Lumea toată ştia şi cine conduce şi cine dă ordine şi cine execută şi cine cu cine lucrează în tandem. Chiar şi domnul Tapalagă, cel care punea întrebări ştia şi la un moment dat de teamă ca Elena să nu spună ce nu trebuie o direcţionează:
“ Elena Udrea: Nimic. Decât să arăt faptul că există un parteneriat între dl Coldea şi dna Kovesi, care…
Dan Tapalagă: Institutional.”
La timp a venit intervenţia domnului Tapalagă, tocmai când doamna Elena era gata gata să spună despre “parteneriatul “ dintre doamna Kovesi şi domnul Coldea, dar nenea Tapalagă îi taie macaroana schimbând direţia. Asta dovedeşte că şi el ştia ceea ce se făcea că nu ştie. Iată ce apare pe un site de “socializare” despre această relaţie:
“Este adevarat domnule general-locotenent Florian Coldea că de ani de zile ai o relţtie sexuală cu Laura Codruţa Kovesi, lucru arhicunoscut la cel mai înalt nivel din SRI, şi odată a ameninţat că se sinucide când dumneata te-ai combinat cu o tânără extrem de sexy, recrutată ulterior pentru SRI? Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că alături de Kovesi eşti implicat într-un tun financiar care depăşeste CINCI MILIARDE DE EURO?”
Să fi plecat Maior din SRI şi pentru a scăpa de acest scandal şi a lăsa totul în spinarea lui Coldea?Nu este exclus.

antena 3 e aici
Moderatori în slujba SRI
Această informaţie şi multe altele despre domnul Coldea au apărut în ziua de 21 Ianuarie 2015 şi pot încă fi citite pe pagina respectivă. Când am citit prima oară a, avut dubii dacă să cred sau nu, deşi materialul pare a fi scris de cineva care ştie multe din interior. După ce Elena Udrea a pomenit de .. duetul Coldea- Kovesi s-a aprins o lampă şi când am văzut şi încercarea de deturmare a domnului Tapalagă, care opreşte dezvăluirea Elenei la nivel instizuţional, mi-am dat seama că este mai mult decât atât. Ori, dacă această informaţie este déjà confirmatpă din 3 surse, cine m-ar convinge că celelalte informaţii ale Elenei dar şi ale site-ului respective nu sunt aevărate? Faptul că toată lumea se preface şocată şi se comport ca şi cum ar fi surprinsă? Pentru mine această joacă de-a surpriza într-o societate în care nici să sughiţi nu mai poţi fără să auzi un “să-ţi fie de bine” tocmai din fundul pământului, este deja încă o confirmare a celor apărute şi faptul că suntem duşi de nas de politicieni şi oamenii lor din presă. Care oameni din presă? Păi cei despre care pomenea şi George Maior în interviul de sâmbătă, cei despre care pomenea şi doamna Udrea în interviul său: “Asa cum dna Sorina Matei, spre exemplu, este evident purtătoarea de cuvânt a dnei Codruţa Kovesi.” Este deja a treia persoană care spune de Sorina Matei că este înfiltrată de servicii în presă iar ea continuă să susure la B1 TV. Dar să nu creadă cineva că doar postul B1 are cârtiţe. În materialul pomenit mai sus se vorbeşte despre Antena 3: “Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că o prezentatoare extrem de cunoscută de la Antena 3, o vedem seară de seară la televizor, are grad de căpitan în cadrul Serviciului Roman de Informaţii şi-n fiecare seară primeşte un dosar-raport despre ce trebuie să vorbească în emisiune?”
În timpul ăsta românii aceşti papagali incontestabili privesc la tv, unii la B1 că sunt Băsişti şi alţii la Antena 3 că sunt PSD-işti şi nu mai pot de drag că reporterii lor independenţi lovesc în inamicul de clasă, când toată această bălăcăreală e regizată în laboratoarele serviciilor de informaţii. Ce buni sunt românii, numai buni de manipulat şi dus de nas.

