miercuri, 5 februarie 2020

Coronavirusul și românii


Întrebare : De ce nu a ajuns coronavirusul în România? Răspuns: Îi e frică să nu se molipsească. Gripa trece, prostia nu!

Coronavirusul, ultima găselniță în materie de arme biologice este ”pe buzele” tuturor, la figurat, nu la propriu, Doamne ferește!
Izvorât de ”nu se știe unde”  este o nouă formă de virus, după pesta porcină, ovină, galină, etc etc, EBOLA , HIV,etc, și  chiar dacă nu intră toate în aceeași categorie biologică,  intră toate în aceeași categorie ”deontologică”.
Este ciudat cât de ”naivi” sunt oamenii de știință, și nu refer aici neapărat ca cercetătorii din institutele de cercetări ci la medicii, biologii, care mai au minime cunoștințe medicale, care știu ce înseamnă genetica, care știu că de la Riga Crypto și Lapona Enigel (câți or mai fi auzit de ei?) în natură, regnurile nu se amestecă singure între ele. Fiecare regn cu bolile lui, fiecare porc cu trocul lui. Numai că omul, acest Dumnezeu printre  animale și animal printre Oameni, se cam joacă cu lanțul … trofic și când o dau în bară, dau vina pe adevăratul Dumnezeu, sau pe îngerul izgonit,  ridicând din umeri neputincioși și ”nevinovați”, aducând în discuții molime, pandemii, lăcuste și ”pedepse” biblice pentru a arăta că ei sunt mici, Dumnezeu e mare, doar el știe de ce și cum.
Ei bine, nu e chiar așa. Până și laboranții din cel mai umil institut farmaceutic știu că bolile animalelor nu trec la om așa, că vor ele, dacă nu sunt ajutate. E ca un hoț care vrea să intre în casa unui cetățean fără cheie, fără ciocan, fără flex, fără instrumente, fără scară, fără ajutor dinăuntru sau dinafară, fără dinamită, fără nimic-nimic, doar cu mâinile goale. Houdini și Coperfield erau iluzioniști, nu Dumnezei, ei întrau în mintea oamenilor, nu în zid.
Cam așa e și cu virusul ăsta, ”coronarovirus”cum îi spune duduia Rifai, atât de doct. ”Ștințifițicii” se dau de ceasul morții că nu știu de unde și cum a apărut, că e de la șarpe, că e de la liliac ( o să îmi tai toți liliacii din curte, pentru că or mirosi ei frumos, dar uite că sunt dangeroși)  că e de pe piața de ”fructe de mare” , că e adus de peste Pacific, etc etc. Ei nu știu, știiiu, că chiar așa de proști nu sunt, dar pe noi ne cred.
Solomonarii
Înainte de a ne întreba de unde a apărut, trebuie să lămurim niște aspecte:
  1. Coronavirusul, ca gen de virus este cunoscut, studiat categorisit, de mult timp, nu e o noutate. El se manifestă la oameni și animale. Acest coronavirus cu care ne confruntăm acum, este deosebit prin faptul că  ”nu se știe ” de unde vine, se pare că ar fi transmis de șerpi, deci nici măcar mamifer sau vietate cu sânge cald  și nu i s-ar găsi… leacul.
