luni, 1 iulie 2013

Pe Ghişe îl mănâncă

ghise redivivus
Ghişe recidivează, omul ăsta  nu învaţă nici din „greşelile” altora, nici din ale lui. În vară, când Ponta şi Antonescu se dădeau la fund prin ţări străine ca să nu fie în ţară la citirea hotărârii CCR cu privire la suspendare, Ghişe se plimba în tricou de nebun prin faţa Cotroceanului. Urmarea? ESTE DAT AFARĂ DE LA O RECEPŢIE A LUI Băsescu, ditamai senatorul  României, ca un infractor de drept comun sau terorist şi este la un pas de a pierde nominalizarea partidului pe listă la alegerile din iarna lui 2012. Orice om normal s-ar fi „vindecat” de opinii separate şi ieşiri din cazan. Ghişe nu învaţă nimic.
Anul acesta doamna Cristiana Anghel  un alt politician ”neprofesionist” face opinie separată şi critică conducerea USL pentru nerespectarea promisiunilor electorale. Imediat sar în capul ei două televiziuni cu premier cu tot şi o linşează mediatic fiind şi ea la un pas de a fi exclusă din partid, fiind discutată în Senat şi având ANI pe urmele ei, deşi în cele 2-3 luni de Senat nici nu a avut timp să ştie cu ce se mănâncă Senatul, da să mai şi treacă la matrapazlâcuri. Dar aşa a fost ordin de la cel care regreta că nu a lăsat-o să moară, aşa că unde e ordin, nu-i tocmeală. Nici din acest exemplu Ghişe nu a vrut să înveţe.
Ieri, pe 26.06.2013 domnul Ghişe îndrăzneşte să se ia de domnul Ponta cel care recent s-a întors de la prietena sa Angela Merkel cu care a bătut palma şi care s-a arătat foarte mulţumit de rezultatele „acordului de colaborare„ semnat. NU  A MENŢIONAT DOMNUL Ponta că una din  clauzele şi cauzele acordului şi primirii sale a fost retrocedarea de către statul român a fostelor proprietăţi ale GEG (grupului etnic german) către FDGR (Forumul Democrat al Germanilor din România) şi către alte grupări ale minorităţilor etnice. De menţionat că GEC este un grup nazist care a funcţionat în România celui de-al doilea Război Mondial, grup ce a fost desfiinţat în 1944 dar ale cărui … drepturi juridice le–a preluat Forumul Democrat al Germanilor din România, condus până mai deunăzi de ultima achiziţie a liberalilor, herr Klaus Johannis.
Dar dacă Ponta a uitat să spună, nu a uitat Ghişe care a înaintat o Interpelare în Parlamentul României :
„Interpelare în Parlamentul României
Grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal
Autorul interpelării – prof. Ioan Ghişe, senator liberal de Braşov
INTERPELARE – “Privind restituirile fostelor proprietăţi ale GEG (grupului etnic german) către FDGR (Forumul Democrat al Germanilor din România) şi către alte grupări ale minorităţilor etnice”
Stimate domnule prim-ministru,
deputat Victor Ponta,
FDGR (Forumul democrat al germanilor din România) a fost recunoscut prin Decizia Judecătoriei Sibiu drept persoană juridică ce continuă juridic GEG (Grupul etnic german), organizaţie nazistă care a fost desfiinţată prin Decretul lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, la fel ca toate celelalte organizaţii naziste.
Acest Decret a fost obligaţia României faţă de Aliaţi prin Convenţia Armistiţiu din 1944 concretizată prin semnarea Tratatului de pace de la Paris între România şi Aliaţi la 7 feb. 1947.
Dacă România restituie acum către FDGR un patrimoniu imobiliar care a aparţinut unei organizaţii naziste, GEG, desfiinţată prin lege în 1945, apare în mod logic întrebarea: “De ce nu s-a pus în recenta întâlnire de la Berlin, între cancelarul german şi premierul român, problema compensării datoriei de cliring din 1945 a Germaniei faţă de România cu averile restituite acum?”.
Potrivit Legii 165 din 2013, confiscarea imobilelor în 1945 de către statul român NU a fost abuzivă şi atunci:
Care sunt CHELTUIELILE statului român pentru CHIRII ÎN IMBOBILELE RESTITUITE, dacă ACUM RESTITUIE proprietăţile imobiliare de miliarde de euro către FOŞTII PROPRIETARI, însă România nu îşi recuperează datoria confirmată a Germaniei faţă de România, creanţe estimate la nivelul a 16-18 miliarde de euro, în valută actualizată?
În ce anume concret constă câştigul României?
Bucureşti, 26 iunie 2013
Ioan Ghişe,
senator liberal de Braşov”
Iaca poznă, prin această interpelare  Ghişe şi-a asigurat nu numai ura şi răzbunarea lui Ponta care este mai ranchiunos decât Băsescu, ci şi antipatia lui Johannis, ultima stea pe bulevardul liberal, speranţa şi mândria lui Crin, deci implicit apostrofări din partea lui Crin, care neavând pe cine să mai dea vina pentru „eşecele „ sale şi pierderea candidaturii, nu doar a alegerilor prezidenţiale, va lovi în tot ce i se pare lui că îi poate justifica insuccesurile.
Stau şi mă întreb cât va dura până ce ANI, DNA, sau mai ştiu eu ce instituţie „independentă” va găsi nişte bube prin chelia lui Ghişe. Ce spuneţi ?Nu e aşa că pe Ghioşe îl mănâncă ? Este o singură întrebare. Cine îl mănâncă primul, Antonescu sau Ponta, ANI sau DNA ?
Pe Ghişe îl mănâncă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.