DNA-DIICOT
Fără speranţă?
Dar adevăratul circ abia de acum începe. Cine crede că în sfârşit se va face curăţeni că politicienii se vor turna unii pe alţii şi aşa va scăpa ţara de hoţi şi de corupţie să stea jos şi să tragă aer în piept. Hai să vedem cine trebuie să îi ridice:
-SRI-ul? Care SRI, al lui Coldea despre care se spune din mai multe surse că e corupt? Cine spune? Una este Elana Udrea, a doua sursă este site-ul respectiv care oferă extrem de multe date pe care Bucureştenii le ştiu. Şi ce răspuns dă SRI-ul la declaraţiile lui Udrea? “SRI nu comentează „declaraţiile unor suspecţi în urmărire penală”. Ce să spun, a fi învinuit este egal cu a nu mai prezenta nici o garanţie, a fi mincinos sadea, a nu mai avea nici un drept. Pentru domnii din SRI nu există prezumţia de nevinvăţie, aia este abureală. Asta în concepţia SRI. Păi şi Băsescu a fost învinuit în dosarul Flota, acolo de ce nu a mers acelaşi principiu? Din răsounsul SRI se vede clar că nu îşi pot permite să vorbească, pentru că nu ştiu ce probe ar avea Udrea şi le e frică să nu se facă de râs.Să ne mai amintim despre domnul Coldea şi povestea cu judecătorii de la CCR de prin 2007 şi avem o imagine completă.
– DNA? Păi dacă ceea ce se spune din 3 surse este adevărat, cine mai poate avea încredere în doamna Kovesi? Apoi să nu uităm că doamna Kovesi a fost învinuită de Bercea Mondial că a primit mită, deci şi ea este învinuită ca şi doamna Udrea, mai putem avea încredere în ea? Conform purtătorului de cuvânt al domnului Coldea, nu.
– DIICOT? Cum să mai spună ceva când acolo încă se bat între ei care e cu Mao şi care cu Ţao? Dar vorbeşte în locul lor doamna Bica Alina, care după ce Elena Udrea a vomitat, a prins şi ea curaj şi a devenit “scriitoare”. Suntem anunţaţi că fosta şefă a DIICOT, Alina Bica a lansat, la ICCJ, acuzaţii la adresa generalului SRI Florian Coldea. Avocata acesteia a declarat că: „Dacă adevărul poate fi considerat cutremurător, atunci da, a fost o declaraţie cutremurătoare”.
La cine să mai spere românii, la preşedinte? La care preşedinte, al cui, că se pare că noi nu avem preşedinte. Acesta în loc să vadă ce se întîmplă cu mult lăudata doamană Kovesi şi al ei DNA legat mai mult decât instituţional de SRI, merge să facă poze cu soldaţii şi să guste o fasole cu ciolan de la cazan. Ţara arde şi Johannis papă fasole.

sri vegheaza
Cu ce scop?
Dacă toate aceste activităţi ale SRI, DNA DIICOT, ar avea ca scop stârpirea corupţiei şi eradicarea evaziunii fiscale, deşi asta nu prea ar fi treaba SRI, sau nimicirea duşmanilor pare pândesc România, parcă aş închide ochii şi aş spune că scopul scuză mijloacele. Dar toate aceste lupte, manevre, bătălii între DIICOT şi DNA, între Alina şi Codruţa sprijinită de Coldea , ca şi intenţiile de a mări bugetul acestor structuri şi de a da legi anticonstituţionale, au ca scop urmărirea, spionarea, şantajarea şi liniştirea duşmanilor de partid, a celor care nu cotizează şi nu se supun diverselor clanuri de partid dar şi a celor care cinstiţi sau nu, devin incomozi pentru capii acestor adevărate structuri mafiote conduse în scopul protejării unor capete care fac şi desfac , sprijinite şi susţinute de alte structuri mult mai mari şi mult mai perverse. Tot acest circ va face din România o gubernie uşor de manipulat, folosit, prostit, exploatat, ocupat.

