vineri, 31 decembrie 2010

RETROSPECTIVA DOGARU 2010

DACA DORITI SA REVEDETI...

Pentru cine a uitat si doreste sa isi aminteasca ce a mai spus domnul Dogaru in cuvantarile sale catre supusi, ii ofer posibilitatea sa citeasca o colectie “ The Best Of “ cu cele mai frumoase faze ale anului.

“Nu ne interesează gloria, care nu ține nici de foame nici de patrie și nici poveștile vânătorești despre presupuse merite trecute ! Pentru că, dacă unul singur dintre noi ar fi făcut în trecut ceva durabil nu ajungeam în situația în care suntem ! Ne interesează exclusiv prezentul nostru și viitorul copiilor noștri !

Îi așteptăm prin urmare pe toți aceia din rândurile Dvs., capabili să-și suflece mânecile și să treacă la treabă potrivit profesiei noastre comune și specializării fiecăruia, alături de NOI. Să demonstrăm lumii că în România, debarasându-se de NOI, impostorii au renunțat la tot ceea ce înseamnă valoare și profesionalism autentic ! Iar impostorii nu sunt “mulți și proști”. Din fericire sunt puțini și proști și, pe deasupra, fuduli !
Vă așteptăm, așadar, fraților, la adevărata Adunare a Norodului, cu răul să ii pedepsim pe cei răi, ca să îi fie Țării, bine !
Honor et patria. Vae victis !
23.02.2010
APEL CĂTRE TOATE CATEGORIILE DE MILITARI ACTIVI, ÎN REZERVĂ ȘI ÎN RETRAGERE
Președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate,
Col. (r) dr. Mircea Dogaru”
Observati cat de aproape se simtea domnul Dogaru de palmasul de rand, purtatorul de obiele care tocmai incepuse sa creada in discursurile sforaitoare ale SCMD si purcedea la infiintarea de filiale.


"- În concluzie, stimați colegi, prieteni și neprieteni, orice îndemn la acțiune stradală prematură este o tentativă de manipulare și o atragere a SCMD în ambuscadă
- potrivit principiului “umple-i de rahat și i-ai terminat"
- fiecare lovitură a noastră trebuind să stârnească la început uimire, apoi zâmbete și, în final, hohote de râs”
Mircea Dogaru.”
“Scrisoare deschisa –marsurile –februarie 2010
Aferim domnule Dogaru, gratie discursurilor si aparitiilor dumneavoastra televizate, ceea ce v-ati dorit, se implineste cuvant cu cuvant. V-ati umplut si de respect si fiecare cuvant al dumneavaostra, starneste hohote de ras.

“Povestea cu soarele care rasarea pentru toti romanii la Bucuresti era valabila la 1848, cand trei sferturi din Tara era ocupata si la Bucuresti actiona Partida Nationala. Astazi ocupantul s-a instalat la Bucuresti, prin spectacolul de sunet si lumini din decembrie 1989, si jefuieste sistematic de 20 de ani Tara. Astazi soarele pentru toti romanii trebuie sa rasara in Romania si nu la Bucuresti, unde scenariile se desfasoara conform previziunilor si nimeni nu poate deocamdata rasturna situatia.

