marți, 5 octombrie 2010

BASESCU A DAT LIBER LA SHOPPING

Vinzi , cumperi, negustor te numesti !


S-ar fi crezut la criza prin care trecem ca in Romania s-au epuizat toate resursele si nu mai e nimic de furat, de cumparat , de vandut in tara asta . S-au furat banii de la FN I ,s-au furat codrii seculari, s-au furat ca in codru resurse , voturi ,s-a vandut flota , s-a vandul uraniul din Rosia Montana , s-a vandut petrolul si gazele din Insula Serpilor , s-au vandut constiinte, s-au vandut oameni ,s-a cumparat tacerea unor martori,s-au cumparat servicii secrete , s-au cumparat judecatori , s-au cumparat terenuri, curti mai mici sau mai mari, constitutionale sau ne...  Aveam impresia ca in Romania nu mai e nimic de cumparat , vandut, furat si din cauza asta  domnii B-B, tandemul de groaza al Romaniei, au bagat mana adanc direct in buzunarele salariatilor , ale pensionarilor si ale tuturor celor care nu au nici o putere de a se apara pentru ca toti cei care ar trebui sa vada , sa puna stop, sa respecte si sa aplice legea sunt furati, vanduti si cumparati .



Ei bine , m-am inselat , foamea , disperarea si lacomia cuplului B-B nu cunosc limite , sunt inepuizabile , diabolice .Priveam in jur si vedeam numai deznadejde , numai nemultumire si numai strigate de revolta . Si ma gandeam ca prietenii nostri au epuizat orice posibilitate de a mai recastiga pierderile suferite si ca orice ar face , nu mai au scapare .

M-AM INSELAT
Basescu a dat liber la cumparaturi !


Invitam acum cateva zile pe cei ce urmareau sahul politic sa fie atenti la UDMR care promitea o rasturnare a tablei pentru ca talpa facuse presiuni asupra Grofilor . Si spuneam ca un singur lucru i-ar putea face pe grofi sa nu tina cont de vox populi : Legea invatamantului care era la ora aceea departe tare de a fi supusa dezbaterii . Nu intra in planurile nici unui partid politic fiind doar un vis , sau osul vanturat de Basescu pe la nasul lui Marko . Ei bine , disperarea lui Basescu este atat de mare incat a dat liber la vanzare si a scos pe taraba Legea Invatamantului pe care vrea sa o treaca prin indiferent ce smecherie legislativa, daca e nevoie si prin asumarea raspunderii, desi ar fi o alta incalcare a Constitutiei, dar cui ii mai pasa de inca una in plus si chiar daca i-ar pasa , Curtea Cea Mare e si ea amanetata .Deci succesul e garantat indiferent de ce va spune opozitia, populatia sau tara . Si culmea culmilor, cine il ajuta pe Basescu sa schimbe legea? Exact sindicalistii care nemultumiti au demonstrat azi si cer schimbari. Asta da lovitura de teatru . Doi iepuri dintr-o lovitura : linisteste si sindicatele si UDMR-ul . Nu e frumos ? DIABOLIC !Unu la mana



       S-a trecut la cumpararea UNPR-istilor care mai carcoteau pe ici pe colo , aratand cu mana spre intelegerea avuta cand si-au vandut partidele, sufletele si voturile in folosul PDL . Si ca sa le astupe gura le-a aruncat un os mai mic decat doreau, dar totusi os . A mai pus la cale o incalcare a procedurilor parlamentare , dar cui ii mai pasa de inca una , Betty e specialista in numarari si inginerii aniticonstitutionale , si uite asa flamanzii membrii ai UNPR s-au trezit rozand osul de Grup Parlamentar, care le da dreptul sa ia parte la diverse comisii , comitete si “comisioane”. Si uite asa , s-au mai cumparat niste voturi care conteaza la toate numaratorile . Doi la mana.


