vineri, 8 mai 2015

România, paradisul infractorilor de lux


Che Guevara și Zeghe Vara
Che Guevara și Zeghe vara
Doamna Bica este eliberată din închisoare și urmează cercetarea în stare de libertate, sau arest la domiciliu. La ieșire foarte veselă declară că a ieșit fără să dea pe goarnă,ca și cum ar fi fost eliberată și declarata nevinovată sau a primit o pedeapsă ”usturătoare” cu suspendare. O ști ea ceva, că prea se bucura. Avocata domniei sale se jură că se dă cu smoală și se îmbracă în pene dacă se va găsi o declarație prin care clienta sa să fi turnat pe cineva. Bună… schemă. Păi poate nu a semnat nimic, absolut nimic, nici măcar nici de predarea unor înregistrări sau documente așa că doamna avocat se poate jura că nu există nici măcar o hârtie semnată a doamnei Bica și are dreptate, dar halatul, cât costă halatul? Mai rămâne apoi o altă variantă. Nu e nevoie să torni ca să fii ”iertat”, uneori e suficient să promiți tocmai că nu torni. Întrebarea e pe cine și cu ce. La cât de intensă e campania ”anticorupție” Koco nu ar elibera pe cineva din arest dacă nu ar fi forțat sau nu ar primi altceva în schimb, asta e clar.
Adrian Sîrbu se plimbă prin București fără butoni de ziua lui, cică pentru a-și pune dinți. Cum se găsesc explicații și motivații pentru arestații de lux,e ceva de speriat. Îmi amintesc că săracu Borcea se chinuia în arest cu plasme și asistente medicale iar despre Mazăre aflăm că iubita oficială, sau sultana favorită cum se spune prin zonă, încerca să îi plaseze saci cu nisip pentru a face ”forță” și la fiecare vizită în cele 3 săptămâni a primit pachet, ba alimente bio, ba cărți, ba lămpașe, deși legea spune că are dreptul la un singur pachet pe lună. Și cu câtă nonșalanță suntem informați că se încalcă legea pentru pușcăriașii de lux și nimeni nu se sesizează. Cumva pentru domnul Mazăre și alții ca el există un regulament separat sau justiția are mai multe unități de măsură? Ce spune șeful Direcției Penitenciarelor din România? Dar despre sistemul justițiar din România în curând date luate din adânc.
Un alt aspect demn de cascadorii râsului este declarația doamnei Lavina Șandru care iată, ca și doamna Udrea, declară că habar nu avea ce aur și tablouri avea scumpul său soț și pe unde le avea mascate. Măi să fie, să te tot însori cu fete din astea din lumea bună, care nu te întreabă nici unde îți ții lingourile, nici în al cui pat îți petreci nopțile, nici cu cine faci banking. Ele săracele cer bani de la părinți ca să meargă la coafor, nu au nici o treabă nici cu venitul lor nici cu al scumpilor soți. Ce proastă este Bahmuțeanca, aia că divorțează de 5 ori și după fiecare divorț mai cere câte ceva din averea lui Prigoană, pe care o cunoaște la centimă, cum nu o cunosc nici contabilii firmelor și nici ANAF-ul. Dacă o să se mai împace odată, la următorul divorț Silvică o să rămână și fără un picior, depinde pe care o să îl vrea Bahmu. Acum doamna Șandru divorțează de Vâlcov pe motiv că a fost înșelată și nu i s-a spus la câți bani are dreptul. Ea săraca nu avea bani de troleu iar Vâlcov se pupa prin cimitire cu Picasso. Mare dramă și motiv clar de divorț. Acuma are dreptul să ceară jumătate din lingouri și tablouri că așa spune legea, iar ea nu a fost încă dovedită părtașă la afacerile lui, fiind doar nevastă, și și aia așa de formă, că mâine o să ne spună că practic este încă fată mare, ca și Zăvoranca ajunsă și ea vedetă după ce a cochetat cu bădița Vadim. Doamne, o fi înregistrat cineva toate declarațiile și aberațiile acestor vedete bottox că ce comedii se pot face după ele, să tot râzi. Bineînțeles că divorțul este nu numai pentru repararea onoarei doamnei Șandru ci și pentru salvarea averii domnului Vâlcov, dar asta nu spune nimeni. Poate se gândește cineva să bage un personaj de genul ăsta prin Las Fierbinți. Halal justiție, halal țară, cinste spectatorilor, căci a lor este împărăția cerurilor.

Justiția română colcăie, are nevoie de Old Spice, ca să miroase măcar, dacă nu poate să arate ca o justiție democrată, dar ceea ce vedem la tv este doar vârful icebergului, marile măgării se petrec în viața de zi cu zi cu oameni care nu au posibilitatea să apară la televizor. pot afirma în cunoștință de cauză că ceea ce primesc în plus infractorii de lux este luat de la ceilalți cărora nu li se respectă nici măcar drepturile prevăzute de lege.
România, paradisul infractorilor de lux

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.