joi, 14 noiembrie 2019

Nu puneți botul!


 A luat caruta foc! Stiri pe surse ( ale cui? ) ne informeaza ca premierul Orban si ministrul apararii intentioneaza sa anuleze indexarea pensiilor militarilor, dand ca proba o conferinta de presa sustinuta la Ministerul Apararii, in care Catalina Manoiu de la Realitatea intreaba daca guvernul Orban intentioneaza sa acorde indexarea pensiilor pentru militari, asa cum -zice ea in mod gresit- exista un proiect al PSD. Donsoara Manoiu se referea probabil la ceea ce promisese cineva la intalnirea cu reprezentantii Consiliului Consultativ ca ” ar fi posibi;l ” sa se acorde o indexare de 4,6%. Nici cel care a mentionat acest lucru, nici duduia Manoiu nu cunosteau ca ACEASTA INDEXARE NU ESTE UN PROIECT, ci o prevedere legala pe care nimeni nu o poate evita fara a incalca legea. Incercand sa raspunda, domnul Orban a dat dovada ca NICI EL NU CUNOASTE CA ACEA INDEXARE FACE PARTE DIN LEGEA 223 rasmodificata cu atatea ordonante ca nimeni nu le mai tine minte, si ca atare, a vorbit prostii, incercand sa abureasca cu indepartarea inechitatilor, cu diferentele dintre pensiile din 2014 , 2019, etc etc. Orban povestea ce auzise si el pe ici pe colo, sau ce ii spusese Catu, marele finantist, despre finante. Vazand ca Orban o ia razna, ministrul Ciuca a incercat sa puna ordine in idei si a mentionat faptul ca INDEXAREA NU REZOLVA PROBLEMA , ceea ce e adevarat, in sensul ca NU INDEXAREA REZOLVA INECHITATILE, dar in contextul creat de intrebarea proasta si raspunsul si mai prost, cei avizi de senzational au speculat si au tras concluzia ca noul guvern NU MAI ACORDA INDEXAREA, CEEA CE NICI ORBAN SI NICI CIUCA NU SPUSESERA. Pentru orice om normal la cap care asculta inregistrarea...
Continuarea pe Cuiul Catarii
Nu puneți botul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.