joi, 30 aprilie 2020

Lovituri … pentru pensionarii militari


Așa cum ne anunța domnul general Gropan, un control al Curții de Conturi a verificat modul în care au fost aplicate prevederile Legii nr. 152/ 2017 cu referire la indexarea din 2016 și a constatat că MApN a aplicat greșit prevederile legii și că trebuia să acorde procentul de 5% stabilit în art 14 al OUG 57 și din iunie 2017. Ca atare, CPS a MApN și DGFC au primit probabil recomandarea, sau rugămintea, că nu cred că ordin, un ordin se execută, nu se ignora, să găsească formula prin care să pună în aplicare recomandările Curții de Conturi.
Specialiștii de la cele două structuri, adică Jianu( zapciul, nu haiducul) și Mihaela (nu sunt sigur că Andrițoiu) au trecut la scotocire de fonduri și proceduri, numai că e beznă. E clar că e beznă în mintea lor, dacă de 3 ani aplică greșit o lege și nici acuma când li s-a demonstrat că nu știu să aplice o lege, nu vor să înțeleagă.
Văzând bezna din capul lor, ministrul apărării naționale s-a decis să facă lumină. Ca atare, așa cum menționează și presa, deci este cert nu doar un zvon, MApN a.....
Lovituri … pentru pensionarii militari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.