joi, 13 februarie 2020

MINIȘTRI LUAȚI LA ÎNTREBĂRI



Editeaza acest Articol
Deputatul de Dâmbovița, Dumitru Lupescu, Lt.col.în rezervă, care încă nu și-a uitat profesia de bază, a depus la Camera deputaților un document, ”întrebare”, adresat miniștrilor de la apărare și interne pentru lămurirea unei anomalii care numai în România poate fi posibilă, pentru că numai în România legile se fac cu un cap și se aplică după capul fiecăruia. Întrebarea este cea pe care toți cei care au făcut contestație la decizia de actualizare privind scoaterea ILEGALĂ adică fără acoperire legală a indexării din 2016, din actualizarea aplicată în 2017, au pus-o Comisiei de Contestați a MApN și la care răspunsul a fost pe măsura capetelor celor ce l-au conceput, adică de tot rahatul. Cum și acțiunile în instanță (pentru cei care au mai avut curajul sau puterea să meargă mai departe) au întâlnit același gen de capete (îndrumate de domnul Tudorel Toader să aibă grijă cum dau sentințe, că guvernul nu are bani), în cele mai multe cazuri petenții au pierdut și asta a dat curaj gulerelor albe de la CPS și DGFC să îi spună actualului ministru că ei ai dreptate, pentru că uite, au câștigat în instanță, a mai rămas calea aceasta și încă una, peste care domnii responsabili cu această ilegalitate vor da cât de curând.
Deputatul Dumitru Lupescu de altfel, recidivează, căci dacă vă amintiți a mai avut un set de întrebări pe care le-a pus în Parlament coanei Olguța când cu OUG 59. De la Olguța a primit un răspuns de doi bani. Să vedem dacă și ministrul Ciucă, va avea ”forța” să răspundă în același mod și să trateze cu aceeași indiferență o problemă care nu este doar o discriminare și o lipsă de respect față de militari, ci și o ilegalitate. Dacă o va lăsa să se scurgă pe același drum, atunci militarii chiar nu mai au nici un Dumnezeu la care să apeleze.
Iată documentul depus de domnul deputat la Camera Deputaților. Să așteptăm cu interes răspunsul.
Continuarea In Cuiul Catarii
MINIȘTRI LUAȚI LA ÎNTREBĂRI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.