duminică, 19 decembrie 2010

DE CE NU SUNT NICIODATA MULTUMIT, DRAGA ELENA



DECLARATIE DE DRAGOSTE MASCATA !
Intr-un comentariu pe acest blog, Doamna Elena Cobuz jurista CD si a SCMD (pentru cine inca nu stie ) ma intreaba mirata si cu repros de ce nu sunt niciodata multumit, orice ar face dansii pe acolo.

In sprijinul nedumeririi sale imi aducea noua initiativa si decizie referitoare la numirea domnului Abraham Pavel ca sef al departamentului juridic al SCMD. Si de ce as fi ?

       Sau ce motiv as avea sa ma bucur ? Faptul ca se incearca gasirea unor solutii, da e in masura sa ma bucure. Faptul ca sunt gasite solutiile cele mai neinspirate, nu imi da fiori decat pe sira spinarii. Nu stiu cum se face dar parca se face inadins asa. Nu il cunosc pe domnul Abraham personal, nu stiu cat e adevarat din tot ce au scris ziarele despre dansul, dar stiu ca au scris ceva. Si nu numai ziarele.Si DNA-ul .Faptul ca s-a dat NUP in dosarele instrumentate, i-a salvat pielea, recunosc, dar nu si imaginea. Iar SCMD-ul sufera oricum la capitolul imagine. Avem doi generali mari si lati in conducere pana in prezent si ambii cu probleme de imagine. Domnul Balan  Iosif  in afacerea cu casa inchiriata institutiei in care lucreaza iar domnul Abraham, nici nu mai stiu in cate cazuri dar nici unul despre o actiune caritabila. De ce nu dau din coada la aflarea vestii ca domnul Pavel Abraham a fost numit sef de department in SCMD? Pentru ca in timpul asta, ziarele scriu “  Pavel Abraham , actual candidat la alegerile europene, şi-a trecut în declaraţia de avere proprietăţi şi economii care nu apar în declaraţia anterioară, când a părăsit funcţia de şef al Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA), între acestea numărându-se un apartament, o cabană şi teren la munte.”
          Continuarea articolului este halucinanta. Nu intru in amanunte, nu comentez, dar se ridica multe semne de intrebare care de acuma vor plana si asupra SCMD. Nu era mai bine fara ? Ce spune expertul in lupta ima  goooooooool  logica ?
           Poate e minciuna tot ce au scris si scriu ziarele despre Pavel Abraham,  poate este doar ura personala si marsavii tot ce se scrie in miile de file de dosare in care a fost cercetat, dar din toti avocatii Romaniei, nu puteam gasi unul cu o imagine macar curata ? Avem nevoie oare de motive noi si speculatii mai mult sau mai putin justificate ? Asta este politica “ imagologica “ a SCMD, cooptarea si inscaunarea de membri cu imaginea  sifonata ? Interesul nostru este sa dam prilejul la noi atacuri si asocieri de genul acesta ? Ce spuneti doamna Elena Cobuz? Asta ne mai trebuia acuma la capitolul imagine, ca in rest le avem pe toate. Nu am sustinut si nu sustin ca ar fi vinovat de ceva sau cel putin nu dovedit, dar imaginea dansului pot afirma cu tarie ca nu face bine la imaginea SCMD pentru ca oricine  le apropie le poate confunda la un moment dat. “Spune-mi cu cine te te intalnesti ca sa spun cine esti” “ Cum e turcul si pistolul “ LIKE FATHER LIKE SON “ sunt cateva proverbe care pot explica mai bine decat mine efectele acestei alegeri.

                    Daca dumneavoastra  doamna Elena vreti sa ma convingeti  pe mine ca asta a fost cea mai buna alegere, cautati-va alta persoana sau chiar alt sindicat. Am sa propun un vot vizavi de aceasta alegere pe blogul meu sa vedem ce spun si altii despre ea. Precedentul vot, cel legat de necesitatea convocarii CNR –de care CD se face ca nu aude si nu vede – este distrugator ca procentaj, clar in favoarea convocarii :

