marți, 21 mai 2013

Ponta şi linşarea lui Iliescu


tradare
Acum câteva zile, CU OCAZIA INSTALĂRII NOILOR PROCURORI ŞEFI ŞI SEFUŢI AI ROMÂNIEI, SAU MAI BINE ZIS A ÎMPĂRŢIRII ACESTORA ÎNTRE EL ŞI PONTA, domnul Băsescu trasa indicaţii privind pedepsirea vinovaţilor  revoluţiei, a „celor” care au dat ordin ca armata să iasă în stradă cu muniţie şi armament. Domnia sa, se face că nu ştie cine a dat ordin armatei şi toată lumea ştie că apelul său se adresează lui Ponta şi nu procurorilor iar ordinul este de rupere a legăturilor cu Iliescu, dar nu pentru aflarea adevărului care este ştiut acum şi de copii, ci pentru spargerea PSD. Ceea ce ştie domnul Băsescu, dar nu spune este că ARMATA S-A AFLAT ÎN ALARMĂ DE LUPTĂ  PE TIMPUL REVOLUŢIEI, PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA DEFINITIVĂ A ACESTEI STĂRI ADICĂ SFÂRŞITUL LUNII IANUARIE 1990. Aşa că cerinţele lui Băsescu  sunt inutile, CEAUŞESCU ESTE CEL CARE A ORDONAT ALARMA DE LUPTĂ ÎN DECEMBRIE 89, EL SE FACE VINOVAT DE SCOATEREA ARMATEI CU ARMAMENT ŞI MUNIŢIE. Ce s-a întîmplat pe parcursul acestei luni, îndemnurile şi ordinele date prin televiziune gărzilor patriotice, oamenilor şi armatei este cu totul altceva, dar identificarea celor care au ordonat ieşirea cu armament şi muniţie în 89 este clară.
De fapt ordinul, pentru că este un ordin al lui Băsescu se referea nu la cine a dat ordin să se scoată armata în stradă, ordinul lui Băsescu  era de culpabilizare a lui Iliescu indiferent pentru ce şi asta nu pentru că vrea dreptate sau îi e frică de Iliescu ci pentru că vrea să spargă PSD-ul şi să îl facă pe Ponta să se rupă de o parte din PSD. Era greu de crezut că Ponta va cădea în plasa lui Băsescu şi nu va sesiza cursa care îi este întinsă, dar uite că emisiunea prezentată pe RTV duminică seara, adică televiziunea lui Ghiţă pesedistul, unealta lui Ponta, arată că Ponta de dragul coabitării este gata să facă în PSD ceea ce îi reproşează lui SRS în USL. Din toate imaginile prezentate de-a lungul emisiunii la care a participat şi doamna Corina Drăgotescu cea mai fidelă executantă a ordinelor lui Ponta, cea care şi-a asumat în ultima perioadă rolul de coadă de topor care loveşte la ordin în tot ce supără urechile premierului, reiese fără  dubiu, un îndemn „JOS ILIESCU”. Ne sunt prezentate cu titlul de „imagini ţinute secret timp de 23 de ani”, sau „cum au ascuns autorităţile bătăile de la mineriade” imagini care se înscriu sugestiei de linşaj a lui Iliescu. Departe de a acoperi sau a scuza cumva porcăriile comise sub conducerea „vrăjitoarei”  Iliescu, o întreb pe doamna Drăgotescu cea care pe vremea aceea se afla pe străzi ca reporter şi a trăit evenimentele , CE E FĂCUT TIMP DE 23 DE ANI ŞI DE CE CONŞTIINŢA SA DE REPORTER CINSTIT ŞI IMPARŢIAL  NU A SCOS-O PE STICLĂ CU ACESTE IMAGINI, DE CE PÂNĂ ACUM NU A SPUS NIMIC IAR ACUM BRUSC S-A DEŞTEPTAT SIMŢUL CIVIC CERÂND DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT? Penibilă prestaţia doamnei Corina, dacă domnia sa se mai numeşte reporter imparţial eu sunt Suleiman, că tot  s-a terminat o serie şi gospodinele suferă de lipsă.
