vineri, 25 februarie 2011

AJUTATI UN OM SARMAN , SA-SI IA VILA SI JEEPAN

Recunosc , am stat in dubiu daca in titlu sa scriu Jeepan sau Logan , tinand cont de ultima optiune privind  viitoarea masina a domnului Dogaru, dar am trecut Jeepan pentru ca Jeepul  a fost prima optiune a dansului .
 Cititi ultimul comunicat al domnului Dogaru si intelegeti ce doriti. Este ultimul strigat in materie de apeluri ale domnului Dogaru, dupa cel in care ii indemna pe toti cei fara nici un gram de creier sa se alature manifestarii  din 1Martie . Acuma  dansul face apel la toti cei care vor sa actioneze statul in instanta, si nu apeleaza la avocatii domnului Dogaru. Ramai interzis , nu altceva .

"joi, 24 februarie 2011
Nu mai aruncati banii pe fereastra
Catre toti cei interesati
La fiecare etapa a bataliei juridice, dupa ce SCMD a initiat si castigat ceva, au aparut voitorii de bine gata sa o ia de la inceput, pe sume piperate, ca sa se obtina ceea ce era deja obtinut.
Cei care se dau de ceasul mortii acuzandu-ne, din ordin basescian, de delapidari si fraude, in conditiile in care cotizatia lunara, de valoarea unui pachet de tigari, este utilizata in proportie de 90% pe procese si actiuni, au dat cu multa larghete sume reprezentand cotizatia pe 10 - 60 de ani ca sa obtina vant.
Va informam prin prezenta ca, in ceea ce priveste Legea 119/2010, pe 18 martie vom fi la a treia infatisare pe fond, alaturi de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.
In ceea ce priveste OUG 1/2011, dl. avocat Costel Galca garanteaza ca Guvernul nu mai are nici o sansa deoarece a mers din incalcare in incalcare a legilor pana la blocare totala. Procesele vor continua in tara si vom castiga in tara.
Referitor la Curtea Europeana de Justitie de la Luxemburg, dl avocat Costel Galca este singurul roman care a lucrat vreodata acolo. Vom actiona si acolo, in grup foarte restrans, dar in numele intregului sindicat, pe discriminare, deoarece in momentul in care ai introdus actiunea la Luxemburg toate procesele din tara se suspenda.
In acesta situatie, la Luxemburg vor actiona cateva persoane in numele SCMD suspendandu-si actiunile personale in instanta. Va atragem insa atentia ca in afara transferului de pensie dintr-o tara in alta, legislatia europeana privind pensiile, datorita marilor diferente de la tara la tara, inca nu este reglementata.
In concluzie, chiar daca vom fi injurati, ca de obicei, atragem atentia celor interesati ca, daca declanseaza actiuni personale, risca sa nu castige nimic la Luxemburg si sa piarda totul in tara.
Sindicatul va actiona si la Luxemburg si in tara si garanteaza victoria, chiar si intr-o tara anormala ca Romania, in care Guvernul a introdus dementa juridica.
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea Dogaru"
Este incredibil . Nici nu pot crede ca se poate minti cu atata nerusinare de parca toti ceilalti ar fi nu numai surzi si orbi dar si total lipsiti de minte. Ce se intampla ? Sa presupunem ca unii oameni, fac "greseala " de a se angaja in procese pe cont propriu sau in grupuri, cu alti avocati decat ai SCMD. Care ar fi problema domnului Dogaru ? Sa fie chiar atat de preocupat de soarta banilor rezervistilor militari incat sa moara de durere ca acestia isi cheltuiesc banii cu alti avocati ? Ma indoiesc .
 Sa fie cumva supararea ca nu apeleaza la avocatii cu care dansul are contract? De ce ? Sa fie vorba de ceva comisioane ? Nu ar fi exclus .

