vineri, 8 noiembrie 2019

Experimentul ”PEIA”



Bănuiesc că cei mai mulți din cei ce citesc acest articol au auzit, chiar dacă nu dețin detalii, despre deja celebrul presupus  ”experiment Philadelphia”, cel în urma căruia un vas militar american, USS Eldridge a dispărut în anul 1943 din portul Philadelphia  și  a apărut apoi pentru puțin timp la  600  km mai departe, în portul Norfolk pentru ca apoi să reapară în Philadelphia. Trebuie să spun  că la baza experimentului a stat și un cetățean sârb, poate cel mai mare inventator al timpurilor, de vreme ce  pe lângă descoperirile sale despre electromagnetism și inginerie, este considerat un pionier în domeniile roboticii, balisticii, științei calculatoarelor, fizicii nucleare și fizicii teoretice. Este vorba de Nicola Tesla despre  care se spune că era de origine română. Dacă e să ne luăm după numele fraților si surorilor  tatălui lui Nicola (Nicolae) și anume, Dan, frate și surorile Marica, Anghelina și Milica, se pare că originile familiei sunt românești  din Banatul Sârbesc, azi Croația. Am menționat toate astea pentru că iată, zilele trecute un alt român a realizat un experiment la fel de uimitor, despre care urmașii vor discuta cu aprindere și se vor întreba ca și în cazul Philadelphia, dacă totul a fost adevărat sau e doar ficțiune.
Ce s-a întâmplat? În noaptea de 6/7 Noiembrie 2019, la ora 1 și 17 minute, din fața unui hotel al cărui nume nu se știe, din orașul Cluj, sau Napoca sau Cluj-Napoca, Kolozsvary după unii cercetători, a dispărut fără urme, un candidat la președinția României la alegerile din anul respectiv. Deși persoana respectivă se afla, conform legii, în custodia SPP aceștia asigurându-i protecția, candidatul, pe numele său Ninel Peia a dispărut inexplicabil, fără nici un semn, nici un plan, din hotel și din raza vizuală a susținătorilor. De ce, unde, cum? Nimeni nu știa. Specialiștii SPP nu au putut decât să constate a doua zi la ora 8 când s-au prezentat la hotel pentru a-l prelua, că Ninel dispăruse. în Ce s-a întâmplat, cum, nu știa nimeni, deși acesta era însoțit de un general în rezervă al armatei române, un specialist în probleme de artă operativă  doctrină și strategie  a României, profesor universitar,conducător de doctorat în domeniul”informații și securitate națională”al cărui nume nu îl divulg din motive lesne de înțeles.În comunicatul dat imediat de poliția română nu se spunea dacă și domnul general a dispărut sau dacă nu, dacă acesta cunoștea unde și de ce a dispărut candidatul Peia. Din înregistrările camerei de la intrarea în Hotel se vedea cum acesta părăsea hotelul noaptea, la ora 1 și 15 minute, învăluit în ceață, ca mă .. pardon, USS Elridge cu 75 de ani înainte.Soția dispărutului pentru a nu pune țara pe jar, având în vedere calitatea dispărutului a declarat că nu e nici o problemă, nu e prima oară când acesta dispare. E adevărat, și experimentele cu vasul american și disparițiile acestuia  se întinseseră pe o perioadă mai mare, cam de doi ani, așa că dacă aplicăm principiul ciclității cosmice, există o undă de adevăr în ceea ce spunea doamna.
Și ca și în cazul Philadelphia, brusc, fără nici o explicație logică sau ilogică din partea autorităților (o altă stranie coincidență cu celebrul caz) candidatul a apărut brusc în curtea mănăstirii Putna, la fel ca și vasul Elridge în Norfolk. Cum a ajuns acolo, cum s-a teleportat, cu ce s-a deplasat, când a ajuns, dacă era singur sau însoțit, unde era domnul profesor universitar doctor însoțitor, nu se știe, este o enigmă pe care nu se știe dacă cineva cândva o va dezlega. Să fie vorba tot de forța electromagnetică, sau ne aflăm într-o fază mai avansată de teleportare? Astfel, un alt secret va înfierbânta mințile căutătorilor de istorii paranormale, a ufologilor.  Poate generalul Streinu va dezlega misterul, dar oricum, amatorii de  teorii ale conspirațiilor vor avea ce rumega 100 de ani de acum încolo. Datorită acestui eveniment înconjurat de mister total, dar  și a declarației unei doamne celebre, un Nostradamus în fustă, ultimul samurai, pe lângă care baba  Vanga pălește, doamnă care a prezis că ”PSD VA CÂȘTIGA ALEGERILE PREZIDENȚIALE, LOCALE ȘI PARLAMENTARE DE ANUL TRECUT”, România va fi în mod cert declarată Marea Gaură Neagră a Universului.  Aceste evenimente și declarații se adaugă  binecunoscutelor enigme legate de.....Experimentul ”PEIA”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.