marți, 15 septembrie 2015

România- emigranţii, cotele şi cotizanţii

pupincuristi
Ponta, “dur dar sever”
Târziu, abia după ce presa străină a devoalat planul de colonizare a Europei cu aşa-zişii emigranţi care de fapt sunt în mare majoritate agenţi şi infiltraţi folosiţi de serviciile diferitelor puteri nu doar la primăverile interne ci şi la activităţile „specifice” sub steag fals prin diferite zone şi la diferite momente izolate, a binevoit şi unul din capii statului degeaba românesc să facă declaraţii vizavi de criza invaziei arabe. Domnul Ponta a deschis gura pentru a contesta zvonul potrivit căruia România ar urma să primească 7000 de musulmani, dar nu pentru a contesta fenomenul sau „oferta de cazare „ ci pentru a contesta numărul, ca şi cum primirea acestor pseudo-emigranţi ar fi  o ofertă naţională care nu intră în discuţie. Ba mai mult, se vorbeşte prin diferite medii de obligaţia de a primi aceşti invadatori moderni.
O obligaţie aducătoare sprijin extern
Nu înţeleg de ce şi cine vorbeşte despre această obligaţie. De când îmi impune mie cineva pe cine să bag la mine în casă ? De când stabilesc altii cine trebuie să populeze România? Dacă li se năzare  acuma câtorva familii de chinezi să îşi părăsească orezăriile şi să se stabilească în Europa, ce vor face Înălţimile lor Europene, vor repartiza 20 de milioane în România, 10 în Bulgaria, 5 în Cehia etc? În ce bază ? Sunt convins că nu vor face aşa ceva pentru că chinezii nu se ocupă de plantat încărcături explozive, deci nu pot fi folosiţi în Europa. Dar dacă precedentul este creat, orice viitoare invazie este bine – venită nu? După cum reacţionează conducătorii României, rezultă fără echivoc faptul că am ajuns o tara de slugi pupincuriste care nu mai au nici un cuvânt în a- şi conduce tara, alţii decid economia, politica de apărare, organizarea şi înzestrarea armatei, organizarea administrativ- teritorială,viata politică, şefii justiţiei şi cine trebuie arestat, retrocedarea moşiilor urmaşilor grofilor, “privatizarea” regiilor strategice, exploatarea zăcămintelor, preţurile carburanţilor, producţia agricolă, consumul de toxine şi otrăvuri ce medicamente să luăm ce boli să avem, ce războaie să purtăm, pe cine să pupăm, cu cine să ne însurăm, ce să sărbătorim, pe cine să slăvim şi pe cine să scoatem, din istorie.Conducătorii noştri au doar posibilitatea să execute ordinele primite şi eventual să convingă populaţia că “trebuie” să facem ceea ce ne impun marile puteri şi conducătorii din umbră, Clanul Bildenberg, FMI, Banca Mondială şi alte grupuri financiare, intercontinentale care stăpânesc în fapt guvernele. România a ajuns o ţară de cotizanţi, cu o conducere de yesmeni care nu fac altceva decât să aplice politica şi legile pe care alţii le fac pentru noi, dacă vor să primească un Big Like de un million de voturi.