          In consecinta va informam prin prezentul comunicat ca avem in derulare un acord de colaborare cu sindicatul revolutionarilor (singurul reprezentant autentic si nemanipulat de vreun partid, al acestora). Ce poate fi mai frumos si mai neasteptat pentru profitorii neokominternisti (trotkisti ai) evenimentelor din '89, decat intoarcerea impotriva lor a victimelor (in proportii aproape egale): revolutionari si militari apartinand intregului sistem national de aparare. Modalitatile de colaborare concreta cu acest sindicat vor fi comunicate oportun presedintilor de filiale.
Strategia colaborarii va fi comunicata presedintilor de filiale pana la data de 20.05.2010.”
Si aici are dreptate domnul Dogaru. Soarele nu mai rasare de la Bucuresti . Si asta trebuie sa tina minte, e valabil si pentru SCMD. A trecut vremea aia coane Mircica.Descaleca taica, nu vezi ca a lesinat calul ?
Apropo, presedintii de filiala inca se mai uita in zare dupa porumbelul care sa le aduca “strategia colaborarii “ cu sindicatul Pensionarilor. Apropo, nu cumva era 20.05.2011? Ia ma cauta .
Tot aici se mai spune:
“ La recomandarea Departamentului nostru de Siguranta si Ordine Publica, ii rugam pe toti membrii de sindicat sa se adreseze cu propuneri numai Birourilor Operative si presedintilor de filiale, pe cei independenti numai Secretariatului SCMD, iar Birourile Operative ale filialelor si Secretariatul SCMD sa se adreseze direct Presedintelui sau Secretarului General. Se poate incerca atragerea in actiuni aventuriste sau politice a Sindicatului, prin mesaje venite de nicaieri si transmise pe orizontala, pe baza relatiilor de prietenie si colaborare fireasca.”
Si intr-un final apoteotic  : “ Vom organiza insa, pentru antrenament, si pentru a stavili tentativele de manipulare a noastra pe fondul nerabdarii, O ACTIUNE PROPRIE”
13.05.2010
COMUNICAT privind atitudinea SCMD fata de „cadoul” Presedintelui, nesimtirea Guvernului si disperarea populatiei
Frumoasa incercare de a interzice filialelor sa coopereze, sa se informeze, sa colaboreze. Auzise dansul ca unele filiale se contactau prin mail si telefonic si asta nu era bine pentru conducere. Si atunci, mascat, a incercat sa le taie macaroana anuntand ca “protivnic paslusaet” asa ca nu mai discutati intre voi, spuneti-ne noua tot ca sa punem cruce . Ce nu a reusit atunci, a reincercat pe 17 12. 2010 cand a informat filialelel Slatina si Caracal, ca Filiala Craiova le-a incalcat spatiul vital si a “furat” gasca cu oua de aur . Marsava actiune . Si cand ma gandesc ca unii au sarjat.
Iar partea cu antrenamentul a fost SUBLIMA . Antrenament la greva, asta a fost ziua de 25 .10.2010.

“NOI nu racolam, fiindca operatiunea de racolare pentru NOI o fac, la fiecare aparitie in public, fostii tovarasi Traian Basescu, Emil Boc, Mihai Seitan, Mihai Iliescu (prof. univ. dr. gl. r), etc;
NOI nu suntem “”activisti””, nici “”singurii””, nici la gramada sau in haita, avand oroare de aceasta “”meserie””. Lasand d-lui Mihai Iliescu onoarea de a fi “”singurul activist””, NOI ne declaram LUPTATORI;
NOI nu “”blamam”” pe nimeni pentru ca aceasta ar fi o actiune contraproductiva, mai ales in cazul unora care se blameaza atat de bine singuri!...
NOI nu utilizam decat “”metode”” “”legale””, prevazute de Legea sindicatelor, adaptandu-le insa principiile si procedeele artei militare, pentru ca suntem tinta unui razboi declansat impotriva Statului si a natiunii romane. In ceea ce priveste “”metodele sindicale””, nu stim cine l-a pacalit pe dl. general ca sunt “”sortite esecului””, dar parca ne amintim ca intreaga schimbare a Estului, cu toate consecintele, a pornit de la un SINDICAT din Polonia…
In ceea ce priveste modul in care un presedinte de ONG isi permite sa-si apostrofeze camarazii, amenintandu-i ca un vajnic politruc rosu ca vor fi pusi “”in discutia adunarii filialei””, ajungandu-se chiar la “”pierderea calitatii de membru ANCMRR””, daca vor recurge la dreptul constitutional la opinie, lasam la latitudinea membrilor ANCMRR sa decida daca o astfel de sosie a lui Hrusciov sau Bobu mai poate sau nu sa ii reprezinte.”
STIMATI MEMBRI SI SIMPATIZANTI AI SCMD, -mai 2010-comunicat dedicat ANCMRR.
PRESEDINTE SCMD,
Col . (r) dr.RU MIRCEA DOGA

   Aici ne apar cateva adevaruri de mare valoare istorica. Dar cel mai interesant este ultimul paragraf, cel care se refera “modul in care un presedinte de ONG isi permite sa isi apostrofeze camarazii amenintandu-i ca ii pune in discutia adunarii filialei. Unde am mai auzit eu asta , ca nu mai stiu. Parca undeva prin Noiembrie pe cand doamna Ana Wintzer refuza sa semneze niste documente si unii sindicalisti puneau intrebari vizavi de minunile capitalei. Doaaaaaaamne mica este lumea. Cum se schimba politica asta de la o luna la alta , dupa cum cade zarul Cred ca l-a blestemat domnul Iliescu sa il paraseasca si pe dansul oamenii. Atentie pe viitor . “Ce altuia nu ii place, nu-i dori ca se intoarce !”