In orice caz grija domnului Dogaru fata de banii rezervistilor, este surprinzatoare, daca ne gandim la larghetea cu care au fost cheltuiti cei din cotizatiile pe 2009 si 2010 si indiferenta fata de cei ce intreaba unde este raportul financiar al comisiei de audit .
Este insa cum spuneam  de neinteles cum poate minti cu atata nerusinare. De ce spun ca minte ? Pai hai sa luam paragraf cu paragraf .
1."La fiecare etapa a bataliei juridice, dupa ce SCMD a initiat si castigat ceva, au aparut voitorii de bine gata sa o ia de la inceput, pe sume piperate, ca sa se obtina ceea ce era deja obtinut."
Nimic mai fals . Dar absolut FALS. Pana la ora actuala , SCMD NU A FINALIZAT SI NU A CASTIGAT NICI UN PROCES. Tot ce a reusit sa faca a fost sa se retraga din cel pe suspendarea HG 735,(pentru ca fusese castigat la Cluj de alti militari PE CONT PROPRIU SI CU ALTI AVOCATI , NU AI SCMD), sa piarda unul pe procedura si sa aibe "cateva infatisari "la alte doua . Astea sunt succesele avocatilor sindicatului, de care au "beneficiat voitorii de bine " Daca eu gresesc, as dori sa fiu contrazis cu o decizie judecatoreasca castigata de SCMD si avocatii angajati de CD. UNA SINGURA DOMNULE DOGARU. Aveti ? Daca nu aveti, inseamna ca ati mintit in pasajul de mai sus .

2."Cei care se dau de ceasul mortii acuzandu-ne, din ordin basescian, de delapidari si fraude, in conditiile in care cotizatia lunara, de valoarea unui pachet de tigari, este utilizata in proportie de 90% pe procese si actiuni, au dat cu multa larghete sume reprezentand cotizatia pe 10 - 60 de ani ca sa obtina vant."

Nimic mai fals . Din documentul intocmit de "Grupul Paul " deci Cenzorul CD, numit de Dogaru sa evalueze situatia financiara anul trecut, a rezultat ca din totalul de 7579547,47 fond , s-au cheltuit cu avocatii 14020,89, dar pentru protocol 30826,58, deci de doua ori mai mult si asta conform raportului domnului Swider Paul , care ii este cat de cat favorabil.  Daca pentru domnul Dogaru, 14020,89 reprezinta 90% din total, atunci poate sa mearga la senat alaturi de Roberta Anastase, sa numere voturile impreuna . Orice prost poate sa il creada, eu cred cifrele .

3".In ceea ce priveste OUG 1/2011, dl. avocat Costel Galca garanteaza ca Guvernul nu mai are nici o sansa deoarece a mers din incalcare in incalcare a legilor pana la blocare totala. Procesele vor continua in tara si vom castiga in tara."
Aici ori domnul Galca l-a mintit , ori ne minte dansul pe noi . Si spun asta pentru ca NICI UN AVOCAT SERIOS , CARE SE RESPECTA NU ITI POATE GARANTA CA ITI VA CASTIGA UN PROCES ORICAT AR FI EL DE DESTUPAT, IN AFARA SITUATIEI IN CARE ESTE TOT EL SI JUDECATOR.
Asadar domnule Dogaru, garantiile dumneavoastra si ale domnului Galca sunt ABERATII.Asteptati judecarea procesului in ultima instanta si apoi puteti sa faceti ce afirmatii doriti. Pana atunci un pic de realism, modestie si bun simt nu strica . Deci "BUSTED" cum ar spune baietii aia de la MITBUSTERS.


Ce parere aveti daca veti pierde acest proces, va dati demisia pentru ca ati inselat asteptarile sindicalistilor si nu v-ati tinut de promisiune?
Si daca garantiile sunt reale , domnule Dogaru, ce rost mai are urmatorul paragraf ?

4."Referitor la Curtea Europeana de Justitie de la Luxemburg, dl avocat Costel Galca este singurul roman care a lucrat vreodata acolo. Vom actiona si acolo, in grup foarte restrans, dar in numele intregului sindicat, pe discriminare, deoarece in momentul in care ai introdus actiunea la Luxemburg toate procesele din tara se suspenda."