S-au schimbat cotele
Pe vremea celui de curând interzis ne plângeam că avem cote la carne, la ulei, la zahăr, la pâine, dar acelea erau totuşi alimente şi aveam nevoie de ele. Acuma avem cotă de emigranţi, o să ne trezim cu emigranți pe tichete, sau celor care lucrează o să li se dea în loc de tichete de masă, tichete cu emigranți, avem cotă de trupe străine şi baze militare americane, cote de E-uri, cotă de suveranitate şi cota parte din propriile zăcăminte. Toate aceste cote sunt stabilite în afara graniţelor,  guvernanţii le primesc în plic şi le legiferează pretinzând că sunt aleşii neamului şi le reprezintă interesele când de fapt îşi apără propriile interese şi piei implementând pretenţiile şi cererile celor din afară care se mai fac din când în când că sunt supăraţi de dezvăluirile actelor de corupţie. Pe ei de fapt îi deranjează faptul că aceste acte sunt demascate, pentru că de corupţie şi corupţi au nevoie, fără ei nu ar putea să stăpânească această ţară, fără ei nu ar putea impune cote de “emigranţi” fără ei nu ar putea spolia bogăţiile încă existente, nu ar putea “privatiza” sistemul energetic, nu ar putea testa diferite coduri alimentare, juridice sau curbe de sacrificiu şi măsuri extreme de înfometare a populaţiei, fără ei nu ar putea studia şi dirija diferite experimente sociale. Suntem o ţară folosită pe post de cobai tocmai datorită acceptării de către cei care ne ameninţă cu infringement pe diferite motive, a acestei clase politice conducătoare putredă şi antinaţională. Aceşti conducători care vorbesc de cote de emigranţi pe care ar trebui să le acceptăm şi de drepturile omului au uitat total de drepturile românilor, de drepturile ţării şi de dreptul nostru de a ne decide soarta.În timp ce conducătorii statului se zbat pentru drepturile emigranților străini, în Sfântul Gheorghe primarul Arpad Antal interzice veteranilor armatei române să arboreze  steagul României pe clădirea primăriei. Mâine vor pune gard de sârmă ghimpată pentru a interzice emigranților români să intre ”țara” lor. Asta în timp ce conducătorii noștri vor urgenta construirea moscheilor în ce va mai rămâne din România și vor face demersuri  să se unească cu Moldova, ca să mai aibă și ei ce guverna. Dar nu e nimic, vom fi răzbunați: peste 100 de ani,  musulmanii din Românistan  vor pune gard  pe malul stâng al Tisei și vor interzice ungurilor să mai intre în Transilvania.
Rog pe domnul Ponta, domnul Iohannis, domnul Băsescu, şi pe toţi cei care ne vorbesc despre obligaţiile noastre ca ţară europeană să îşi deschidă propriile vile, case, domenii, la Nana, în Sibiu prin Târgu Jiu sau pe unde mai au posesiuni pentru a-şi exprima personal adeziunea şi acordul privind cazarea acestor agenţi pentru a da un exemplu de toleranță și ospitalitate   celor pe care vor să îi oblige să plătească deciziile lor. La câţi bani au “emigranţii” îşi pot trage aleşii noştri şi o şpagă de câteva mii de dolari,  că aud că băieţii au de unde, fondurile CIA sunt fără limită, deci practic banii s-ar întoarce în alianţă.
Condiţii de ochii lumii
Ne mai spunea domnul Ponta că numărul refugiaţilor va fi discutat în şedinţa CSAT. Dar nu ar fi mai normal să se discute mai întâi DACĂ suntem obligaţi să primim viitoare elemente teroriste şi celule ale diferitelor organizaţii păstorite, e drept,  tot de partenerul strategic? Cum poate oare CSAT să considere presa o ameninţare la siguranţa statului, dar să nu vadă infuzia de membri ISIS şi foşti “revoluţionari” arabi ca pe o ameninţare şi să dea liber la organizarea de celule teroriste? Sau consideră  structurile de securitate că prezenţa acestora ar fi numai bună să îşi pună în aplicare şi să impună sistemul de supraveghere naţională la cote de 100%? Vă daţi seama ce argumente solide vor avea domnii de la ochiul şi timpanul să ceară nu doar legea Big Brother ci şi Big Sister, Big Gran Ma şi Gran Pa, Big Cousin şi Big partener. Şi aşa, de când cu noile comandamente NATO care au acaparat nu doar bazele aeriene şi poligoanele ci şi comandamentele fostelor MU, serviciile vor avea destule motive să ceară să verifice ce fel de hârtie igienică folosim şi să impună ce programe trebuie să folosim în calculatoare sau ce telefoane să ne cumpărăm. Se spune că conducerea de partid şi de stat ar fi condiţionat acceptarea emigranţilor de primirea României în Shengen. Vai ce glumă. Păi după ce a vorbit de obligaţii domnul Ponta vorbeşte despre condiţionări? Gulgute, astea sunt vorbe de clacă, pentru urechile proştilor, obligaţia e obligaţie, supuşenia totală, condiţionarea este aşa de faţadă, ca să nu zică românii că şi-a dat pantalonii jos de bună voie, că ar fi fost viol. Ce viol, când stai în faţa Europei cu fundul gol?