  2. Un astfel de virus, care se transmite de la o specie ( târâtoare) la alta ( zis bipedă, dar cu tot mai multe apucături de târâtoare, e adevărat) nu poate exista natural, ”de la Dumnezeu” ci doar fabricat, ajutat. Încă de pe vremea faraonilor, existau persoane oculte, știute doar de potentați, huliți dar folosiți în mod special de cei mari și servicii din umbră, care procurau la comandă licori, prafuri, ritualuri, ”blesteme” pentru a ”ajuta” să dea boala-n el” un El care trebuia să dea colțul. Acest obicei s-a păstrat, meseria a devenit știință iar acei ”șamani negri”, vrăjitori, preoți,  solomonari au acum la dispoziție ditamai clădirile, buncărele, bani cât un stat ca România și lucrează cu mănuși și halate albe, spunându-și cercetători. Ce fac ei , unii dintre ei pe acolo? Cică în numele științei, al umanității și progresului, pentru a feri omenirea de boli, le … creează, ei, pentru a obține antidotul pentru atunci când ”NATURA”  sau cercetătorii de pe alte meridiane le vor inventa și folosi împotriva lor;
  3. Deci aceste boli care se transmit de la animale, păsări, râme, la om, NU AU CUM SĂ APARĂ DIN SENIN, NU SE POT TRANSFERA PE UN ALT GENOM FĂRĂ A SE INTERVENI , FĂRĂ A SE DESCHIDE POARTA PE CARE SĂ INTRE FĂRĂ A SE CREA O BREȘĂ, ÎN SISTEMUL ÎN CARE SE DOREȘTE INTRAREA, FĂRĂ A SE PĂCĂLI CERBERII GENETICI SĂ ÎNCHIDĂ OCHII, SAU SĂ ”RECUNOASCĂ” INTRUSUL CA ..” DE-AL CASEI ”. E ca în informatică, unde se introduce un virus care este ”îmbrăcat” de hacker cu o cămașă de ”culoarea”calculatorului sau sistemului în care e introdus, lăsat să intre și odată intrat își dă cămașa jos și își instalează … mobila.
  4. Este clar și indubitabil că și acest virus este format în laboratoare și fie a fost ”scăpat” înainte de a se găsi antidotul,accidental involuntar sau iresponsabil,  fie a fost plantat cu un scop. În ale cui laboratoare, nu se va spune, chiar dacă se știe că în Wuhan există un astfel de centru de cercetări, nu este un secret. De fapt, să fiu corect, nu există doar unul, există două, unul al armatei și altul  finanțat de ”binefăcătorul Soroș” centru numit ” WuXi Pharma Tech Inc”.  Având în vedere acest lucru, este normal ca primul gând să te ducă la aceste surse, dar la fel de bine este posibil ca cineva să îl fi plantat în zonă tocmai pentru că știa că  cei mai mulți vor gândi așa. Coincidență sau nu, dar prin Octombrie 2019, niște oameni de bine, Bill Gates și Soroș au finanțat un ”studiu de caz” la  Johns Hopkins University, studiu care avea ca scenariu răspândirea unui coronavirus într-o zonă populată de săraci, că de ei nu doare pe nimeni capul. Conform ”cercetătorilor”,în șase luni, coronavirusul s-ar răspândi în toată lumea, iar după 18 luni, bilanțul morților ar fi de 65 de milioane de oameni . Sper  totuși să fie doar o coincidență și să nu se ajungă sau împingă ”joaca” până la confirmare. Se pune întrebarea totuși, dacă cei care l-au creat au și antidotul sau a fost ”scăpat” din greșeală sau cu intenții cu adevărat criminale, pentru că una este să ii dai drumul știind că ai soluția salvatoare și când ”ți-ai făcut numărul”scoți antidotul ești declarat salvatorul lumii și te umpli de bani, Asta ca să nu mai spun de … ”impresia artistică” creată în lumea ”solomonarilor” care se vor uita altfel la tine, știind de ce ești în stare. Teama impune respect nu ? Și aici în zona ”laboratoarelor” de cercetare științifică, concurența e mare, există laboratoare naționale și laboratoare private, iar cei care le finanțează nu le finanțează ca să aibă baba Floarea cu ce să își trateze guta.
  5. Soluția nu o pot da decât cei care ȘTIU CUM AU PRODUS VIRUSUL, ADICĂ CARE ȘTIU CUM L-AU FĂCUT SĂ SE LIPEASCĂ DE OM. Ei sunt primii care ar trebui să știe care este cheia de intrare și ca atare dacă nu știu cum să blocheze intrarea acum, ar trebui să spună altor solomonari, măcar ceea ce știu ca ceilalți să caute ei soluția de blocare. Numai că dacă recunosc că ei au făcut porcăria vor fi arătați cu degetul,iar dacă spun altora cum au produs virusul, atunci îl vor produce și alții și toată investiția lor a fost inutilă, fondurile sunt pierdute. Cine își permite așa ceva?
