joi, 14 iulie 2011

BĂSESCU ȘI LASZLO, ȘUTURI ȘI PUPĂTURI



Se împlinește aproape anul de când  trăgeam semnalul de alarmă vizavi de UDMR , și riscul ca soarta unei țări să se stabilească de către o minoritate sau prin vecini. Nu iți trebuie nici măcar bacalaureatul ca să vezi că jocurile se fac pe sub mână, se șantajează și se faultează partide și persoane mai ceva ca pe maidan, se scrâșnesc printre dinți cuvinte de ”alint” și se pomenesc mame și sfinți.

Dragostea dintre cei doi căței din clipul UDMR-PDL își urmează cursul, nimic nou, doar declarațiile sunt din ce în ce mai vehemente. Am spus că Băsescu va fi forțat să iasă la joc și uite că a ieșit. La șantaj răspunde cu șantaj. De fapt in acest mariaj e greu de spus cine a dat primul, așa că e cam impropriu spus că la șantaj a răspuns cu șantaj. Cei doi căței se aleargă și se încalecă unul pe altul exact ca în clipul acela , doar că starea de spirit este cu totul alta.

UDMR a spus pas reformei propuse de El PREZIDENTE. El prezidente a reclamat șantajul, folosind cuvântul în clar pentru a nu da loc la interpretări. Apoi a așteptat să adoarmă puțin Mendy și a scos croșeul. Borbely nu e la podea, nici nu se clatină, dar pumnul e pumn.

Toată presa e în delir, Bute nu mai există, acum Doamna Udrea organizează Gala Galelor:Băsescu UDMR. Nu se îndoiește nimeni că Băsescu este în spatele DNA, nici chiar Lăcătușii deci e clar cine sunt protagoniștii.

Pentru cine are cap e limpede și miza și posibilele reacții.

Hai să facem nește calculele , ca la șîcoală.

1. Băsescu lovește după comanda stop, când Lazlo este plecat la Polonia. Telighent lucrat, să aibă presa timp să rumege să sară la cap și să se arunce după piatră.

2. UDMR așteaptă sosirea împricinatului , știind că știrea e reală, dar neputând da pumni în locul celui din ring.

3. Borbely vine și spune că e nevinovat. UDMR se face că nu înțelege și ”speră ” că în câteva zile se va lămuri problema. De fapt mesajul este ”aveți câteva zile să vă liniștiți și să nu mai scorbeliți prin gunoaiele noastră că o se miros tare urit”

4. Între timp, UDMR își adună oastea la Oradea ca să arate cui trebuie că cine se atinge de un ungur, se atinge de toți. Se pune întrebarea de ce la Oradea și nu în scumpul ”lor” Ținut Secuiesc unde, nu e așa, bate inima maghiarimii din România. Păi pentru că de la Oradea până la Sf Gheorghe de exemplu, pot fi identificați anumiți participanți de taină. Pe când Oradea , nu e așa , până să se facă identificarea participanților aceștia pot fi deja în pătucurile conjugale sau ale amantelor din țara vecină și pretină.

Acum acestea ar fi datele actuale și .. să zicem certe . Ce va urma, este încă nedecis, dar nu greu de prevăzut. Până la asta însă, eu zic să vedem căt de grav e incidentul, ca să putem desluși reacțiile.

Care este învinuirea? Crimă? Nuuuuuuuuuuuuuuu. Furt cu flagrant? Nuuuuuuuuuuu.

Șantaj? Nuuuuuuuuuuuuu, deși a existat din partea UDMR.

Mită? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Incest ? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!Viol? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Se vede și în clip că acțiunea este acceptată de ambele părți.

Și atunci de ce se zbate presa?

Ete că cică că Nea Borbely are pe cineva care este băiatul cuiva care a aranjat cu cineva să îi facă ceva că îi face și el ceva .Care este fapta ? TRAFIC DE INFLUENȚĂ. Woooooooooooooooooooooooooooow. COOOOOOL.Cum se dovedește ?

Eteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nu știu. În asemenea cazuri trebuie probe beton, Dar beton beton, nu chirpici. Ce avem noi practic? Păi se spune sigur că băiatul lui Tăticu, domnul Szepssy Szabolcs ar fi intermediat ceva ce nu este încă probat.Ehe heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, trai nineacă.Pînă să se dovidească ceva vine 21.12.2012. Deci frecții la picior de lemn. Și atunci care e aspectul ? Păi e problema de principiu. ”Adică cum băăăăăăăăă, ăștia , mă șantajați voi pe mine ? Păi ați văzut băăăăăăăăăăăă, ce am făcut cu ăia de m-au fluierat sau ăia de m-au făcut extraordinar?Ei lasă că vă arăt eu vouă. Vă dau eu de lucru că tot sunteți în vacanță.”

Bineînțeles că domnul Băsescu nu are nici un interes să dea în vileag toate afacerile celor din UDMR. Bineînțeles că nu are nici un gând să bage pe cineva la pușcărie . Tot ce vrea este să le arate că justiția încă mai face ce vrea el și că știe toate matrapazlâcurile fiecăruia. Păi să avem iertare din toate afacerile cu lemnul Românesc ale domnului Borbely, nu au găsit decât amărâtul asta de trafic de influență care nici nu se poate proba? Ne râd și proaspeții picați la bac, juriștii de mâine. Păi dragilor, aici e șpilul. Când vrei să sperii pe cineva , nu îi dai in cap, doar îl aștepți pe întuneric si spui BAAAAAAAAAAAAAAAUUUU! Așa că cine crede că va vedea sânge , se înșeală. Dar uite că presa a mai pus botul odată, are ce rumega, UDMR-ul se gândește serios, ce facem cu nebunul ăsta, că e orbit de putere și nu se lasă. Ambii boxeuri știu că nici unul nu vrea să piardă, miza e prea mare. Numai că UDMR-ul poate fi la putere și din tabăra cealaltă. Băsescu merge doar pe mâna lui. Lovitura de acum este nu numai un avertizment ci și o colectă. Se mai adaugă ceva fraieri gata să îi aprecieze patriotismul și lupta contra corupției. Pic cu pic se face marea.

Ce va urma ?

Păi ca și în bancul cu Arghezi ”dacă pot, nu vin , dacă nu pot, vin !” Vor continua alergarea. Joc de glezne și ghionturi, până ce unul din jucători se va plictisi, enerva sau greși. Nici unul din adversari nu vrea să vadă sânge, vrea doar să nu piardă el. Partea mai dificilă este că unul va trebui să piardă,nu sunt șanse prea mari de meci egal. Momentul meciului e bine ales. Chiar dacă s-ar dovedi ca Borbely a călcat pe un beculeț, nu i se va putea face nika, estem in vacanța parlamentara , estem un pic imun din chite știe eu.

Dar luati-vă belete , e meci lung, o să fie și de râs.

PS. Lumea vorbește de înțelegeri între Băsescu și celălalt Laszlo, Timișoreanul. Eteeeee, fix. Băsescu iubește ungurii la fel de mult ca și pe Mihai. Dar așa ca să se mențină pe linia de plutire, poate să se facă că îl pupă.” Întărâta-i drace” , este principiul nr 1 al lui Băsescu și pentru că are doar un frate, și-a mai tras unul până trece puntea. Și are ceva punți de trecut. Ce ghinion Ungurii ăștia nu mai au alte nume ? E nevoit sa ii dea șuturi unui Laszlo și să îl pupe pe altul. Mai bine să nu pupe pe nici unul și să ii facă să își dea șuturi singuri .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteți face orice comentarii în limitele decenței, bunului simț, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi șters.
Nu am nicio satisfacție să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurându-se sau atribuindu-și epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveți chef de hârjoană și trimiteri prin locuri ascunse vederii, faceți-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveți comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeți acolo unde posesorii de blog vor rating.Cei care postează comentarii sunt răspunzători pentru comentariile pe care le fac.