-87% au spus da, in regim de urgenta
- 2% da , in cel mult 4 luni                                                                            
-1%da, pana in luma Mai,
-7% Nu
-1%-nu ma intereseaza
Va spune ceva acest vot vizavi de intersectarea dorintelor CD si ale Sindicalistilor ?
                Ma intrebati de ce nu sunt niciodata multumit indiferent de ce ar face conducerea sindicatului ? Pai ce a facut ca sa fiu multumit doamna Elena Cobuz? Procesele au fost fie pierdute pana acuma, fie retrase imatur cu efecte dezastruoaase pentru sindicalisti. Daca aveam si noi hotarare judecatoreasca  pe HG -735 acuma stateam linistiti si radeam de declaratia doamnei Lupu, si nu ne mai imbatam cu apa rece vizavi de “Erga Omnes.”DAR NOI NU AVEM HOTARARE JUDECATOREASCA, AVEM SENTINTA DATA DE SCMD  prin retragerea cererii de suspendare.
                 Situatia financiara este dezastruoasa, iar controlul treneaza de o luna, ba mai mult, apar si documente –care apoi sunt retrase, ca si cum noi suntem prosti, nu am vazut, nu am citit, iar  ce nu exista acuma nu a existat niciodata- care se fac ca justifica sau prezinta o situatie financiara pe care era de presupus ca sindicalistii sa o ia de buna . Un document nesemnat, pus in bataie de joc, pe care acuma dumneavoastra, JURISTA CD, il contestati si intrebati mirata “ care document, unde ?" Cum sa interpretez aceasta intrebare a dumneavoastra doamna Elena Cobuz, drept naivitate, chiar nu ati vazut documentul, sau drept intoxicare si minciuna ? Daca nu l-ati vazut si nu stiati de el, inseamna ca activitatea prin CD este superficiala, nu exista informare si cooperare intre membrii CD nu va informati unul pe altul cu ceea ce faceti  spuneti si postati si asta spune totul despre modul cum este condus sindicatul. Daca ati stiut, l-ati vazut, dar v-ati gandit sa il negati doamna Elena Cobuz, ati ales o politica falimentara care nu va face cinste, va discrediteaza si va coboara imaginea undeva la periferia increderii oamenilor. Care varianta este cea reala ? Oricare ar fi, va spun eu este la fel de grava si ca un raspuns la intrebarea dumneavaostra, NU IMI DA MOTIVE DE MULTUMIRE. Mai vreti si alte argumente ?
Am sa ma opresc aici ca sa nu spuneti ca fac un deserviciu SCMD aratand greselile. Deserviciul insa nu il aduc eu, ci cei care dau ocazia acestor comentarii prin faptele lor. Si ca sa intelegeti si mai bine de ce nu sunt niciodata multumit va spun ca pe mine, ca sindicalist nu ma multumesc doar  incercarile pe care le face  CD,  ci reusitele, rezultatele pozitive, realizarile.  Asa, si drumul spre iad e pavat cu bune intentii, dar locul unde duce, nu ma multumeste . PE DUMNEAVOASTRA DA ? Daca da, cale batuta dar nu contati pe mine.

PS-1. In materialul ALTUL LA RAND publicat anterior, il intrebam pe domnul Rinciog daca nu cumva CD isi cauta un alt sef pentru departamentul juridic. In sfarsit am primit raspunsul.
Multumesc pentru promptitudine!.
PS2- Lansez o intrebare cu premii. Dau un pupic, cui va da cel mai interesant si documentat raspuns la intrebarea “ cine si ce are de castigat de pe urma “ alegerii “ domnului Paul Abraham in fruntea departamentului juridic.

20 de comentarii:

  1. Marine
    castiga m.a.i. Preia conducerea in sindicat.
    Ce te faci daca premiul va fi castigat de un barbat? Cum dai pupicul?

    RăspundețiȘtergere
  2. STAI LINISTIT AMICE . Din cate am vazut eu, conducerea nu paraseste sindicatul decat cu picioarele inainte , asa ca nu e e nici o primejdie ca ar prelua altii conducerea. Nici macar cei care ar merita. Dar poti sa stii, ce face NETOIU ? Daca Dinamo plateste bine , poate trece cu toata echila la Dinamo nu ?Intrebarea ar fi de care parte a gratiilor ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Este PAVEL si e nume de sfant,nu Paul comun .

    RăspundețiȘtergere
  4. NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA. NU TOATE NUMELE DE SFINTI SUNT PURTATE DE SFINTI. PUSCARIILE SUNT PLINE DE NUME DE SFINTI COLEGA.CEI MAI MULTI DINTRE EI SUNT CRIMINALI, HOTI, ESCROCI,VIOLATORI.

    RăspundețiȘtergere
  5. Abraham de la MAI,cu toate ,,PACATRLE,,lui este cu NOI si doreste sa faca ceva atat pentru el cat si pentru NOI,este mult mai cinstit si mai onest decat Badalan care s-a ascuns laPD-L siface ca BUBICO in fata unor semidocti precum Canacheu.Lasati atacurile MARSAVE si ne justificate si concentrati-va atentia asupra lucrurilor serioase.Atacurile la persoana nu aduc nimic bun.Abraham nu are dosare in instanta, nu este condamnat ESTE UN CETATEAN ONEST pana la proba contrarie.Daca am crede tot ce scriu ,,FATUCILE,,la comanda maine va trebuii sa desfintam sindicatul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu conteaza cine conduce SCMD atata vreme cat conducerea sindicatului o au sindicalistii (mai, man, spp, sts, etc).
    Domnule anonim de la 10.48 PM daca Abraham este cu voi luati-l acasa, ca si Elena a fost tot cu voi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ai inteles ideea domnule anonim de la 10.48. Sau nu vrei sa o intelegi. Stii ce nu inteleg eu ? Cum eu care " fac o fapta rea " semnez totusi cu numele meu iar dumneata care faci "o fapta buna " nu ai curaj nici macar sa iti pui un pseudonim. Sa ma traznesti daca inteleg. Cum spuneam, tara asta merge cu rotile in sus .