  6. Deci, cei care l-au produs nu vor spune cum l-au făcut nici că l-au făcut ei, speră să găsească tot ei antidotul, ca să scape de .. culpă, să fie declarați eroii omenirii și să … scoată și un profit financiar. În plus, dușmanii vor ști că dețin un virus mortal, și sunt singurii care au și antidotul. Suficiente argumente pentru a nu recunoaște în vecii vecilor că ei sunt autorii crimei .
  7. Există și posibilitatea, varianta, ca cei care l-au produs să aibă deja și antidotul dar să îl mai țină puțin până se amplifică isteria, lumea întră în criză, OMS, ONU declară stare de  urgență, oferă recompensă celui care rezolvă cazul și iote, alt profit. Pentru cei care produc astfel de arme de nimicire în masă, 1000, 10000, 100000, câteva milioane de oameni, mai ales chinezi care nu mai au loc în propria țară, este mezelic.
Astea fiind zise, să revenim la coronavirusul în sine. Se pare, acum după atâta timp și verificări, că da, ar fi provenit ca sursă de infecție, de la șerpi. Nu știu dacă e o specie anume și cum se îmbolnăvesc ei, cert este că șerpii sunt .. purtătorii.
Dacă s-ar ști din ce tulpini s-a construit virusul, s-ar ști și cum sau unde să se caute soluția pentru combaterea lui.
În Thailanda,  într-o clinică virusul se tratează se pare cu succes. Din 19pacienți 8 au fost vindecați, iar ceilalți 11 continuă tratamentul dar nu au murit. Tratamentul încă .. pe bâjbâite, nu confirmat 100% ar consta în o combinație de medicamente folosite împotriva gripei obișnuite, oseltamivir,  găsit la noi sub denumirea de Tamiflu și două medicamente folosite împotriva HIV, lopinavir și ritonavir. De aici se ridică câteva întrebări sau se pot trage concluzii. Dacă medicamentele folosite pentru cei bolnavi de HIV au afect împotriva acestui virus, înseamnă că acesta a fost … construit pe scheletul VIRUSULUI CARE DĂ HIV și așa a fost păcălit organismul uman să îl primească, pentru că purta amprenta HIV. Dacă mergem și mai departe, putem concluziona, dacă nu s-a recunoscut încă, că și HIV a fost creat tot de solomonari.
Să vedem dacă cercetările și tratamentul celor din Thailanda se confirmă și pe alte cazuri, și abia de atunci putem vorbi de un progres.
Co-românavirusul
Și acum să vedem ce înseamnă coronavirus în lume și ce înseamnă în România, pentru că nu e tot una.
Chinezii au construit un spital în 9 zile, ca să se poată ocupa în el NUMAI DE ACEST VIRUS, PENTRU A NU MAI CONTAMINA ALȚI BOLNAVI DIN SPITALELE CELELALTE. Că au putut, că au avut cu ce și cu cine, e altă poveste, important este că au înțeles să izoleze complet pe cei nu doar contaminați și chiar doar bănuiți că ar fi infectați, până la proba contrarie. Sunt convins că acolo aveau secții separate și complet ermetizate pentru cei confirmați sau cu mari șanse și simptome de coronavirus și cei care doar se bănuia că ar putea avea.
În America, am înțeles că a fost destinat un obiectiv militar pentru izolarea și menținerea în carantina a celor care se întorc din China. De asemenea,  cei ce care provin din provincia Hubei, vor fi ținuți în carantina timp de 14 zile, perioada de incubație a virusului, PENTRU A FI SIGURI CĂ NU SUNT ”VIRUSAȚI” ȘI NU TRANSMIT VIRUSUL  MAI DEPARTE. Nu înțeleg cum se poate ca cetățenii cei mai protejați și … importanți ai planetei, în țara care a dat lumii Proclamația de Emancipare, să fie.....Coronavirusul și românii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.