Cutia Pandorei
Oricum un lucru trebuie înţeles: indiferent câţi “imigranţi” vor fi cazaţi în Europa sau România acuma, Cutia Pandorei odată deschisă, nimeni nu va mai putea opri cândva alt val, indiferent de unde, al cărei zone sau naţii. Este adevărat, nu la toţi li se vor pune la dispoziţii în viitor sume de bani, vapoare, autocare dotate cu AC şi lobby, de acestea beneficiază numai “aleşii”, dar cine ar putea opri o viitoare acţiune de acest gen organizată de “altă agenţie de turism euroatlantică euro-asiatică”?
Pe de altă parte sunt câteva întrebări la care nu vrea să răspundă nimeni:
1. Cine i-a organizat, i-a strâns, i-a îndreptat către aceleaşi “rute” i-a pus în aceleaşi vapoare şi bărci? A intrat Mahomed în gândul tuturor precum Dumnezeu în mintea lui Moise?
2. Cine a finanţat aceşti călători pentru că unii au zeci de mii de dolari la ei cu care ar trăi foarte bine în propria ţară.
3. De unde anume a plecat fiecare, îi întreabă şi mai ales verifică cineva unde au locuit de unde vin şi dacă poveştile lor se confirmă, dacă sunt refugiaţi şi nu terorişti instruiţi prin diferite baze finanţate tot de cei care i-au suit pe vapoare şi le-au pus la dispoziţie filiera?
4. Cine i-a selecţionat şi pe ce criterii au fost “acceptaţi” ca imigranţi?
5. De ce nu s-au îndreptat către Mecca sau către orice ţară guvernată de fraţii arabi şi vin în Europa unde dau peste altă cultură, alte obiceiuri şi chiar priviri ostile?
6. De ce Franţa a trimis înapoi în România cu avion plătit de statul francez ba a mai şi dat 300 de Euro fiecărui ţigan român, cetăţean european, pentru a se întoarce în ţară, dar îi primeşte pe aceşti ”emigranţi” din afara UE  şi mai cere şi altora să facă la fel? De ce sunt discriminaţi ţiganii români? Poate domnul Consul român din Bonn ar putea ridica acest aspect oficialilor germani,  pentru că şi acolo situaţia tiganilor este aceeaşi.
7. Cine stă totuşi în capul mesei şi ce urmăreşte prin acest nou exod biblic, pentru că totul este atât de misterios şi inexplicabil încât ai fi tentat să crezi că este vorba de o “inspiraţie” divină. Speculaţii se pot face, unii aruncă pisica spre Est, spunând că- vezi Doamne- ar fi fost comandat pentru a se uita de problema Ucrainiană. Proastă intoxicare, nu ţine, dar totuşi se aruncă pe piaţă ipoteze care să ascundă sursa şi scopul, pentru că orice s-ar spune asta numai migraţie spontană nu e. Om fi noi proşti, dar nici chiar aşa.
8. Dacă toate aceste lucruri sunt cunoscute, dacă SRI, SIE şi alte servicii naţionale sau private îşi pun măcar aceste întrebări, de ce se grăbesc să discute numărul acestor “emigranţi” şi nu interzicerea sau verificarea la sânge a poveştii celor care ne vor vizita apoi coloniza? Oare să nu existe în tot acest aparat de votat numit CSAT O SINGURĂ CONŞTIINŢĂ CARE SĂ SPUNĂ NU ?
9. Dacă domnul Ponta estimează că România poate primi doar 1500 de musulmani, pentru cine construiește moscheea de 6000 de locuri și de la cine a primit acest ordin?
România nu mai este de mult o ţară independentă, sub nici un aspect. Mai contează pentru cineva acest lucru? România a ajuns o ţară de cote şi cotizanţi asta este deja un postulat

România- emigranţii, cotele şi cotizanţii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.