    RăspundețiȘtergere
  8. @dapix
    De ce folosesti perfectul compus in ceea ce ma priveste?
    Inca mai sunt niste treburi de incheiat si eu obisnuiesc sa nu las nimic "in coada de peste". Ori e alba, ori e neagra. Gri nu exista!
    Cu toate atacurile voastre (vorba lui Karadeniz "Numai c.... nu m-ati facut!") voi sta pana se finalizeaza ceea ce s-a inceput.
    Daca am gresit ca am gandit urat despre unii colegi, imi voi cere scuze (de la ei, evident!). Nu am facut nimic impotriva lor. DOAR AM GANDIT CA AR FI PUTUT FACE!
    Daca ei au gresit, vor plati pentru greselile facute. PUNCT.
    Barfa placuta in continuare!
    P.S. Primul meu loc de munca a fost intr-un colectiv unde ponderea era acm de ... 92% femei. Barfa la greu. Cand am plecat la scoala militara m-am bucurat ca am scapat de ... barfa feminina. Acum, aproape la 30 de ani de la momentul respectiv, zic: Rea e barfa feminina, da' sa te fereasca Dumnezeu de barfa barbatilor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Elena . ASici nu a facut nimeni barfa . Aici ti s-au pus niste intrebari la care nici acuma nu ai raspuns . In schimb te legi de perfectul compus . Eu credeam ca o sa ne spui cum a fost totusi cu retragerea, daca este o greseala sau nu, asa , sportiv, cum este cu alegerea domnului Abraham, daca este o alegere neinspirata ca imagine , sau nu , si alte intrebari la care inca mai astept personal raspunsuri .As mai avea o intrebare , dar o sa ti-o pun personal pentru ca este prea grava in ceea ce te priveste . Vizavi de anumite relatii si indicatii. Banuiesc ca stii la ce ma refer. Asa ca draga aelena , eu asteptam discutii deschise despre subiecte serioase , nu despre folosirea perfectului compus .

    RăspundețiȘtergere
  10. Elena, pentru mine ai incetat sa mai existi din momentul in care am constatat ca nu exista o indrumare juridica a membrilor de sindicat, prin filiale bineinteles, lucru care tinea de departamentul pe care il conduci. Nu este posibil ca membrii de sindicat sa actioneze pe cont propriu dupa cum crede fiecare, asta o puteam face si fara sa ne inscriem in sindicat.

    RăspundețiȘtergere
  11. @DAPIX-PLIMBA CARTOFUL<COTIZANTULE.LA120LEI JIGARITI AI SI PRETENTII--MARSSS

    RăspundețiȘtergere
  12. @anonimule pentru un leu cotizatie trebuie sa ma respecti daca esti in sindicatul militar si daca te folosesti de el si trebuie sa ti cont de parerea mea, altfel roaga-ma sa plec din sindicat cu tot cu leu si spune-mi ca nu aici in sindicatul tau mi-e locul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar nu va este clar cine face toate jocurile in acest sindicat, chiar nu vedeti ca Dogaru isi pune toti prietenii in functii. Abraham este prietenul lui, amandoi sunt profesori la Spiru Haret si apoi cine se aseamana, se aduna.
    Dogaru este tartorul, el da comunicate, ia hotarari, decide tot ce vrea, numeste in functii dupa cum vor muschii lui si cam asta este sindicatul vostru cu care va laudati.
    Banii vi i-a tocat dupa placul lui, procesele sunt toate ca si pierdute si cum sindicatul este proprietatea lui o sa il aveti in frunte mult si bine. O sa va spalati pe cap cu el pana la adnci batraneti.
    Bine am facut ca nu m-am inscris in sindicat si am ramas fidel ANCMRR.
    Sa aveti succesuri !

    RăspundețiȘtergere
  14. Nea Marine.
    Pana acuma am crezut ca ai ceva cu cineva si esti pornit tu. Stiam ca esti corect, dar credeam ca ai vreo buba si ti s-a pus pata pe cei de la Bucuresti. M-am convins acuma ca ai avut dreptate. Si nu numai eu.
    Da-i inainte , suntem langa tine si lapropriu si la figurat.

    RăspundețiȘtergere
  15. NEA MARINE SA_TI TRAIASCA EROINA DE PE OLT.sugestie pt. iesirea din criza :BOC SA DECRETEZE 70 de zile tot romanul sa nu manance nimic. Economia la buget e .. calculati voi in plus in a 70-a zi veti fi rosii in obraji ,cu mintea liiimpede ,guralivi foc numai buni de interviuri pe la moguli. IN plus Neacsu va va pune la insectar ca eroi. o tara de eroi -asta e!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim . Te roade invidia asa e ? E boala grea , saraca de tine. Meri la doftor, poate iti da niste buline.

    RăspundețiȘtergere
  17. Neacsule iti doresc un Craciun fericit cu sanatate, si viata lunga cu folos.

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc dacule !Sanatate si linste sufleteasca !

    RăspundețiȘtergere
  19. Sarbatori fericite si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  20. La Mulţi Ani "proprietarului" blogg-ului precum şi familiei domniei sale; de asemenea aceleaşi urări de sănătate şi fericire tuturor cititorilor şi comentatorilor!

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.