              Interesant punct de vedere cand e vorba de altii . Cand insa cineva din propria curte nu e de parere cu domnul Istoric, istoria se rescrie si punctual de vedere e altul . Iata ce spune domnul Dogaru in renumita deja apocalipsa “ “ Voi cere membrilor fondatori sa analizeze activitatea celor pe care i-au desemnat prin semnatura sa-i reprezinte in primul Comitet Director, si sa propuna masurile care pot fi luate in conditiile date pentru creserea capacitatii organizatorice, de reactie si a coeziunii SCMD.”
              De unde se vede clar ca fabulele sunt si ele bune de ceva , mai ales cand spun “ ca voi egalitate, dar nu pentru catei “ Democratia e bine sa fie aplicata de altii, la noi se“discuta” orice luare de pozitie contrara, in sedinte si se iau masuri .


Ca asa e in SCMD . Am sa ma opresc aici. Nu vreau sa va stric prima zi din an .

LA MULTI ANI !

7 comentarii:

  1. Din păcate aşa este...Sub înţeleapta conducere a mult iubiţilor şi stimabililor din CD, Sindicatul a pierdut 1 an degeaba iar acum, după cum reacţionează (de fapt cum nu mai reacţionează) se află în moarte clinică. Şi când te gândeşti că atâţia oameni şi-au făcut speranţe...
    ........................
    La Mulţi Ani domnule colonel!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ii rog pe cei bine informati sa ma ajute in clarificarea unor probleme. In ziua de 30.12.2010 am gasit pe blogul SCMD un articol semnat de catre o persoana importanta din sindicat care intre altele scrie:

    “Să acţionăm din exteriorul puterii prin sindicat şi din interiorul puterii printr-un partid politic nou fondat pe structurile actuale. Aşa ne vom întâlni în inima puterii, acolo unde putem scotoci şi găsi binele pentru naţia română.”

    Despre ce partid vorbeste domnul Gl. Mr.(r) Prof.univ.dr. Petrişor Mandu ? Un alt partid sau sindicatul transformat in partid ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Stelian P.
    Apropo de zicerile d-lui dr. Dogaru. Tot la 30.12.2010 domnia sa isi urecheaza fara mila subordonatii si lanseaza un mesaj care pare o recunoastere a unei infringeri:
    “…..voi ati renuntat la propriul statut, dand din pinteni in fata calailor, cerand, sub semnatura, “”recalcularea””. Acceptand “”pomana porcului””, odata cu ONOAREA, v-ati pierdut pe voi insiva si ati pierdut si PATRIA. “
    Sa intelegem ca vinovati sunt cei care au semnat si nu sindicatul plin de colonei si generali doctori care nu a reusit sa convinga ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Stelian P.
    In data de 24.10.2010 dl. Col.dr. Dogaru spunea:

    “….SCMD, repezentand interesele tuturor categoriilor de militari in rezerva si in retragere SOLICITA POPORULUI ROMAN, in fata vointei careia, potrivit Constitutiei se subordoneaza, ca parte a Fortelor Armate, in mod exclusiv, DREPTUL DE A INTERVENI…..”

    As dori sa intreb pe cinevabine informat daca a sosit raspunsul din partea poporului si ce contine acest raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim,
    Ideea infiintarii unui alt partid, bazat pe oamenii din sindicat a fost vehiculata mai de mult de catre domnul Dogaru, care insa vazand ca nu prinde, si fiind intrebat ale cui jocuri le face, a dat o dezmintire. La fel si Domnul Pricina care s-a jurat ca habar nu are despre o asemenea idee, desi domnul Dogaru apucase sa scoata porumbelul pe gura. Dupa care, din cate se pot vedea prin Bucuresti, se simte o apropiere de domnul Voiculescu. De ce oareeeeeee? Afirmatia la care faci acuma referire, este o alta incercare facuta insa prin persoane de mana a doua a treia, care nu risca prea mult sa fie luati la intrebari datorita pozitiei, dar pot testa reactiile si induce o asemenea idee. Azi se face o propunere, maine se discuta pe marginea ei, poimaine se aproba si in final se pune in aplicare. Se aplica tactica pasilor marunti in astfel de cazuri, pentru ca subiectul frige rau. Si se trimit "antemergatori" care sa verifice reactiile. In ceea ce priveste dezinformarea si manipularea, trebuie sa recunoastem ca domnul Pricina si domnul Dogaru, au capatat ceva experienta pe unde au lucrat, ca doar nu au iesit la pensie de la o manastire de maici.

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani tuturor!
    Asa se intampla atunci cand nu ai condus decat trupele lui Stefan cel Mare, ale lui Mihai Viteazul etc prin istorie, cu trupele acestea care nu sunt pe harta este mai greu, pentru ca acestea din urma, nu sunt usor de manevrat, nu pot fi colorate cum vrei.

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.