luni, 26 octombrie 2015

Netanyahu o comite din nou


Hitler sugaciHitler văzut de Netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu începe să semene din ce ]n ce mai mult cu Zăvoranca, se pare că fie e în căutare de publicitate cu orice chip,  fie vrea să concureze pe postul lăsat liber de Vadim.
Declaraţia mileniului
După ce la începutul lunii ne-a uimit cu noua definiţie a terorismului, spunând că scopul terorismului este să răspândească frica şi asta doar pentru că avea el pregătiţi câţiva oameni care să spună că le e frică de palestinieni, de data asta înaltul reprezentant al Israelului a şocat efectiv întreaga lume politică, de la ăl cu barba sură pân’ la ăl cu ţâţa’n gură, spunând că Hitler a fost un băiat cuminte, el săracu nu a vrut decât să îi trimită pe evrei la ei acasă, între sânii străbunilor, nu avea nici un gând să îi extermine, dar a avut ghinionul să se întâlnească la Berlin cu Haj Amin al-Husseini, un fost muftiu controversat al Ierusalimului şi acesta, băiat rău, l-a convins pe Hitler să nu îi trimită acasă ci în lagăre. Şi uite aşa, săracul Hitler, ca şi urmaşa sa la conducerea Germaniei, a fost nevoit să facă ce au vrut arabii, nu ce au vrut germanii. Iată declaraţia: ”Muftiul Ierusalimului a luat un avion spre Berlin. La acea vreme Hitler nu dorea exterminarea evreilor, ci expulzarea lor. Hajj Amin al-Husseini a mers însă la Hitler și i-a spus: Dacă îi alungi, vor veni la noi. Atunci Hitler l-a întrebat: Ce trebuie să fac?. Iar muftiul i-a răspuns: Arde-i!”
Ascultând sau citind cele spuse de premierul Israelian te întrebi dacă a băut cucută sau e cumva timpul să revizuim istoria, să îl absolvim pe Hitler de crimele comise şi să îl reabilităm, sau să ne punem întrebarea ce a putut produce turbulenţa asta în mintea mai marelui Israelian. Să fie oare efectul fenomenului de givraj ca în cazul Iovan ? Bineînţeles că nu e vorba nici de una nici de alta deşi nu pot băga mâna în foc, partea Palestiniană se pare că a descoperit fractura, este vorba de intenţia lui Netaniahu de a pune toate relele din lume pe cârca palestinienilor pentru a justifica fostele dar mai ales viitoarele operaţiuni ale forţelor israeliene prin Gaza, dar să mergi atât de departe încât să denaturezi o întreagă istorie şi să faci din Hitler un sugaci nevinovat numai ca sî îţi justifici atrocităţile parcă e deja prea mult.
Norocul lui Netanyahu
Stau şi mă întreb dacă Israelul are o legea ca cea impusă României de institutul acela cu nume de motor pe motorină combinat cu margarina Wisana, pentru că dacă au, situaţia e groasă. Păi dacă ar fi fost la noi, în Românistan, ar fi sărit imediat numitul institut pentru cercetarea urmărilor Holocaustului şi l-ar fi învinuit că face propagandă unui criminal de război, fost asupritor al poporului ales, plus vina de a îndemna la ura de rasă, prin învinuirea Palestinienilor de crimele comise de nazişti. Pentru asemenea fapte, la noi în ţară nu te mai scapă nici Oprea, nici Dragnea, nici Paula Iacob. Mare noroc are Beny că nu e român. Sunt curios, în afară de anumite declaraţii de delimitare faţă de respectiva declaraţie, ce alte măsuri se vor lua împotriva vorbitorului, indiferent cine ar fi el, pentru că este de-a dreptul incredibil că un om, chiar şi un simplu om, fără a avea o poziţie aşa de înaltă poate spune aşa ceva. Dar să fii reprezentantul unui stat să să vii cu asemenea declaraţii şi asta numai pentru a provoca pe palestinieni şi a justifica pedepsirea lor, este nu numai o aberaţie ci o sfidare fără margini a bunului simţ şi a lumii întregi. Dar sunt totuşi convins că nu se va întâmpla nimic, totul va fi trecut cu vederea, institutul Wiesel nu va cere pedepsirea autorului declaraţiei, pentru că nu e aşa, nimeni nu poate falsifica sau modifica istoria mai ales cea referitoare la evrei, asta o pot face doar evreii înşişi, fără a da socoteală nimănui.
S-au atins limitele absurdului
Nimic altceva nu mai este de comentat, va intra şi asta în rândul “gafelor” mai marilor lumii sau se va spune că de fapt declaraţia a fost scoasă din context, interpretată sau tradusă greşit sau, eventual, că domnul Netanyahu a încurcat rândurile. Culmea este că Merkel, reuşind să îşi mai păstreze o doză de realism politic nu admite încercarea lui Netanyahu de a îl absolve pe Hitler şi declară că ei, germanii îşi asumă actele săvârşţite de predecesorii lor. Am trait să văd şi asta, un premier evreu îl scoate pe Hitler nevinovat iar un cancelar german îl contrazice. S-a întors lumea cu curul în sus de tot. De acuma se poate întâmpla orice, absolut orice, nimic nu poate fi mai aberant, s.au atins limitele absurdului.Dacă mai luăm în calcul şi declaraţia domnului Netanyahu privind arma nucleară iraniană, declaraţie contrazisă de chiar rapoartele Mossadului, ne aflăm în faţa unui om care ori s-a trezit glumeţ într-o bună zi, ori vrea să se facă de rîs şi cere demisia,  dar mascat .
Shalom! !
http://www.napocanews.ro/2015/10/netanyahu-hitler-nu-dorea-exterminarea-evreilor-ci-expulzarea-lor-holocaustul-a-fost-ideea-unui-palestinian.html
http://www.in-cuiul-catarii.info/2015/10/08/netanyahu-terorismul-si-romania-9727
Netanyahu o comite din nou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.