M-a impresionat şi anunţul făcut de reporterii postului de televiziune în acele momente, când au trebuit să „suspende la ora 20 emisia studioului 4 al televiziunii” din cauza „demonstranţilor care intraseră în studioul 5” . Doamne ce manipulare, şi atunci şi acum. Stau şi mă întreb, oare de altceva nu suntem în stare decât să manipulăm ? Şi românul, acest animal preistoric, nu se mai satură de astfel de lături nu se mai satură să mănânce mereu aceeaşi zeamă pe care o primeşte azi, o vomită mâine şi o reprimeşte reîncălzită poimâine sub  titlu de „brand new”? Cât de înapoiaţi civic, politic şi social suntem ?
Revenind la intenţia acestei televiziuni care a devenit în scurt timp cea mai obedientă unui lider politic, este incredibil cât de aservit a ajuns acest Ghiţă cu oamenii lui cu tot şi cum execută el ordinele pe care le primesc procurorii. Mă întreb fără să vreau, dacă domnul Ponta este supărat pe PNL şi pe SRS că nu păstrează tăcerea şi critică politica guvernului şi a USL, pe motiv de lipsă de coeziune şi loialitate, atunci cum vede domnia sa lupta televiziunii lui Ghiţă faţă de fondatorul PSD, preşedintele de onoare al partidului din care domnia sa face parte? DOMNULE PONTA, CÂND VORBIŢI DE LOIALITATE ŞI FIDELITATE aveţi în vedere numai fidelitatea altora faţă dumneavoastră dar despre a dumneavoastră faţă de partid şi colegi nu spuneţi nimic? Sună cam ciudat apelul dumneavoastră la membrii altor partide când slujbaşii domniei voastre fac opoziţie în sânul propriului partid  lovind în colegii de partid. Asta pentru că vorbim de moralitate, fidelitate, loialitate. Dacă e să vorbim de dreptate, atunci hai să vedem şi mineriada din 1999 ŞI SĂ VEDEM CINE A DAT ATUNCI ORDIN ARMATEI SĂ IASĂ CU ARMAMENT ŞI MUNIŢIE ÎMPOTRIVA POPULAŢIEI, SĂ VEDEM CINE A CONDUS GUVERNUL ATUNCI ŞI CE MINIŞTRI AU CONDUS DESTINELE ŢĂRII ŞI AU DECIS ÎN IANUARIE 1999, DUPĂ COSTEŞTI,  SCOATEREA ARMATEI ÎN STRADĂ ÎMPOTRIVA MINERILOR, CINE A DAT MINERI HRANĂ PEŞTILOR LA STOENEŞTI. Noroc că armata nu s-a lăsat manipulată din nou. Când o să văd că Ghiţă, Ponta, Băsescu şi procurorii lor fac o anchetă şi cu această mineriadă, atunci o să spun că Ponta vrea dreptate şi adevăr. Până atunci , vendeta  pornită de Ponta şi Ghiţă cu unelte gen Drăgotescu, este doar o altă manipulare cu nimic mai puţin josnică decât toate celelalte. Culmea este că în timp ce propăvăduia prin emisiunea despre mineriada din 90 lupta împotriva lui Iliescu fostul şef de partid al domnului Ponta, emisiunea lui Ghiţă afişa şi mesajul lui tata socru care spunea că dacă SRS NU ESTE DESTITUIT, LUNI USL SE SPARGE. Culmea manipulării şi lipsei de loialitate o dă acest Ponta prin televiziunea lui Ghiţă. Ponta dă lecţii de fidelitate în timp ce înfige în spatele lui Iliescu cuţitul lui Băsescu, cu televiziunea lui Ghiţă susţinut de gura Drăgoteascăi. Oare despre ce Iuda vorbea de Paşti  Năstase pe blogul său personal?
Ponta şi linşarea lui Iliescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.