yes we scan
Big Brother nu veghează, dirijează
Ei bine, cei mai “optimişti” aşteaptă marea judecată de la Washington. Aşa se amăgesc mulţi, că suntem pe mâini bune, că nu ne lasă pe noi prietenii noştri strategici, dar cei care speră asta, uită un lucru : TOATE SERVICIILE ROMÂNE DE INFORMAŢII SUNT SUBORDONATE CIA faţă de care au obligaţii date prin legi româneşti, iar doamna Kovesi a fost lăudată, propusă, susţinută şi dirijată de Big Sister Nulland. Prin mai 2014 presa vorbea despre întâlnirea dintre Victor Ponta şi adjunctul directorului Agentiei Centrale de Informatii (CIA), Avril D. Haines, ocazie cu care se vorbea despre excelenta colaborare dintre CIA şi SERVICIILE ROMÂNE DE INFORMAŢII. Ceea ce nu se spunea este că această “excelentă colaborare” însemna de fapt punererea la dispoziţia CIA a tuturor informaţiilor pe care aceasta le cerea fără însă a se aplica şi reciproca.  Acum doi ani, armata română punea la dispoziţiaConsiliul Memorial al Holocaustului din Statele Unite ale Americii toată arhiva MApN, până în 1964, deci la 20 de ani de la război, pentru ca aceştia să studieze vezi Doamne holocaustul. Până în 64? Ce Holocaust a avut loc în România între 44 şi 64?  Asta nu mai este colaborare, asta este subordonare. Nu a fost vizită americană în România în ultimii ani care să nu o ridice în slăvi pe doamna Kovesi. Să nu fi ştiut partenerul strategic cui aruncă priviri galeşe doamna Kovesi? Exclus, nu sunt atât de proşti să nu ştie ce se întâmplă în serviciile dirijate de ei. Şi chiar dacă prin absurd, nu ar fi ştiut şi sunt luaţi prin surprindere, nu vor face nimic, pentru că ar trebui să recunoască că au fost proşti sau duşi de nas ca nişte ageamii. Deci nu se va întâmpla nimic, vom merge în continuare cu Kovesi şi Coldea într-o colaborare instituţională plină de orgasme.

fumigena
Diversiunea
Şi atunci? De ce a lăsat partenerul strategic să se întâmple aşa ceva? Păi părerea mea este că nu a lăsat, a dirijat, iar faptul că bomba explodează acuma nu este din întâmplare. Tot acuma se pregăteşte invazia în Ucraina şi românii au nevoie de un alt subiect de discuţie nu războiul de la graniţe şi nici cât de implicată va fi armata şi ţara în acest război. Privirile românilor trebuiesc îndreptate către ceva suficient de “important” şi succulent încât să nu mai fie atenţi la graniţe. Ce putea fi mai interesant decât un război între Udrea şi Kovesi@Coldea? Când se vor trezi în război, pentru români va fi deja prea târziu, aşa au fost duşi de nas şi în 89. Nu am văzut nici o televiziune să dezbată intenţiile SUA de a înfiinţa un Comandament NATO în România, de a aduce tehnică şi militari în România de a transforma România într-o bază militară a SUA, un cap de pod împotriva Rusiei, de a târâ România în război.  Apropo, acuma înţelegeţi de ce a fost adusă armata în starea în care este, fără aviaţie, fără tehnică proprie, fără echipamente, cu 40% stare de operativitate? Uite aşa, ca să fim nevoiţi să cerem, nu numai să acceptăm, armatele şi tehnica SUA, baze americane şi comandamente care “să ne apere” de duşmanii pe care ni-i facem la ordinul celor care sar să ne ajute. Dar de prieteni cine ne apără? Aceste lucruri sunt mult mai importante decât  cearta dintre Udreaşi Coldea sau Bica sşi Kovesi. Aşa ceva nu dezbate nimeni, nu interesează pe nimeni, toată lumea se uită la fustele ridicate în cap de Udrea, în binecunoscutul stil ţigănesc. Aproape că nu mai contează cine cu cine se culcă, cine şi cât fură, unde ajung banii şi cum se impart, până la urmă rezultatul e acelaşi: se schimbă nişte hoţi cu alţi hoţi sau ma bine spus se schimbă între ei pe principiul ciocului mic,acuma noi suntem la putere, obiceiurile nu se schimbă, se schimbă doar procentele şi buzunarele. George Friedman, patronul STRATFOR, această eminenţă cenuşie a SUA, spune clar şi concis că „Statele Unite intenționează să aducă vehicule blindate americane, artilerie și alte mijloace militare în statele baltice, Polonia și România„ Şi ca să fie şi mai clar, privind cine va pierde vieţi omeneşti, acesta continuă: „Probabilitatea declanşării unor operaţiuni militare cu armate regulate în această regiune este foarte mare, dar nu neapărat vor implica trupele americane. Se poate răspândi la țările baltice, România, în multe alte țări. Asa că, să lase în trecut războiul – nu este la fel de ușor pe cât pare pentru Europa.”
