vineri, 28 august 2020

DECIZIA Curții de Conturi XII/4/13.07.2020

 n sfârșit a apărut misterioasa decizie a Curții De Conturi privind controlul efectuat la CPS a MApN pe tema ACTUALIZARII din 2017.
Acuma nu mai există nici o îndoială cu privire la conținutul acesteia, soluțiile găsite și calea de urmat. Este adevărat, rămân încă multe alte lucruri necunoscute, date care sunt conținute doar în raportul de control nr A1464/16/06/2020, CUM AR FI ABATERILE CPS de la prevederile art 60 al L 223/2015 abateri descrise în paginile 8-22 ale Raportului de control. Bineînțeles că mulți vor dori acuma să știe și ce scrie acolo, dar acest document este și mai greu de obținut. Mulți vor sări în aer după ce vor citi că ”au fost încălcate prevederile art 60 din L223/2015”, alții vor interpreta greșit această afirmație, iară se vor agita săbii iară se vor cere capete. Eu recomand răbdare și tutun până la decizia Curții de Apel, după eventuala contestare și a deciziei primei instanțe, mai ales că sunt semne că nici la MAI lucrurile nu sunt clare, este posibil ca și acolo până la urmă să se ajungă în instanță.Și atunci să te ții râsul după lume, dacă ambele case de pensii vor câștiga, ceea ce în România nu este exclus. Atunci se va ajunge la ICCJ pentru aplicare unitară a legii, pentru că ar fi două decizii care s-ar bate cap în cap.
Dar să nu mai lungesc suspansul, iată decizia :
DECIZIA Curții de Conturi XII/4/13.07.2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.