duminică, 10 mai 2015

S-a născut Legea Pensiilor Militare


pensia .. calului
După lupte seculare, s-a născut copilul mult aşteptat. de toată militărimea României. Acuma rămâne de văzut ce amendamente  îi vor hărăzi ursitoarele, adică comisiile din Senat şi CD, cine îi va fi naşul ce drum va apuca şi mai ales când va deveni fucnţională. Nu am avut timp să o puric, o expun aşa cum apare ea pe pagina Senatului la numărul B218/2015, la adresa http://www.senat.ro/legis/lista.aspx.
De acuma încolo ne putem da cu părerea, ne putem sparge capetele, putem veni cu propuneri de amendamente. Sunt convins că în buna tradiţie românească, fiecare şef de asociaţie , sindicat, sindicăţel va veni cu propriile opinii şţi propuneri de amendamente, care mai d ecare mai trăznite, unii vor susţine cu patos proiectul guvernului, se ştie cine şi se ştie şi de ce, sărind peste faptul că şi acest proiect este discriminatoriu  şi va fi sursa altor nemulţumiri din cauza a câteva articole.
Deşi amendamentele care bănuiesc că vor fi propuse sunt doar câteva,  pot pune pariu că nu se va ajunge la o variantă de propuneri comune ale tuturor asociaţiilor  cu care să se meargă în forţă la Senat, pentru că fiecare şef de asociaţie are scopurile lui şi propriile interese. Toţi pozează în mari apărători ai drepturilor celor care le plătesc cotizaţii dar de fapt îşi urmăresc propriile interese de imagine, sau de altă natură.
Propun celor care doresc cu adevărat să aibă o lege realistă şi echitabilă să se coordoneze cu toate sindicatele şi asociaţiile din sistemul de apărare şi SĂ MEARGĂ LA  SENAT CU UN SET DE PROPUNERI DE AMENDAMENTE COMUN.
Pentru toţi cei care se apucaseră să comenteze deja legea spunând că a fost depusă la Senat prin Aprilie,  rog a vedea când a fost transmisă Senatului părin adresa nr E38.DATA DE ÎNAINTARE DE LA SECRETARIATUL GENERAL AL GUVERNULUI ESTE DE 06.05.2015.
Ca să nu mai dau cu copy paste şi să afişez aici 50 de pagini inutil, postez aici linkul către pagina se la senat unde este afişat  proiectul. Comentariile şi eventuale propuneri, după ce îl voi studia.
Acuma, mai mult ca oricând avem nevoie de unitate de acţiune dacă vrem să facem ceva, dacă nu, ne vom faulta reciproc iar alţii vor profita.
http://www.senat.ro/legis/PDF%5C2015%5C15b218FG.pdf
http://www.senat.ro/legis/PDF%5C2015%5C15b218AD.pdf
S-a născut Legea Pensiilor Militare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.