Pai nu mai inteleg nimic, ce mai cautam acolo, daca Guvernul deja a pierdut aici ?
Si iarasi nu mai inteleg , cum e cu grupul restrans care actioneaza in numele sindicatului ? Pai noi de ce v-am semnat atatea tabele domnule Dogaru, ca sa actionati pentru un grup restrans? Cum adica, si noi ceilalti sa ne judecam apoi sa se aplice erga omnes cum am facut cu HG 735 ?Si cine va face parte din grupul acela restrans, domnul Petrut Mihnea, cumnatul dumneavoastra ? Si mai cine sa se plimbe pe banii sindicatului acolo ? Se aplica si aici vechea zicala " sampania este o bautura pe care o bea clasa muncitoare prin reprezentantii ei ?" Curat Murdar.
Pai de ce nu ne reprezentati pe toti domnule Dogaru ? Ca sa mai incepem apoi un alt proces prin care sa cerem sa beneficiem de hotararea de la Luxemburg  data " reprezentantilor nostri " Ciudat mod de a ne reprezenta inetersele aveti domnule Dogaru.

5."In acesta situatie, la Luxemburg vor actiona cateva persoane in numele SCMD suspendandu-si actiunile personale in instanta. Va atragem insa atentia ca in afara transferului de pensie dintr-o tara in alta, legislatia europeana privind pensiile, datorita marilor diferente de la tara la tara, inca nu este reglementata.In concluzie, chiar daca vom fi injurati, ca de obicei, atragem atentia celor interesati ca, daca declanseaza actiuni personale, risca sa nu castige nimic la Luxemburg si sa piarda totul in tara."

Aici chiar nu mai inteleg nimic. Deci , avocatul SCMD va castiga toate procesele si in tara si in afara , dar orice alt avocat va pierde . Pur si simplu ramai blocat la astfel de afirmatii. Afirmatia este atat de aiurea aluzia atat de stravezie incat trebuie sa fii inapoiat mintal sa nu pricepi ca se face o propaganda total absurda numai si numai pentru a determina rezervistii SA DEA BANII DOAR AVOCATILOR SCMD si sa nu incerce sa isi apere drepturile altfel . De fapt titlul comunicatului spune totul. BANII SUNT PREOCUPAREA SI PENTRU A-I OBTINE , DOMNUL DOGARU NU SE DA INLATURI DE LA A MINTI, A PROMITE VICTIORII PE CARE NU LE POATE PROMITE NIMENI  SI A AFIRMA CA ESTE SINGURUL CARE DETINE CHEIA SUCCESULUI, SUCCES CARE S-A VAZUT PANA ACUMA IN TOATE CELELALTE  PROCESE ALE SCMD.
Si cum e cu transferul de pensii ? Dar cu legislatia Europeana in domeniu ? Pai daca pentru alti avocati legislatia este nefavorabila , de ce ar fi favorabila pentru domnul Galca ? Pentru ca a lucrat acolo?  Si unchiul meu a lucrat la tribunalul din Corabia. Era portar. Glumiti domnule Dogaru. Sper sa nu insinuati ca veti obtine si la Luxemburg  o decizie judecatoreasca asa cum afirma domnul Pricina ca ati obtinut-o pe cea de infiintare a sindicatului. Doamne fereste!
Oare sa fie chiar asa de mare foamea de bani, incat sa uite de orice ratiune si sa mearga atat de departe incat sa jigneasca oamenii care incearca sa isi afle dreptatea in instanta dupa ce acuma o luna si ceva , pana sa primeasca raportul comisiei financiare si pana sa i se taie accesul nelimitat la fondurile SCMD, ii indemna sa deschida actuni in instanta individual ? Eu cred ca se apropie termenul dat de Comisia de Audit si .. nu se indeplinesc conditiile impuse. Cam asta e.

6.Sindicatul va actiona si la Luxemburg si in tara si garanteaza victoria, chiar si intr-o tara anormala ca Romania, in care Guvernul a introdus dementa juridica.

Aici domnule Dogaru nu comentez , nu cunosc aspectele, dumneavoastra probabil stiti mai bine cum e cu dementa.

As incheia si eu deci cu acelasi apel "nu mai aruncati banii pe ferreastra, dati-i domnului Dogaru, are grija de ei cum a avut si de ceilalti ".Dar sa nu ma injurati pe mine .......

PS . Imi place aluzia la procesele PIPERATE . DOMNULUI PIPEREA I-O PLACE ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.