vineri, 26 aprilie 2013

România între trădări şi prostie


base si eba
România este singura ţară în care nu poţi promiva dacă nu îţi baţi joc de ţara ta. Cine încearcă să facă ceva cu adevărat bun şi să restabilească un sitem de valori întors pe dos, este linşat pus la zid de o presă care se pretinde liberă dar de fapt este liberă doar când I se dă liber la distrus, în rest este cuminte şi pupincuristă. În schimb cei care dau cu pietre în propria ţarăm, sunt lăsaţi în pace şi o duc merci bines pre slava neamului de trădători.
  Laszlo Tokeş agentul în sutană, unealta serviciilor secrete maghiare încă dinainte de 89, admite fără nici o jenă dar mai ales fără să păţească nimic, acoperit fiind de prietenia cu preşedintele trădător Băsescu, că a primit bani pentru campanile electorale, de peste Tisa. Că a primit nu mă îndoiesc, că o spune deschis nu mă miră, că nu i se întâmplă nimic cu doi coabitanţi laşi şi supuşi intereselor străine cărora ei le spun FMI şi UE, este grav iar acest popor care doarme  acoperit de propria indiferenţă riscă să se trezească mort.
Pe ici pe colo, câte un sindicat al câte unei regii sau societăţi “privatizate” sub indicaţiile sau mai bine zis la porunca unor baroase puse pe distrus, mai dau din picioare atunci când le ajunge cuţitul la os şi se trezesc desfiinţate. Dar asta se întâmplă aşa pe bucăţi, pe la CFR marfă, pe la Mechel, pe la Oltchim, pentru că preşedintele şi premierul au reuşit să cumpere marile federaţii sindicale, adică pe conducătorii acestora, ba cu funcţii prin ministere şi guverne (vezi cazurile Mitrea, Băsescu, Ciorbea, Radu Vasile) ba cu dosare penale. Cine nu se înregimentează este imediat “îndosariat” de purtătorii de biblie ai lui Morar şi Kovesi.
Dacă vreun senator mai rupt de interesele politicienilor, rătăcit prin Parlamentul României aşa ca să nu spună lumea că doar hoţii conduc ţara asta, încearcă să atragă atenţia asupra corupţiei şi minciunii ridicate la rand de lege în politica României, este imediat pus la colţ cu ajutorul unei prese aservite, şi prezentat drept cel mai corupt parlamentar,(cazul doamnei Anghel) sau împiedicat să participle la activităţi la care prezenţa sau opinia lui ar crea discomfort masei largi de aplaudaci ( vezi cazul Ghişe şi mai nou al lui Valer Marian împiedicat să participle la Congresul PSD.
Dacă cineva, sătul de viaţa asta mizeră consideră că nu mai are nici o altă şansă decât să recurgă la un gest extrem, este imediat luat în băşcălie de cei de lângă el, oamenii care ar trebui să fie lângă el pentru că sunt în aceeaşi situaţie şi i se strigă “ dă-te bă jos că nu schimbi tu lumea” sau “dă-te jos de acolo bă oaie!” Asta este atitudinea societăţii româneşti la tot ce se întâmplă în ţara asta.
Politicienii, porumbeii pe care i-am votat şi  cărora le-am dat să ciugule din palma noastră ca să crească mari, acuma au zburat, s-au ridicat în înaltul cerului şi acolo s-au înfrăţit cu vulturii, cucuvelele , ciorile şi răpitorii care erau acolo mai dinainte şi gungurind  hulubeşte, se drăgostesc în cercuri largi slobozind din când în când câte un găinaţ în capul ceor ce au rămas ca proştii cu ochii în sus nevenindu-le să creadă că puii pe care i-au crescut şi cărora le-au dat să ciugule din mână, acuma joacă hora unirii pe cerul înalt al politicii, cu cei cărora le spuneau până mai ieri duşmani. Nu mai este voie să strigi jos Băsescu, asta în curând va fi etichetată drept trădare. Acuma toţi trebuie să ne rugăm ca, cucuveaua cotroceană vopsită în porumbel al păcii de către  gaiţa din Victoriei, să stea cât mai mult sus, spre bunăstarea tuturor ciorilor, porcilor, pisicilor şi vulpilor din jungla de Dâmboviţa. Ca ultimă ştire, suntem anunţaţi că domnul Mihai Cristian Sebastian fostul şef al RAPPS al lui Băsescu, prieten cu madam Udrea, PDL-ist înfocat, a fost numit secretar de stat în Ministerul Dezvoltării al recent unsului număr doi în PSD, mister Dragnea. Bineînţeles domnul Dragnea nu ştie nimic, habar nu are cine l-a numit pe domnul Sebastian la ministerul pe care îl conduce, dar ce ne mai miră, după ce Kovesi a fost numită la DNA iar domnul Rus trădătorul de astă vară a fost uns vicepreşedinte la PSD şi reevaluat?MAI ARE CINEVA O URMĂ DE ÎNDOIALĂ MĂCAR, CE ÎNŢELEGE PONTA PRIN COABITARE ŞI SPRE BINELE CUI O FACE?
Pe la Bruxelles, ai noştri tineri, cu chipul lor isteţ de oaie creaţă se fac şi ne fac de râsul lumii. Pupila prezidenţială a luat şi ea cuvântul în plenul parlamentului şi a început să citească o hărtie pregătită de consilierii lui tata fără să îşi dea seama că este pe lângă subiect şi deşi i s-a spus că altul este subiectul  sau tema zilei, ea îi dădea înainte cu Arctica. Asta demonstrează că nu este în stare să înţeleagă în engleză nici măcar expresia “u r wrong”. PRIVIŢI IMAGINILE ŞI CINE NU A VĂZUT POATE VEDEA EXPRESIA IDIOŢENIEI PE O FAŢĂ FERICITĂ CU NIŞTE OCHIŞORI FÂLFÂIND CA NIŞTE ARIPIOARE DE FLUTUR.  În ciuda încercărilor preşedintelui de şedinţă de a o anunţa că e pe lîngă subiect, Elenuţa ca şi tatăl său surd la mesajele pe care i le-au transmis 7.4 milioane de români, îi dă înainte şi nu vrea să renunţe, chiar dacă i s-a tăiat microfonul şi i se spune că a greşit. Cum e turcul şi pistolul.
România între trădări şi prostie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.