vineri, 27 februarie 2015

Pe aici nu se trece, se zboară


MITRALIERE DE LEMN
România dotează armata germană
Armata germană este luată la mişto în presa naţională, pentru că la o aplicaţie NATO în Norvegia a folosit cozi de mătură pe post de ţevi de mitraliere. Doamne în ce situaţie se găsesc nemţii! Ceea ce nu a vrut să spună presa germană, ca să nu se facă de tot de râs, este că cozile de mătură erau făcute din lemn românesc. Atât ar mai fi trebuit să se afle, că Germania a apelat la România pentru dotarea Panzerelor. Oricum datoria Germaniei faţă de România creşte. România a tăiat atâtea păduri încât a dotat şi Parlementul şi ministerele cu cozi, dar de topor. Dacă începe un război, cu cozile de topor din conducerea ţării, se face o brigadă…… artistică de toată frumuseţea!
Putin si Romania
Samaliot mişto zburaet
Unele agenţii de ştiri au menţionat faptul că aviaţia rusă a început să se plimbe prin spaţiul aerian Românesc. Ete floşc ! Această ştire nu ar fi chiar nouă, domnul Duşa spunea asta de acum2 ani, dar atunci vorbea de obiecte zburătoare neidentificate, apoi de faptul că acestea totuşi nu ar fi intrat în spaţiul românesc, doar se uitau aşa cu coada ochiului, căci brava aviaţe română le prindea pe radar şi le .. arăta obrazul. Acuma nu mai e nevoie să ascundem că suntem la pământ cu aviaţia, dimpotrivă, politica cere să ne plângem cât mai mult şi să dăm vina pe ruşi că nu au intrat în NATO şi nu şi-au dezvoltat aviaţia ca noi. Ruşine domnule Putin, ruşine! Prin anii 67 şi 89 Rusia a încercat să trimită tancuri prin spaţiul românesc, dar doi patrioţi români le-audat Niet! Acuma ar fi vrut ei ruşii să vină şi cu tancurile, dar un grup mai mare de patrioţi români au ţinut cu dinţii de drumurile noastre care nu au mai fost reparate de prin 67 aşa că Putin nu a vrut să rişte să îşi strice tancurile. Sâc Sâc domnule Putin, da ce credeai tu, că noi suntem proşti să ne facem autostrăzi ca să vii tu cu tancurile?
nebo-m
Tancuri nu, avioane nu, scuturi…
NATO a intrat în fibrilaţie. Cică ruşii, nu vor să stea cuminţi şi se apucă şi ei de instalat radare şi scuturi. Supăraţi pe români că au inceput să scuture Deveselu, ruşii, aceşti indivizi roşi de invidie au trecut la instalarea unor radare cărora le zic ei NEBO-M, ce nume aiurea, ca şi Chibiny, care cică ar detecta şi dronele care survolează Siutghiolul, şi zburătoarele hipesonice, şi rachetele şi cred că şi loviturile plecate din racheta lui Muguruza, că Halep în ultimul timp dă numai trasoare. Ei acuma e treaba lor, dacă nu au ce face, să scuture, dar de ce aşa multe? Nu puteau să facă şi ei ca noi, doar un radar şi gata? Ai dracu muscalii ăştia să fie ei mereu mai în faţă, dacă noi facem un radar ei fac zece, dacă noi vindem un Kalaşnikov, ei vând un milion. Dar i-am bătut la MIG uri. Să fie ei sanitari, nu au căzut atâtea MIGuri la ei câte au căzut la noi. Păi ajunsesem la un moment dat să se laude ţăranii că au arat cu MIG-ul. Mureau ruşii de necaz că ei nu ştiuseră la ce erau bune avioanele lor. Le-am luat faţa! Şi în curând o să arăm şi cu F-16, că au fost aduse gata îmbătrânite, numai bune pentru agricultură. Asta da strategie … agricolă.
http://www.enational.ro/news/politica/mircea-dusa-vede-ozn-uri-319481.html/
Pe aici nu se trece, se zboară

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.