Friedman nu poate spune “se va întâmpla, vom face, vom drege,” nu are autoritatea, el poate spune “ se poate” dar cine are cap ştie ce trebuie să înţeleagă.
Să nu uităm că tot Friedman ne spunea: ” Români, nimeni nu îşi va trimite copiii să vă apere”
strut cu capul in nisip
Veşnica poziţie
Deci, românii nu vor scăpa de corupţie, nici de Udrea, care nu va fi condamnată, deocamdată învinuirea de spălare de bani este minoră, ar putea scăpa cu suspendare, dacă nu cumva se prescrie fapta, pentru celelalte fapte se denunţă singură şi scapă fără pedeapsă, va da câteva sute de mii de Euro la buget şi alte câteva zeci pe la judecători şi partide şi gata, dar asta.. după război dacă nu cumva până atunci devine erou naţional. La fel şi Băsescu cu tot neamul lui. Românii aceşti papagali de profesie vor da din nou ofrandă de sânge pentru binele partenerului în alt război din care vor ieşi cum au ieşit din toate: mai puţini, mai săraci, mai dezbinaţi, mai uşor de încălecat, mai singuri. Români, lăsaţi circul, se apropie războiul. Nu ştiu dacă va fi unul mondial, extins, dar noi suntem sigur vizaţi, pentru că de la noi vor pleca loviturile, noi vom deveni primul obiectiv de lovit, prima ţintă. Declaraţiile iresponsabile ale conducătorilor ţării şi acceptarea bazelor, trupelor şi tehnicii americane în România,  au făcut din noi prima ţintă.
https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/01/21/dumbrava-si-cosmoiu-specialistii-sri-ului-doi-slugoi-ati-distrus-serviciile-secrete-ale-romaniei-si-inca-aveti-tupeu-sa-vorbiti/
http://www.gandul.info/politica/bica-l-a-acuzat-pe-coldea-la-cateva-ore-dupa-udrea-declaratia-pe-care-fosta-sefa-a-diicot-a-dat-o-in-fata-judecatorilor-13796800
http://www2.gandul.info/stiri/cum-raspunde-sri-dupa-iesirea-elenei-udrea-13795954
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17231901-victor-ponta-intalnit-avril-haines-adjunct-directorului-cia.htm
http://www.nasul.tv/2015/01/31/romania-ar-putea-fi-implicata-in-razboiul-din-ucraina-george-friedman-stratfor-statele-unite-intentioneaza-sa-aduca-vehicule-blindate-americane-artilerie-si-alte-mijloace-militare-in-statele-balt/
http://activenews.ro/profetia-lui-george-friedman-din-2010-atacul-rusiei-asupra-georgiei-fost-un-mesaj-catre-kiev-iata-cat-valoreaza-garantiile-americanilor_1823681.html
http://www.in-cuiul-catarii.info/2013/05/13/pana-unde-merge-amabilitatea-guvernelor-3991


Udrea serviciile şi războiul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.