duminică, 20 februarie 2011

CĂLIN FILE DE RAPORT -FILA 2

Continui cu prezentarea unor file din dosarul comisiei de audit, file care nu au fost prezentate in materialul trimis de doamna Winzer deoarece contineau date care nu dadeau bine la public. Aceste pagini erau cunoscute numai de cei care trebuiau sa stie. Ce observam din aceasta fila ? Pai cam ce spunea si domnul general Zapor, si anume ca domnii din Comitetul Director isi plateau din banii sindicatului, cam tot ce se putea plati. Mancau din banii sindicatului, isi plateau cartelele telefonice , isi comandau carti de vizita, isi plateau abonamentele telefonice, isi plateau reparatiile la masina, isi plateau chiria la garajele personale, ca doar fraierii cotizau. Si deosebit de interesant , mai apare o cazare de 70 de milioane, pe 27.06.2010 pe langa cea de 58.000  cea care a inlocuit cazanul. E adevarat, ca au existat doua locuri de cazare, unul la Perla Muresului  si unul la Hotel dar sumele ridica niste semne de intrebare  care  va vor fi dezvaluite in alt episod. Cazanul va face obiectul unei prezentari aparte si va spun ca merita tot efortul.


PS. Sindicatul nu isi poate permite sa plateasca deplasarea tuturor filialeor care doresc sa fie prezente pe 1 Martie in Bucuresti, desi s-au incasat in ultimele luni cam 12 miliarde la fondul  comun, dar va achizitiona un 4X4 pentru istoricul Dogaru si va plati si salariul unui sofer. Asta , ca sa nu se mai deplaseze cu masina domnului Apaostol care are neste interdictii de la comisia de control si indrumare a circulatiei. Oare cine va fi sofer ? In nici un caz vre-un apropiat al domnului Dogaru, ca ar cadea in greseala domnilor Pricina sau Monac nu ? Ca doar Domnul Monac era invinuit ca a avut sotia angajata la sindicat si nu au putut domnii sa se desfasoare in toata splendoarea. Urmariti ziarele, se va da anunt: "sindicat militaresc, angajez sofer . Conditii:  sa cunoasca traseul la Bucuresti-Alba Iulia, sa fie orb surd si mut sa nu stie sa citeasca si sa scrie, sa nu stie sa manuiasca un microfon sau un aparat de fotografiat, sa nu stie decat sa dea din cap si sa plateasca mesele sefului.
PS2 . Domnul Rinciog ne ameninta acum ceva timp cu achizitionarea unor masini. Sa fie 1 ori 4 ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.