         Iar domnul Oprea , ca un bun tactician  ce se afla , afland el ca militarii isi cam pierd rabdarea si ca moralul este scazut pana sub genunchiul broastei, temandu-se ca nu cumva la o adica sa faca si armata ce au facut Jandarii si sa nu izecute ordinele la o adica , s-a gandit sa le dea si lor tema pentru acasa . Si a purces la schimbarea L-80 si a Ghidului Carierei Militare , pentru a-si inrobi si lega de maini si de picioare militarii. Si ca sa nu zica nimeni ca e baiat rau si nu isi iubeste subordonatii , a dat repede un ordin de ridicare a tuturor functiilor cu o treapta . Cine era pe functie de capitan acuma spera sa mai stea inca 3-4 ani acolo , fara teama ca va fi nevoit sa plece la Cuca Macaii dupa functie sau sa treaca in rezerva . Si uite asa si-a legat iobagii de glie . Mare scofala la solda nu este , dar pentru bietii militari, speranta ca vor mai putea ramane aproape de casa , langa familie inca cativa ani, conteaza mai mult decat dublarea soldei . Spun speranta , pentru ca acest ordin va ramane atat cat este cazul , cat e nevoie de ei, sa stea in banca lor si sa execute ordinele . Cine spunea ca Basescu e cazut , ca nu mai are resurse , ca i se apropie "detasarea" , mai trebuie sa astepte . Am spus ca e diabolic si este . Am spus ca este in situatia fiarei incoltite , haituite de pretutindeni si este in stare sa faca orice pentru a-si apara jiltul. Ei bine , iata ca face . Mai incalca de doua ori constitutia , da liber unei legi a invatamantului in care nu m-ar mira ca limba maghiara sa fie a doua limba oficiala in Romania , obliga militarii romani sa mearga sa moara unde vrea chelia lui , dar ce mai conteaza .El ramane pe loc . Trei la mana ?

OMUL ASTA NE CIURUIE DE CAND S-A SUIT PE JILTUL PREZIDENTIAL SI NU MAI TERMINA GLOANTELE .

Neacsu Marin

3 comentarii:

  1. Am onoarea sa va salut!
    Dumnezeu sa - i ierte si sa - i odihneaca in pace pe cei cazuti intr - un razboi pe care eu nu il percep ca fiind al nostru!
    De acord cu radiografia situaiei actuale.Nu numai ca ii leaga de glie, dar ii/ne si cumpara cu 30 de arginti. Se naste o intrebare: daca L 164 este in vigoare se vor actualiza pensiile cu cresterea functiilor sau este valabila inghetarea pensiilor? Incerc o posibila varianta: Pensiile se actualizeaza conform L 164 pentru a se putea aplica recalcularea si a se incadra in "pensiile sub 3000 lei nu vor scadea/nu vor fi afectate", in special pentru cadrele care au o vechime in serviciu pina in 25 de ani.
    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  2. In loc sa fie prezent la ceremonialul aducerii in tara a celor care si-au pierdut viata, ministrul izmenar a fost in Camera Deputatilor, pentru a fi sigur ca Uniunea Nationala pentru Prabusirea Romaniei va putea sa aiba grup parlamentar propriu! Iar seara, un alt fripturist,Nicolicea, il lauda pe izmenar ca sustine financiar 18 familii ale celor cazuti la datorie prin donarea salariului! In loc sa sustina drepturile legale ale subordonatilor, ministrul ii intretine ca pe milogi! Halal camaraderie ostaseasca!

    RăspundețiȘtergere
  3. pai draga salariul lui este frimiturica pe langa peschesurile pe care le primeste si tunurile cu imobile si terenuri ale armatei .Cum sa nu isi doneze salariul ? Mai ales ca in calitatea de ales al poporului are dreptul si la pensile militara . Acest om ar merita ca nici un militar sa nu ii dea onorul la moarte . Macar atat putem face pentru ceea ce a facut el armatei .Nu tu garda de onoare , nu tu inmormantare cu onoruri militare , nimic . NIMIC . DOAR INDIFERENTA !

    RăspundețiȘtergere

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.