luni, 18 iunie 2018

OG 59 la final



Ordonanta 59 este bagata in discutiile plenului Camerei Deputatilor pentru zilele 18-20Iunie.
ASA CUM SPUNEAM ACUM  10 ZILE, SUGERAND LIDERILOR ASOCIATIILOR MILITARILOR SA IA MASURI CAT MAI CONCRETE SI CAT MAI URGENTE PENTRU A INCERCA  SA FACA CEVAMACAR  PE ULTIMII ZECI DE METRI, LUCRURILE SE PRECIPITA. LUNI DEJA SE VA VOTA IN PLENUL CAMEREI DEPUTATILOR SOARTA ORDONANTEI 59.Doua aspecte sunt de mentionat:
  1. Nu s-a facut aproape nimic, s-a discutat, ca si pana acuma steril, fara nimic concret. Mai mult, domnul Balaceanu propunea masuri pentru viitoarea sesiune parlamentara, (desi avertizasem ca nu ar fi exclus ca totul sa se faca pe repede inainte) si trimiterea de scrisori acelorasi micimani cu care domnia sa se intretine frecvent dar -se pare ca- in alte scopuri.
  2. Intalnirea de pe data de 18 dintre Fifor si Dogaru, ca si cea dintre Dogaru si Toader, promisa dar neonorata sunt inutile. Personal cred ca au fost cerute si promise tot in bataie de joc, poate chiar la mica intelegere.
Ordonanta este bagata la regim de urgent, ca sic and ar lua tara foc daca nu ne dau in cap acuma. Domnii din PSD vazand amploarea pe care o iau cererile unor militari si faptul ca Forumul Asociatiilor Militarilor cere raspunsuri concrete, s-au gandit sa dea un raspuns concret si definitiv, ca sa nu mai piarda timpul cu intalniri la diferite esaloane. Asa ca in timp ce AORR si ANCMRR sufla in vuvuzeaua ministrului participand la activitati de teorie strategica privind importanta Marii Negre in “combatarea terorismului” iar domnul Dogaru stabileste intalniri, (la concurenta cu AORR si ANCMRR) in care sa bata palma cu cine il baga si pe el in seama, conducerea PSD baga pe repede inainte si discutia in plen a OUG 59, asa cum a fost bagata si la Comisia de Munca. Inutil sa mai mentionez ca Ordonanta va fi votata asa cum a trecut prin Comisia de Munca,  inutil sa mai amintesc ca orice alte masuri sau actiuni vor fi inutile dupa ce va fi votata. Actiunile in instanta vor avea success numai daca ne judeca alti judecatori, nu cei care sunt supusi partidelor deci nu in Romania, dar nici in afara nu e sigur. Noi nu suntem nici Iohannis, nici Basescu, nici Dragnea, nici Ghita, nici macar Elena Udrea sa castigam procese impotriva statului roman.
Multumesc domnului deputat Lupescu cel care s-a zbatut sa mai informeze pe sefii asociatiilor cu mersul si soarta Ordonantei, fara a fi bagat in seama. Sunt curios cati vor intreprinde demersuri pentru a participa la dezbaterea in plen desi este inutila.
Liderii nostri au fost interesati mai mult sa preia puterea in cadrul Forumului decat sa faca ceva concret,  in vreme ce pe domnul Dogaru nu l-a interesat nici macar sa participe la lucrarile Forumului, pentru ca acolo unde el nu conduce, nu are rost sa participe, iar notiunea de unire ii e straina. Cu asemenea lideri ne meritam soarta si sa fim totusi realisti, atata vreme cat noi ii alegem, ni-i meritam.
In ceea ce il priveste pe Dogaru, sunt convins ca isi va freca mainile de multumire, “juristii lui”  deja stiu cum sa castige viitoarele procese, e totul pregatit, dar este numai pentru cei care ii platesc cotizatia. Botanisti vor fi suficienti cat sa mai traga si el cate un perdaf si sa aiba bani de benzina.
Ne meritam soarta!
Gasiti AICI ordinea de zi a Camerei Deputatilor. La nr 35, OUG 59 in regim de urgenta.
http://www.cdep.ro/pls/caseta/eCaseta2015.OrdineZi

OG 59 la final

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.